Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@02:51:14 GMT

بیماری پارکینسون چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۹۸۴۵۹

تنوع غذایی مطلوب و تغذیه سالم، ورزش منظم و خواب کافی می‌تواند به افراد مبتلا به بیماری پارکینسون کمک کند تا سلامت خود را بهبود بخشیده و کیفیت زندگی خود را افزایش دهند. ناطقان: پارکینسون بیماری است که در اثر ابتلا به آن تعداد سلول های عصبی که انتقال دهنده عصبی دوپامین را به سلول های دیگر می رسانند، کاهش پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با گسترش مرگ سلولی به بخش‌های بزرگ‌تر مغز، بخش های بیشتری تحت تاثیر این عارضه قرار می‌گیرند و این موضوع منجر به تشدید اختلالات حرکتی و غیرحرکتی می شود.

بیماری پارکینسون یک بیماری شایع است که با افزایش سن، کیفیت زندگی بیمار را تحت تاثیر قرار می دهد. از آنجاییکه علت دقیق پارکینسون ناشناخته است، روشهای پیشگیری از این بیماری نیز همچون یک راز باقی مانده است.

شروع زودهنگام بیماری پارکینسون می تواند یک تشخیص نگران کننده باشد زیرا به طور قابل توجهی بر کیفیت زندگی فرد و خانواده اش تاثیر می گذارد. هنگامیکه فرد در سنین پایین‌تر به پارکینسون دچار شود، احتمال ارتباط ژنتیکی آن نیز بیشتر است. همچنین ممکن است پیشرفت متفاوتی نسبت به این بیماری در افراد مسن داشته باشد. آگاهی از علائم بیماری می تواند به فرد کمک کند تا در مراحل اولیه تحت کنترل قرار گیرد.

در حالیکه رژیم غذایی خاصی برای بیماری پارکینسون وجود ندارد اما بیشتر افراد مبتلا به این بیماری برای حفظ سلامت کلی خود باید از انواع غلات کامل، سبزیجات، میوه ها، شیر و محصولات لبنی و غذاهای غنی از پروتئین مانند گوشت و لوبیا استفاده کنند. همچنین مصرف خوراکیهایی از جمله خشکبار، روغن زیتون، ماهی و تخم مرغ به دلیل چربی های مفید توصیه می شود. تنوع غذایی مطلوب به بیمار کمک می کند تا انرژی، پروتئین، ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر مورد نیاز برای سلامتی را دریافت کنند.

در مراحل پیشرفته بیماری ممکن است به تنظیم زمان مصرف پروتئین بر اساس برنامه دارویی به منظور بهبود اثربخشی داروها نیاز باشد. علاوه بر مصرف دارو، راه های زیادی وجود دارد که افراد مبتلا به بیماری پارکینسون می توانند سلامت و تندرستی خود را بهبود بخشند، توانمندی جسمی خود را حفظ کنند، علائم بیماری را کاهش دهند و کیفیت زندگی خود را بالا ببرند. مهمترین اقدامات برای کنترل علائم این اختلال، انجام منظم حرکات ورزشی، مصرف آب به مقدار کافی و خواب مطلوب است. علاوه بر این، یوگا، ماساژ یا حرکت درمانی، طب سوزنی و غیره نیز روشهایی عالی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری پارکینسون هستند. منبع: مشرق برچسب ها: بیماری ، پارکینسون ، خواب کافی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بیماری پارکینسون خواب کافی بیماری پارکینسون کیفیت زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۸۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست

آفتاب‌‌نیوز :

و به نقل از scitechdaily، دانشمندان تا مدت‌ها از سطح کلسترول خوب (HDL) به عنوان شاخصی برای پیش بینی احتمال ابتلای افراد به بیماری‌های قلبی و عروقی استفاده می‌کردند، اما یافته‌های اخیر بیانگر آن است که HDL نمی‌تواند به اندازه‌ای که محققان روی آن حساب باز کرده اند، برای همه گروه‌های جامعه مؤثر واقع شده و از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری کند.

تحقیقات نشان می‌دهد: پایین بودن سطح HDL در سفیدپوستان با خطر بالای ابتلا به حملات قلبی مرتبط است، اما این امر در سیاه پوستان صدق نمی‌کند و سطح بالای این کلسترول نمی‌تواند برای این گروه از افراد نقش پیشگیرانه‌ای داشته باشد. در مقابل، بالا بودن سطح این نوع کلسترول در هیچ کدام از این دو گروه با خطر بیماری‌های قلبی ارتباطی ندارد.

به عبارتی، این مطالعات، مؤثر بودن HDL را برای همه گروه‌های جامعه زیر سؤال می‌برد و محققان این موضوع را پذیرفته اند که سطح پایین HDL، صرف نظر از نژاد می‌تواند مضر باشد و برای رسیدن به این نتیجه، آزمایش‌های گسترده‌ای را روی حدود ۲۴ هزار بزرگسال آمریکایی انجام دادند.

پژوهشگران در این یافته‌ها علاوه بر تأیید نقش LDL و تری گلیسیرید در افزایش نسبی خطر بیماری‌های قلبی و عروقی، دریافتند که میزان پایین کلسترول HDL تنها می‌تواند شاخصی برای بروز احتمالی بیماری قلبی و عروقی در سفیدپوستان باشد. محققان به دنبال راهکار‌های متفاوتی هستند که در آینده شاخص‌هایی فراتر از میزان کلسترول HDL بتواند به پیش بینی وقوع حملات و بیماری‌های قلبی در بیماران کمک کند.

 آن‌ها در این راه از تئوری‌های مختلفی، چون HDL بالاتر و کیفیت عملکرد HDL استفاده می‌کنند که نقش مهمی در سلامت قلب و عروق دارد. محققان ویژگی‌های کلسترول HDL را به روش‌های میکروسکوپی بررسی کرده اند که از آن جمله می‌توان به تجزیه و تحلیل صد‌ها پروتئین مرتبط با انتقال کلسترول و چگونگی تغییر این ارتباطات بر پایه یک یا گروهی از پروتئین‌ها اشاره کرد که ممکن است به بهبود پیش بینی‌ها از بروز مشکلات قلبی و عروقی کمک می‌کند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • علائم فشار خون بالا
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • افراد زودجوش این دمنوش را مصرف کنند
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • «نان کامل» چه نانی است؟
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید