Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@05:56:06 GMT

سوژه شدن جمله به شما "ناهار" داده اند کار دشمن است

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۹۸۹۴۴

سوژه شدن جمله به شما 'ناهار' داده اند کار دشمن است

حجت‌الاسلام و المسلمین حبیب‌الله شعبانی‌موثقی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ۲۶ فروردین‌ماه بیان کرد: رسانه‌های معاند غربی و دشمنان واقعی نظام و اسلام چرا نمی‌گویند دولت فعلی در همین چند ماه گذشته ده‌ها هزار میلیارد بدهی باقی مانده از دولت قبلی را پرداخت کرده و فقط روی سوژه‌هایی هم‌چون جمله "به شما ناهار هم داده‌اند؟" آقای رئیس جمهور مانور می‌دهند و همین نشان می‌دهد دشمن تا چه حد از خود ضعف نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: حجت‌الاسلام و المسلمین حبیب‌الله شعبانی‌موثقی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ۲۶ فروردین‌ماه ضمن دعوت مردم و مسئولین به تقوا الهی و تأکید بر بهره‌مندی از فرصت‌ها و مستحبات ماه مبارک رمضان با بیان این‌که تکذیب نقاط ضعف در جامعه یا تمرکز بیش از اندازه بر روی نقاط ضعف در جامعه از نشانه‌های بدیهی بی تقوایی است، اظهار کرد: ندیدن رشد و توسعه نظام جمهوری اسلامی در عرصه‌های مختلف بی‌تقوایی محسوب می‌شود و هم‌چنین نشان ندادن و عدم اصلاح نقاط ضعف نیز بی‌تقوایی است و نباید مسئولان ضعف‌های موجود را تکذیب کنند.




وی افزود: مسیر الهی دشمنان بسیاری دارد، انبیأ الهی نیز دشمنان بی‌شماری داشتند و می‌بایست به این موضوعات واقف باشیم؛ تظاهر و روایتگری‌های غیرواقعی در طول ۴۳ سال گذشته علیه نظام جمهوری اسلامی باورنکردنی است.

نماینده ولی فقیه در استان با تاکید بر این‌که دشمن تلاش می‌کند اعتماد و امید را از مردم ایران سلب کند، اشاره کرد: این سطح از دشمنی با نظام و تاکید دشمن بر نقاط ضعف و هم‌چنین بزرگنمایی آن نشان می‌دهد دشمنان جهان استکبار غرب تا چه حد برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی هزینه‌های گزافی را محول می‌شوند و با ساخت هزاران صفحه توئیتری و اینستاگرامی و هم‌چنین پوشش مالی شبکه‌های ماهواره‌ای در جنگ رسانه‌ای برابر نظام حاضر می‌شوند.

امام جمعه همدان تصریح کرد: رسانه‌های معاند غربی و دشمنان واقعی نظام و اسلام چرا نمی‌گویند دولت فعلی در همین چند ماه گذشته ده‌ها هزار میلیارد بدهی باقی مانده از دولت قبلی را پرداخت کرده و فقط روی سوژه‌هایی هم‌چون جمله "به شما ناهار هم داده‌اند؟" آقای رئیس جمهور مانور می‌دهند و همین نشان می‌دهد دشمن تا چه حد از خود ضعف نشان می‌دهد.

وی اضافه کرد: رئیس جمهور یک حرف ساده و برادرانه خطاب به شخصی بیان کرد و این موضوع هزاران بار رسانه‌ای شد اما هیچ اشاره‌ای به اقدامات احسن دولت فعلی نمی‌شود.

انتقاد خطیب جمعه همدان از سوژه شدن جمله «به شما ناهار داده‌اند؟» رئیسی



حجت‌الاسلام و المسلمین شعبانی‌موثقی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند درآمدهای ارزی می‌بایست صرف زیرساخت‌های کشور شود و نه کارهای بیهوده؛ مطالبه عموم مردم این است که دولت با درآمدزایی بیشتر تاثیر مثبتی در زندگی آن‌ها ایجاد کند.

وی با اشاره به این‌که مشکل آب در استان همدان موضوع بسیار جدی و خطرناکی است، یادآور شد: این موضوع ضربه سنگینی به صنعت و کشاورزی و معیشت مردم همدان می‌زند؛ در دهه هشتاد در سفر رهبر معظم انقلاب به استان همدان مصوب شد بخشی از آب همدان از سد تالوار تامین شود و بنا شد در هر ثانیه ۶۰۰ لیتر آب به همدان منتقل شود و مشکل آب همدان حل شود؛ غالب این پروژه اجرا شده و دولت افزون بر ۹۰۰ میلیارد تومان برای این طرح هزینه کرده؛ شاید ۴۰۰ یا ۵۰۰ میلیارد تومان دیگر نیز برای عملیاتی کردن این موضوع نیاز است و می‌بایست تمام مسئولین استان و آبفا و نمایندگان مجلس با مساعدت و همکاری یک‌دیگر این مشکل را حل کنند.

