Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از خبرگزاری رویترز، فضانوردان ۹ ساعت پس از خروج از یک ماژول کلیدی از اولین ایستگاه فضایی چین به زمین بازگشته‌اند.

فضانوردان ماموریت شنژو-۱۳ (Shenzhou-۱۳) در حالی که در مدار بودند، کنترل دستی ماژول محله‌های زندگی Tianhe را برای آنچه رسانه‌های دولتی «آزمایش لنگر انداختن» با فضاپیمای باری Tianzhou-۲ نامیدند، به دست گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از پرتاب در ماه اکتبر، فضانوردان شامل ژای ژیگانگ، یه گوانگفو و خانم وانگ یاپینگ،  ۱۸۳ روز را در فضا گذراندند و پنجمین ماموریت از ۱۱ ماموریت مورد نیاز برای تکمیل ایستگاه فضایی تیانگونگ را تا پایان سال به پایان رساندند.

Shenzhou-۱۳ دومین ماموریت از چهار ماموریت سرنشین‌دار برنامه‌ریزی شده برای تکمیل ساخت ایستگاه فضایی بود که در آوریل گذشته آغاز شد. Shenzhou-۱۲ در سپتامبر به زمین بازگشت.

به نقل از رسانه‌های دولتی، شائو لیمین، معاون مدیر فناوری سامانه سفینه فضایی سرنشین‌دار، دو ماموریت بعدی چین، تیانژو-۴، یک فضاپیمای باری و ماموریت ۳ نفره شنژو-۱۴ خواهد بود.

چین که توسط ایالات متحده از شرکت در ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) در مدار منع شده است، در دهه گذشته فناوری‌هایی را برای ساخت ایستگاه فضایی خود که تنها ایستگاه فضایی در جهان به جز ایستگاه فضایی بین‌المللی خواهد بود، توسعه داده است.

چین که قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ به یک قدرت فضایی تبدیل شود، با موفقیت کاوشگرهایی را برای اکتشاف در مریخ پرتاب کرد و اولین کشوری بود که یک فضاپیما را در سمت دور ماه فرود آورد.

کد خبر 670096 برچسب‌ها ایستگاه فضایی بین‌المللی فضانورد چین

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ایستگاه فضایی بین المللی فضانورد چین ایستگاه فضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۹۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند

رایزن بازرگانی ایران در چین با بیان اینکه چینی‌ها به دنبال کالاهای با کیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود، گفت: عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

به گزارش ایسنا، حمید عادلی، رایزن بازرگانی ایران در چین، در همایش معرفی فرصت‌های حضور در نمایشگاه بین‌المللی واردات چین که در حاشیه ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: باید موقعیت بازار چین را بشناسیم، کالاهای مورد نیاز چینی‌ها را بررسی کنیم و بعد به صادرات کالاها کنیم. چینی‌ها به دنبال کالاهای با کیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود.

رایزن بازرگانی ایران در چین با اشاره به اینکه چین در ۴۰ سال گذشته تولید ناخالص داخلی خود را ۳۶ برابر افزایش داده، گفت: چینی‌ها با سیاست درهای باز، به رشد خوبی در تجارت رسیده‌اند؛ به طوری که چین در ۲۰۲۳ رتبه اول صادرات جهان و رتبه پنجم خدمات را کسب کرده است.

به گفته وی روسیه و چین رکورد ۲۴۰ میلیارد دلار در کل تجارت را داشته‌اند. عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

عادلی با بیان اینکه کل صادرات غیرنفتی ایران سال گذشته ۴۹ میلیارد دلار بوده که ۱۴ میلیارد دلار صادرات به چین انجام شده و ۱۸ میلیارد دلار هم واردات از این کشور بوده، تصریح کرد: چین اولین کشور مقصد صادراتی ایران و رتبه بعد صادرات کشورما عراق است. چین یک بازار واحد و یکپارچه نیست و مجموعه‌ای از بازارهای برای با ویژگی‌های جمعیتی مختلف است.

در ادامه این نشست نادر رشیدی، مدیر امور نمایشگاه‌های خارجی نمایشگاه بین المللی تهران، اظهار کرد: نمایشگاه بین‌المللی واردات چین ۵ تا ۱۰ نوامبر  (۱۵ تا ۲۰ آبان) برگزار می‌شود که شرکت‌های ایرانی در این نمایشگاه حضور پیدا می کنند. از سال ۲۰۱۸ به دستور رئیس جمهور وقت چین هر ساله در آبان‌ماه در شانگهای برگزار می‌شود. دفاتر بین المللی و نمایندگی‌هایی در شانگهای چین قرار دارد و هدف از نمایشگاه واردات چین حمایت از تجارت آزاد و توسعه صادرات و واردات است.

وی با بیان اینکه در دوره سال گذشته این نمایشگاه، ۳۰ شرکت ایرانی در بخش تجاری و ملی در نمایشگاه واردات چین شرکت کردند. چینی‌ها به دنبال ارتباط با ایران و کشورهای دیگر هستند. باید از ظرفیت‌های صادراتی به چین استفاده کنیم و از این طریق بازارهای صادراتی را در گروه کالاهای مختلف عرضه کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • کاوشگر سمت دور ماه به قمر می‌رود
  • آغاز دور جدید اکتشافات چین در نیمه پنهان ماه
  • کاوشگر ماه چین به سمت پنهان قمر می‌رود
  • آبرسانی به ۳۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی فلارد
  • فضانوردان چینی پس از ۶ ماه به زمین بازگشتند
  • ببینید l دیوار مرگ قمری ناجی فضانوردان!
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • ۳ فضانورد چینی به زمین بازگشتند
  • فضانوردان چین به زمین بازگشتند