Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید احمد رضا شاهرخی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه خرم آباد در سخنانی با سفارش همگان به رعایت تقوای الهی اظهار داشت: زندگی انسان به طور معمول در روز و هفته و ماه، آمیخته با تلاش‌هایی است که غالباً به امور دنیوی بر می‌گردد و ماه مبارک رمضان فرصتی است برای بازنگری در فعالیت‌های سالیانه دنیوی است، تا با روزه داری و ارتباط بیشتر با خداوند متعال، استغفار، دعا، مناجات، نوع دوستی، صله ارحام و کمک به دیگران درون و باطن انسان از صفا و نورانیت فوق العاده ای برخوردار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از فرصت ماه رمضان برای صفای باطن استفاده کنیم

وی بیان داشت: از این فرصت ماه مبارک رمضان، روزهای و شب‌های ماه مبارک و شب‌های لیله القدری که در پیش داریم بتوانیم نهایت کمال و رشد و استفاده را در ایجاد صفای باطن و قلوبی که منور به نور ایمان گردد، بهره برداری کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان اینکه نیمه این ماه مبارک مصادف با ولادت امام حسن مجتبی (ع)، نخستین فرزند خانه نور امیر المومنین حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) است، عنوان کرد: دوران ۱۰ ساله امامت این حضرت مانند دوران امامت پدر بزرگوارش آکنده از فعالیت خیانت کاران، دنیا پرستان، منافقین و نفوذی‌ها بود، معاویه که دشمن سرسخت امام علی (ع) و خاندان آن حضرت بود و سودای خلافت در سر داشت، به مقابله با امام حسن (ع) پرداخت و با توجه به شهادت یاران با وفا مانند مالک اشتر و محمدبن ابی بکر، اوضاع بر سپاه امام حسن (ع) بسیار سخت و دشوار بود.

حجت الاسلام شاهرخی ادامه داد: منافقین، دنیا پرستان و نفوذی‌هایی که نمی‌توانستند عدالت امام حسن (ع) را مشاهده کنند و ببینند، وقایعی رقم زدند که همه شما از آن وقایع در تاریخ اطلاع دارید، علیرغم اینکه آن حضرت آمادگی برای جهاد و شهادت داشت، به واسطه برخی نفوذی‌ها کوفه را رها کرد و به مدینه آمد، در تمام مدت ۱۰ سال امامتش در اختناق به سر برد و حتی در درون خانه هم از امنیت و آرامش هم برخوردار نبود و معاویه از همه راههای ممکن در جهت سخت گیری بر آن حضرت وارد می‌شد، خداوند به ما توفیق عنایت کند که شکر و سپاس بی کران را به واسطه ائمه معصومین و آموزه‌های آنها با عمل به آنها مسیر ائمه اطهار (ع) را ادامه دهیم.

لزوم توجه به لرستان در حوزه تخصیص آب

وی در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت روز ۲۹ فروردین، روز ارتش جمهوری اسلامی عنوان کرد: نامگذاری این روز، حکایت از جایگاه ویژه ارتش جمهوری اسلامی در نظام اسلامی دارد.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان تاکید کرد: از مجاهدت‌های لشکر ۸۴ پیاده استان لرستان، فرماندهان، افسران و کادر این لشکر، خانواده‌های شهیدان و جانبازان این نیرو در دوران دفاع مقدس که همچنان این مجاهدت‌ها ادامه دارد، تشکر و قدردانی می‌کنیم.

حجت الاسلام شاهرخی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت آب در استان لرستان گفت: موضوع آب، یک موضوع ملی است، باید نگاه ملی و تقسیم کار ملی در این رابطه انجام گیرد، هر تصمیمی در مورد کمبود آب درباره استان‌های همجوار لرستان گرفته می‌شود، این استان هم مورد ملاحظه قرار بگیرد.

وی بیان داشت: با توجه به اینکه استان لرستان، کانون رودخانه‌های دائمی و فصلی بوده و استان آبشارها و چشمه‌ها است، موضوع آب یک موضوع چند وجهی است و نمی‌توان یک نگاه تک بعدی به آن داشت، میلیون‌ها نفر در طول سال با کم آبی روبرو هستند و کاهش نزولات آسمانی هم آن را تشدید کرده است.

ضرورت مدیریت مصرف آب

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تاکید بر ضرورت تسریع در اجرای روش آبیاری قطره‌ای به جای آبیاری غرق آبی و اعمال مدیریت صحیح در تقسیم آب در کشور و استان ما، گفت: در تکمیل سدهای در دست احداث تسریع شود، شبکه‌های آبیاری ایجاد شود، پمپاژهای آب که آب را به زمین‌های کشاورزی می‌رسانند، هم به زودی به نقطه افتتاح برسند.

حجت الاسلام شاهرخی تصریح کرد: از دادن زمین‌های کشاورزی به کسانی که بیرون از این استان هستند و به لرستان می آیند و اقدام به کشت محصولات آبدوست می‌کنند جلوگیری به عمل آید، شورای آب استان و دستگاه‌های مرتبط با نهایت همکاری با یکدیگر، کاری کنند که این مقطع از بهار و تابستان را بدون اینکه دچار مشکلاتی شویم پشت سر بگذاریم.

وی تاکید کرد: این یک امر عقلی و منطقی است، سالی که کم آبی است نمی‌شود مانند سالی که پر آب است، آب را مصرف کرد، حتماً باید مدیریت صحیحی اجرا شود که همه افراد، شهرها، بخش‌ها، روستاها و کسانی که کشاورزی دارند از این آب بتوانند استفاده کنند و باید مسئولان در سطح کشور دقت لازم را به عمل آورند و هم رد استان مدیریت صحیح صورت گیرد.

لزوم تنظیم بازار لرستان

نماینده ولی‌فقیه در لرستان در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم تنظیم بازار در استان تاکید کرد و گفت: با توجه به ارتباطی که با مردم داریم، بحث عدم تنظیم بازار مردم را آزار می‌دهد، تنظیم بازار، کنترل قیمت و کیفیت اقلام خوراکی و غیر خوراکی، بهداشتی، ساختمانی، خودرویی و… مورد نیاز مردم باید مورد توجه قرار بگیرد.

حجت الاسلام شاهرخی ادامه داد: باید این امر همچنان در صدر اولویت‌های دولت سیزدهم باشد، کار علمی و کارشناسی، نظارت و کنترل، پیشگیری در کنار کارهای حقوقی و قضائی باید در این رابطه مورد توجه قرار بگیرد، اینکه صرفاً گران فروش مجازات شود برای مردم کارساز نیست زیرا جریمه گران فروش به خزانه وارد می‌شود در حالی کسی که کالایی را گران خریده، از قدرت خریدش کاسته شده است، در هر حال به و هر نحوی باید بازار را تنظیم کرد، اتحادیه اصناف و بازار و دستگاه‌های مختلف باید در این جهت به وظایف خودشان عمل کنند.

کد خبر 5467530

منبع: مهر

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در لرستان خطبه های نماز جمعه بوشهر ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا گرد و غبار ماه رمضان 1401 خراسان رضوی هفته هنر انقلاب اسلامی مشهد آلودگی هوا خطبه های نماز جمعه انقلاب اسلامی هنر گرگان ماه مبارك رمضان نماینده ولی فقیه در لرستان حجت الاسلام شاهرخی تنظیم بازار ماه مبارک امام حسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۶۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج اعلام شود

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا خاکی، سخنگوی انجمن واردکنندگان برنج ایران با اشاره به بلاتکلیفی فعالان بازار دومین کالای اساسی ایران و تاکید بر اهمیت تعیین تکلیف بازار برنج گفت: وضعیت نابسامان این روزهای تخصیص ارز و بازار برنج خصوصاً برای واردکنندگان چالش برانگیز شده و تداوم این شرایط در صورت عدم اتخاذ تدابیر عاجل از سوی دست‌اندرکاران، می‌تواند باعث اختلال در روند تأمین برنج و چه بسا تکرار اتفاقات بازار برنج در سال ۱۴۰۰ شود.

وی اضافه کرد: چالش بزرگی که هم اکنون با آن مواجهیم، تخصیص نیافتن ارز محموله‌های برنجی است که از شهریور سال گذشته به کشور وارد شده و بر اساس نرخ ارز ۲۸,۵۰۰ تومان به فروش رسیده، اما همچنان در انتظار تأیید وزارت جهاد کشاورزی و ارجاع به بانک مرکزی برای فرآیند تخصیص و تأمین ارز است. نگرانی اصلی ما، حساب تسویه نشده ۱۱ ماهه واردکنندگان برنج با طرف خارجی و تنزل شدید اعتبار تجاری است که فروش آتی و استمرار تأمین را به مخاطره انداخته است. هم اکنون واردکنندگان برنج در حال پرداخت هزینه‌های گزافی از بابت دیرکرد و جریمه‌های مختلف هستند و بیم آن وجود دارد که تامین‌کنندگان کشورهای مبدا به ایران بار جدید نفروشند.