امام جمعه همدان تاکید کرد: ایستگاه قطار راه‌آهن باید به شهر نزدیک شود و می‌بایست به موضوعات زیرساختی توجه شود؛ هم‌چنین انتظار می‌رود در تابستان یا پاییز امسال شاهد افتتاح بیمارستان‌های جدید همدان باشیم، پتروشیمی ابن‌سینا و منطقه ویژه فناوری‌های برتر می‌تواند مشکلات اشتغال و دانش‌بنیان را برطرف کند، طرح کنارگذر غربی و دیگر پروژه‌ها همدان سال‌ها است معطل بودجه‌های ملی و استانی است و می‌بایست این پروژه‌های ناقص عملیاتی شود. وی در ادامه گفت: یکی از گران‌ترین شهرهای کشور در بحث مسکن هستیم و انتظار می‌رود مشکلات مسکن و ساخت خانه‌ها تسریع و تسهیل شود.

در پایان نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به موضوعات مرتبط با زندانیان مطرح کرد: تعداد زندانیان در استان همدان موضوع جالبی نیست و می‌بایست مشکلات زندانیانی که به خاطر مبالغی ناچیز در این فضاها زندگی می‌کنند حل شود و به آغوش خانواده‌های خود بازگردند.


منبع: خبر انلاین برچسب ها: ولی فقیه ، ناطقان ، همدان ، ناهار ، رییس جمهور ، دشمن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ولی فقیه ناطقان همدان ناهار رییس جمهور دشمن نشان می دهد داده اند نقاط ضعف هم چنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۸۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جبران تأخیر در اجرای سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی

از زمان ابلاغ سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی که ماهیتی فراقوه‌ای دارد، بیش از دو سال می‌گذرد. فراز و فرودهای مدیریتی وزارت رفاه به عنوان متولی اصلی آن و زمانبر شدن تنظیم و تصویب لوایح مربوطه تذکر رهبر انقلاب به منظور تسریع در اجرای آن را به همراه شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مقام معظم رهبری در دیداری که روز سه‌شنبه چهارم اردیبشهت ماه در آغاز هفته کارگر و با حضور هزاران تن از کارگران برگزار شد، در کنار تأکید بر نقش کلیدی جامعه کارگری در جهش تولید و بهبود وضع اقتصادی کشور، به تبیین وظایف مسئولان برای حل مشکلات قشرِ قانع و نجیب کارگر پرداختند.

ایشان در این دیدار نقش و جایگاه بیمه‌ها را برای جامعه کارگری مهم خواندند و با انتقاد از اجرانشدن سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی، گفتند: "این سیاست‌ها، مدت‌ها پیش ابلاغ شد و رئیس‌جمهور هم دستور تهیه آئین‌نامه‌ را داد اما در عمل، کارها جلو نرفته و سیاست‌ها اجرا نشده است."

سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی در 21 فروردین ماه 1401 از سوی مقام معظم رهبری برای اقدام به رؤسای قوای سه‌گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شد و در زمان برگزاری دیدار اخیر معظم له با کارگران که به سنت دیدارهای هر ساله ایشان با جامعه کارگری کشور برگزار شد، بیش از 2 سال از زمان ابلاغ این سیاست‌ها می گذرد. در این میان آنچه موجب انتقاد رهبری در این زمینه  شده؛ این است که هرچند براساس دستور رهبری در زمان ابلاغ این سیاست‌ها، قوه مجریه موظف شده بود "با کمک مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه و با بسیج دستگاه‌های مسئول، برنامه جامع تحقق این سیاست‌ها را شامل تقدیم لوایح، تصویب مقررات و اقدامات اجرایی لازم، در مدت شش ماه ارائه کند" اما تا این تاریخ هنوز هیچ برنامه یا قانونی برای اجرایی کردن این سیاست‌ها به تصویب نرسیده و این در حالی است که اگر قوانین و مقررات لازم تدوین و تصویب و اجرا شده و نظام رفاهی و تأمین‌اجتماعی متناسب با این سیاست‌ها، بازمهندسی و طراحی مجدد شده بود، شاید امروز تا این حد شاهد آسیب‌پذیری ابعاد مختلف زندگی اقشار مختلف مردم از تکانه‌های اقتصادی و اجتماعی نبودیم.

اهمیت این سیاست‌ها و قوانین مرتبط با آنها از آن روست که سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی و نظام کلان رفاه و تأمین‌اجتماعی کشور که می‌بایست براساس ترتیبات مصرح در این سیاست‌ها و مشتمل بر لایه‌های مختلف حمایتی، بیمه‌ای و تکمیلی طراحی و اجرایی شود، بر شئون مختلف زندگی همه اقشار مردم یعنی همه جمعیت بیش از 85 میلیون نفری کشور تأثیر خواهد گذارد و همانطور که در صدر این سیاست‌ها آمده است "ایجاد رفاه عمومی، برطرف ساختن فقر و محرومیت، حمایت از اقشار و گروه‌های هدف خدمات اجتماعی از جمله بی‌سرپرستان، از کارافتادگان، معلولان و سالمندان و آنچه از اهداف رفاه و تأمین‌اجتماعی که در اصول 3، 21، 28، 29، 31 و 43 قانون اساسی آمده است، اقتضاء می‌کند نظامی کارآمد، توانمندساز، عدالت‌بنیان، کرامت‌بخش و جامع برای تأمین‌اجتماعی همگان که برگرفته از الگوهای اسلامی- ایرانی و مبتنی بر نظام اداری کارآمد، حذف تشکیلات غیر ضرور و رفع تبعیض‌های ناروا و بهره‌گیری از مشارکت‌های مردمی باشد، طراحی و اجرا شود."

آنگونه که از شنیده‌ها بر می‌آید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که متولی بخش عمده این سیاست‌ها است و بعد از ابلاغ این سیاست‌ها در دوره‌ای شاهد تلاطم‌های سیاسی و سه نوبت تغییرات مدیریتی (استعفای حجت‌الله عبدالملکی در 24 خرداد 1401 و دو ماه بعد از ابلاغ سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی، دوره حدوداً سه ماهه سرپرستی محمدهادی زاهدی‌وفا و رأی اعتماد مجلس به سید صولت مرتضوی در 27 مهر 1401) بوده است، در اجرای مسئولیت قانونی خود در ابتدا 6 لایحه مجزا برای اجرایی‌سازی این سیاست‌ها تدوین و به هیئت دولت ارسال کرده بود که بعد از چندین بار رفت و برگشت بین کمیسیون فرهنگی، اجتماعی دولت و این وزارتخانه، در نیمه اول سال 1402 مقرر شد که لوایح شش‌گانه موصوف در قالب یک لایحه واحد یکپارچه و تلفیق شود.

 گویا وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در مرداد 1402 لایحه واحد اجرای سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی را به هیئت‌دولت ارسال کرده است که این بار برخلاف لوایح شش‌گانه قبلی که به کمیسون فرهنگی اجتماعی دولت ارجاع شده بود، به کمیسیون اقتصادی دولت ارجاع شده است. با این تفاسیر و با یادآوری آنکه متأسفانه به اذعان کارشناسان این حوزه، گویا در تدوین برنامه هفتم توسعه، الزامات و راهبردهای طراحی شده در سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی آن‌گونه که باید مورد توجه قرار نگرفته است، به نظر می‌رسد تصویب نهایی این لایحه و اجرای مطالبه مقام معظم رهبری در زمینه سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی، نیازمند یک عزم جدی در دولت محترم است.

عزمی جدی برای آن‌که این لایحه که می‌تواند بر زندگی همه اقشار جامعه ازجمله بیمه‌شدگان و بازنشستگان صندوق‌های مختلف بازنشستگی و افراد نیازمند حمایت‌های اجتماعی مانند بی‌سرپرستان، ازکارافتادگان، معلولان و سالمندان تأثیرات جدی گذارد و فشارهای اقتصادی و اجتماعی بر اقشار آسیب‌پذیر را تا حد قابل توجهی مدیریت و کنترل کند، این امید را بهتر از هر اقدامی دیگری به صورت بنیادین زنده نگه می‌دارد که در نتیجه این همت و عزم  جدی و هماهنگی بین‌نهادی لوایح و قوانین مورد نیاز برای اجرای این سیاست‌ها هر چه زودتر تصویب و اجرایی شده و گشایش‌های ان شاءالله قابل توجهی در افزایش سطح رفاه و شادکامی خانوارهای ایرانی و به ویژه جامعه کارگری و بازنشستگان  کشور به وجود آورد.

 برخی اخبار حکایت از آن دارند که پیش از این و در روزهای پایانی سال گذشته، مجمع تشخیص مصلحت نظام و هیئت عالی نظارت بر سیاست‌های کلی نظام نیز با توجه به روند طولانی تدوین قوانین موردنیاز، مجدداً یک فرصت زمانی شش‌ماهه برای انجام اقدامات تقنینی و اجرایی لازم در این زمینه اعلام کرده است که امید است این بار در فرصت تعیین شده، شاهد اقدام جدی و مؤثر همه قوا و نهادها و دستگاه‌های متولی در این زمینه باشیم.

انتهای پبام/

 

دیگر خبرها

  • فرصت خدمتگزاری به مردم بسیار محدود است
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • کارگران رزمندگان حقیقی نظام جمهوری‌ اسلامی هستند
  • حل مشکلات در گرو ارتباط تنگاتنگ مجلس و دولت است/ هرگونه اختلاف افکنی بازی در پازل دشمن است
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • مهمترین چالش امروز نظام ما با دشمن جنگ ترکیبی و ‏ادراکی است
  • ضرورت جبران تأخیر در اجرای سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی
  • ۲۰ ناهار سبک و فوری برای روز‌های بی‌حوصلگی