Web Analytics Made Easy - Statcounter

سایت جایگاه ویژه : کمتر فوتبال‌دوستی است که «مارکوس مرک» (Markus Merk)، داور بین‌المللی فوتبال را نشناسد. دکتر مارکوس مرک از داورهای ارشد سابق در فوتبال آلمان است. وی شش بار برنده جایزه داور سال آلمان شده‌است و رکورددار تعداد داوری‌ها در بوندسلیگا است. او در عین حال یک دندان‌پزشک است. مارکوس مرک در سال ۱۹۸۸ که در سال‌های پایانی رشته دندانپزشکی بود جوان‌ترین داور تاریخ رقابت‌های بوندس لیگا لقب گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سن ۲۹ سالگی با سوت زدن در رقابت‌های المپیک بارسلونا جوان‌ترین داور بین‌المللی فوتبال شد.

از افتخارات «مرک» می‌توان به سوت زدن در فینال رقابت‌های یورو ۲۰۰۴ اشاره کرد و او همچنین سابقه قضاوت در دربی تهران را هم دارد. او که برای افتتاحیه سالن بدنسازی سام سنتر به تهران آمده بود در مصاحبه‌ای، درباره حضورش دوباره‌اش در تهران و همچنین تجربه دربی تهران گفت که در ادامه می‌خوانید:

شما تجربه‌ی حضور به عنوان داور در دربی تهران را داشتید، ممکنه در مورد فضای مسابقه توضیح بدید؟

اول از همه باید بگم که باعث افتخار و خوشحالی من هست که یک بار دیگر در ایران حضور دارم و همانطور که گفتید اولین حضور من در دربی قرمز مقابل آبی بود. این یکی از ۵۰۰ مسابقه‌ای بود که در حرفه‌ام تجربه کردم اما تجربه‌ی فوق‌العاده‌ای بود و هرگز فراموشش نمی‌کنم. فضای استادیوم آزادی واقعا عالی بود و با اینکه من مسابقات زیادی را دیده ام. این یکی از به یادماندنی‌ترین آن‌ها بود

علیرضا فغانی، داور ایرانی، یکی از بهترین‌ها در دنیاست. به نظر شما او می تواند فینال جام جهانی ۲۰۲۲ را سوت بزند؟

او داور فوق‌العاده ای است. از همان اوائل من از عملکردش واقعا شگفت زده شده بودم و اکنون بعد از اینهمه سال او همچنان عملکردی مانند همان روزها دارد و قطعا شانسی برای حضور در فینال جام جهانی خواهد داشت اما ناگفته نماند که فقط یک فینال و هزاران داور وجود دارد. برای او و برای ایران و فوتبال ایران بهترین‌ها را آرزو دارم و اگر او در فینال حضور پیدا کند افتخار بزرگی خواهد بود اما باید گفت که حضور در جام جهانی و اینکه یک، دو، سه مسابقه و یا مسابقات مراحل اول و همچنین فینال رو داشته باشید دست‌آوردی بی‌نظیر است. هفصد هزار داور در سراسر دنیا وجود دارد و اینکه کسی بتواند از بین آنها در جام جهانی حضور پیدا کند. افتخار بزرگی است و با اینحال من برای او و فوتبال ایران بهترین ارزوها را دارم.

شما علاوه بر داوری فوتبال، دندان‌پزشک هم هستید، چطور یک پزشک می‌تواند داوری عالی نیز باشد؟

دندان‌پزشکی شغل من بود اما من در سال ۲۰۰۴ آن را کنار گذاشتم. نه فقط به خاطر داوری، من در زندگی‌ام کارهای زیادی انجام می‌دهم مثل خدمات اجتماعی، و فعالیت‌های زیادی در جنوب هند انجام دادم مثل ساخت خانه و مدرسه برای کودکان آنجا با شرکت‌های زیادی هم کار کردم. زندگی من همیشه همینطور بوده و من قصد دارم قدم به قدم رو به جلو حرکت کنم. درسته که سنت بالاتر می‌ره، اما هرگز متوقف نشو! و رو به جلو حرکت کن [مثل] حضور در اینجا و دیدن این تیم فوق‌العاده من همه جای دنیا رو گشتم، و این برای من خیلی با ارزشه اما این تیم به قدری فوق‌العاده هستند که فکر می‌کنم اینجا بمونم و برای آینده به آن‌ها آموزش دهم.

به جز دربی ایران، در مورد مسابقه مهم دیگری که داور آن بودید بگویید

همونطور که خودتان هم اشاره کردید فینال همیشه برای یک داور مسابقه‌ی بزرگی هست. مجددا باید بگم اینکه داور تورنمنتی بزرگ باشی باعث افتخاره چه جام جهانی، چه رقابت‌های اروپا پیرلوجی در ۲۰۰۲ داور فینال بود و چون تیم آلمان در فینال بود و احتمالا اگر تیم ایتالیا در فینال بود من هم آنجا بودم. من در سال ۲۰۰۴ در رقابت اروپا داور فینال بودم و در ۲۰۰۳ داور فینال لیگ قهرمانی، واقعا بابت شغلی که دارم خوشحالم. وقتی که دوازده سالم بود رویای من این بود ک یه مسابقه در بوندس لیگا داشته باشم و در بیست و شش سالگی، اولین بازی بوندس لیگا و ۳۳۹ مسابقه و هم‌چنین مسابقات بین‌المللی را داشتم. این رویای من و حضور در مسابقات مایه‌ی افتخار من بود.

نظر شما درباره‌ی تکنولوژی‌های فوتبال مانند VAR چیست؟ موافقش هستید؟

تکنولوژی واقعا خاص هست، در دوره‌ی من تکنولوژی کمتری وجود داشت. آن موقع مجبور بودیم در لحظه تصمیم بگیریم و فکر می‌کردیم شاید درست انجامش نداده باشیم اما الان تکنولوژی همه جا را فرا گرفته و طبیعی هم هست الان قرن بیست و یک هستیم پس مطمئناً در ورزش و فوتبال هم تکنولوژی خواهیم داشت. زمانه عوض شده و ترجیح می‌دادم زمان خودم تکنولوژی زیادی وجود نداشته باشد.

به نظر شما چه چیزی باعث می‌شود داور بهتری باشی؟ ترس از بازیکن یا کاریزما؟

برای عملکرد خوب مراحل زیادی وجود دارد. باید از نظر فیزیک و ذهنی رو به راه باشید و با هر مسابقه رشد کنید و شخصیتتان را ارتقا دهید. به نظر من این مهم است مخصوصا در دوره‌ من، بازیکنان عالی مثل بکهام، زیدان، فیگو و الان مسی و رونالدو را که در زمان من هم بودند داریم و باید شخصیت لازم برای مدیریت نه فقط بازی بلکه بازیکنان را داشته باشید و یکی از مهمترین چیزها این است که مسابقه به مسابقه رشد کنید، یاد بگیرید و شخصیتتان را بسازید.

منبع: الف

کلیدواژه: فوق العاده دربی تهران مارکوس مرک جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۱۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگو با داور فوتبال که مورد ضرب و شتم قرار گرفت + فیلم

داور ملی اهل شهرری گفت: اعلام آفساید در دقیقه ۹۰ موجب هجوم تماشاگران، عوامل تیم و بازیکنان به سمت من شد و یکی از بازیکنان با استوک به صورتم ضربه زد. - اخبار استانها -

حمیدرضا لشکری در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در ری، با اشاره به درگیری و زد و خورد در جریان داوری دو تیم دسته دو لیگ تهران اظهار داشت: روز جمعه 7 اردیبهشت ماه ساعت 12 ظهر داوری مسابقه بین دو تیم جوانان آرمان آفرینان و اتحاد ستارگان را در ورزشگاه چمران برعهده داشتم. در دقیقه 90 این بازی آفساید رخ داد و در پی اعلام آفساید حوادثی رخ داد که مردم شاهد آن بودند.

وی افزود: داور مجری قوانین در زمین فوتبال است و من نیز در این بازی تلاش کردم حق به حق‌دار برسد.

این داور ملی گفت: بعد از اعلام آفساید تماشاگران، عوامل تیم و بازیکنان به سمت من هجوم آوردند و تا جایی که می‌توانستند ضرباتی را بر بدن وارد کردند تا جایی که جایی برای خروج نداشتم.

لشکری تصریح کرد: پدرم پیشکسوت فوتبال شهرری است که برای تماشای این بازی به ورزشگاه آمده بود که پس از وقوع این ماجرا برای کمک به من به زمین آمد اما متاسفانه در جریان این درگیری ضرباتی هم به پدرم وارد شد.

این داور اهل شهرری ادامه داد: بازیکنان یکی از تیم‌ها با استوک ورزشی به صورت من کوبید که بروز چنین حرکتی از بازیکنان تیم فوتبال قابل پذیرش نیست امیدوارم اخلاق ورزشی ورزشکاران ما تقویت شود و از این پس شاهد بروز چنین اتفاقاتی در زمین فوتبال نباشیم.

لشکری افزود: کمیته داوران واقعاً زحماتی زیادی را متقبل شد و امیدوارم با تعلیق یک هفته‌ای مسابقات جلوی اقدامات اینچنینی در حوزه ورزش گرفته شود..

 به گزارش خبرگزاری تسنیم، در جریان این درگیری طبق اعلام هیئت فوتبال استان تهران از سوی کمیته انضباطی هیئت فوتبال استان تهران دستوری موقت علیه خاطیان صادر شد. در نشست فوری دیگری در کمیته انضباطی هیئت فوتبال استان تهران در راستای ایجاد آرامش و حفظ جایگاه داوران فعال در فوتبال تهران، برگزاری کلیه مسابقات لیگ دو و توابع استان تهران تا تاریخ 15 اردیبهشت ماه سال جاری به حالت تعلیق درآمد.

حمیدرضا لشکری داور ملی کشورمان متولد و ساکن شهرری است و داوری را از سال 1390 زیر نظر استاد حسین خوش خوان آغاز کرده است.

این داور جوان اهل ری زمستان 1401 زیر نظر استاد دانیال مرادی رئیس حاضر دپارتمان داوری ایران مدرک ملی کسب کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گفت‌وگو با داور فوتبال که مورد ضرب و شتم قرار گرفت + فیلم
  • وکیل: مقابل بی‌نظمی و اخلال در فوتبال می‌ایستیم
  • تعلیق تمام مسابقات «لیگ 2 تهران» به دلیل ضرب و شتم داور
  • عواقب کتک زدن داور در تهران؛ یک لیگ تعلیق شد
  • تعلیق مسابقات لیگ دو تهران به دلیل ضرب و شتم داور
  • محرومیت ۵ نفر به خاطر کتک زدن داور و ترافیک مشکلی همیشگی
  • ببینید | آرای انضباطی در جلسه ویژه رسیدگی به کتک کاری داور در تهران
  • صدور حکم موقت علیه ضاربان داور دیدار لیگ ۲ تهران
  • آرای انضباطی در جلسه ویژه رسیدگی به کتک کاری داور در تهران
  • عوامل درگیری با داور در لیگ جوانان تهران محروم شدند