سخنگوی انجمن واردکنندگان برنج با بیان اینکه تعیین تکلیف وضعیت ارز و بازار برنج انتظار عجیب و غیرمنطقی نیست، افزود: در نیمه اردیبهشت هستیم و متأسفانه پایه ارزی برای واردات برنج در سال ۱۴۰۳ هنوز رسماً مشخص نشده و هر روز شایعات و گمانه‌های جدید و متناقض به گوش می‌رسد. گو آنکه هیأت دولت چند روز قبل فهرست اقلام مشمول ارز ترجیحی را منتشر کرد که در کمال تعجب، برنج در آن جایی نداشت؛ اما بلافاصله مسؤولان دست‌اندرکار به صورت غیررسمی خبر از صدور اصلاحیه‌ای جدید دادند با این مضمون که برنج به این فهرست بازخواهد گشت. با این حال، همچنان این موضوع رسماً اعلام نشده و در وضعیت بلاتکلیفی کامل قرار داریم.

خاکی همچنین به کاهش چشمگیر سهمیه‌های ماهانه ثبت سفارش در سال جاری نسبت به سال گذشته به عنوان دغدغه دیگر اشاره کرد و گفت: ماحصل سهمیه‌های تخصیصی برای ثبت سفارش در سال قبل، ترخیص حدود ۹۰۰ هزار تن برنج توسط فعالان بخش خصوصی بود که با کاهش حدود ۴۰ درصد نسبت به سال قبل همراه بود. از این رو، حتی اگر تمامی ثبت سفارش‌های جدید انجام شده تأیید و مورد تخصیص و تأمین به موقع ارز قرار بگیرند، باز هم ریزش در میزان واردات خواهیم داشت و کسری بازار از این محل نیز متأثر خواهد شد.

وی اضافه کرد: گلایه دیگر این است که با وجود صدور دستورالعمل حمایتی خرید برنج ایرانی با رویکرد تنظیم بازار از سوی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص اعطای مجوز واردات در قبال خرید برنج ایرانی و علی رغم خرید ده‌ها هزار تن خرید برنج ایرانی از سوی اعضا این انجمن در راستای حمایت از تولید، اما تاکنون مجوزی برای ثبت سفارش از این محل صادر نشده و این خلف وعده‌ها به فضای موجود بی اعتمادی میان فعال اقتصادی و سیاست گذار، دامن زده است.

معاون انجمن واردکنندگان برنج ایران همچنین با انتقاد از سیاست‌های بانک مرکزی در خصوص تعریف فرآیند پیچیده و زمان بر رفع تعهد ارزی و کاهش مهلت تأمین ارز پس از صدور کد تخصیص به ۲۰ روز گفت: گویا این فرآیندها به گونه‌ای طراحی شده که رفع تعهد ارزی به صورت قطره چکانی انجام شود و مطابق این فرآیند، تمامی محموله‌هایی که وارد کشور و توزیع شده‌اند، باید به صورت هر اظهار (کوتاژ به کوتاژ) توسط وزارتخانه تخصصی مربوطه مورد تأیید قرار گیرند که این مساله مورد اعتراض وزارت جهاد کشاورزی نیز قرار گرفته است.

خاکی با بیان اینکه روند تغییرات قیمت‌ها در بازار به روشنی بیان‌گر آن است که وضعیت بازار برنج دچار مشکل شده و نیازمند تدبیر فوری از سوی متولیان امر است، تصریح کرد: مواضع غیرشفاف سیاست‌گذار در کنار فضای بلاتکلیفی، با از بین بردن امکان هرگونه برنامه‌‎ریزی، یقیناً هر فعالیت اقتصادی را دچار مشکل و اختلال می‌کند؛ حال آنکه کالای مورد نظر ما، برنج به عنوان دومین کالای استراتژیک اساسی و پای ثابت سفره ایرانی‌ها است. اگر قرار است بیش از این برنجی به کشور وارد نشود یا ارز مقرر تخصیص نشود این موضوع را رسماً اعلام کنند تا بازار دیگر در انتظار ورود برنج خارجی نباشد و البته بپذیرند مسئولیتی از بابت کسری بازار متوجه انجمن و واردکنندگان آن نیست. چند ماه تا فرا رسیدن ماه محرم مانده و چگونه نیاز این بازار تأمین خواهد شد؟

وی افزود: مساله دیگر اینجاست چنانچه قرار نیست ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی به برنج تخصیص پیدا کند چه کسی پاسخگوی زیان و خسارت واردکنندگان خواهد بود؟ اکنون انتظار حداقلی از مجموعه دولت این است مطالبات معوق ارز مربوط به محموله‌هایی که ماه‌ها قبل ترخیص و توزیع شده‌اند، در اسرع وقت پرداخت و همچنین نسبت به اعلام فوری و شفاف پایه ارزی واردات برنج در سال جاری اقدام شود.

کد خبر 6094452

دیگر خبرها

  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • قیمت حبوبات از خرداد کاهشی می‌شود
  • لزوم ایجاد آزمایشگاه استاندارد کنترل کیفی کالا در مرز باشماق
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • بلاتکلیفی فعالان بازار برنج
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج اعلام شود
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد
  • دادگاه‌های صلح تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق