Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-08@22:41:50 GMT

بورسیه ۴ میلیون دلاری برای نابغه ۱۸ ساله

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۰۲۳۶۹

بورسیه ۴ میلیون دلاری برای نابغه ۱۸ ساله

یک دانش‌آموز ۱۸ ساله موفق شده است تا پذیرش ۲۷ دانشگاه را دریافت کند و پیشنهاد بورسیه تا چهار میلیون دلار را داشته باشد.

به گزارش ایران اکونومیست و به نقل از آی‌ای، "جاناتان واکر"(Jonathan Walker)، دانش‌آموز مقطع دبیرستان در پاناما سیتی، پس از درخواست دادن و دریافت پذیرش در ۲۷ دانشگاه، آینده درخشانی پیش رو دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در میان ۲۷ دانشگاهی که او را پذیرفته‌اند، نام موسسات مجموعه "آیوی لیگ"(Ivy League) مانند ییل، هاروارد استنفورد و موسسه فناوری ماساچوست به چشم می‌خورد. پیشنهادهای بورس تحصیلی او در مجموع به بیش از چهار میلیون دلار می‌رسد.

واکر، دوره‌های سطح کالج را در دوران راهنمایی و دبیرستان خود گذرانده است. این دوره‌ها، برنامه درسی همه رشته‌ها را پوشش می‌دهند و به دانش‌آموزانی که چندین ارزیابی را پشت سر می‌گذارند، امتیازات کالج را اعطا می‌کنند. واکر پس از سال‌ها تلاش، فقط برای مدارسی درخواست داد که می‌توانست در آنها واقعا شاد باشد.

واکر ۱۸ ساله گفت: تعجب کردم که دیدم آنها به حضور من علاقمند هستند، می‌خواهند من در موسسه آنها شرکت کنم و به من پیشنهاد پذیرش می‌دهند. این تعجب در اثر هیجان بود.

علاوه بر این، واکر چندین استعداد دارد. او از ورزش لذت می‌برد، عضو تیم فوتبال مدرسه است و علاوه بر فعالیت‌های فوق برنامه و حفظ زندگی اجتماعی، یک مخترع درخشان نیز هست.

واکر در مصاحبه‌ای گفت که می‌خواهد به مردم کمک کند زیرا همیشه به ایجاد فناوری‌هایی تمایل داشته است که بتوانند به افراد نیازمند کمک کنند. او همراه با یک شریک در حال کار کردن روی یک دستگاه مچی است که به ناشنوایان و نابینایان کمک می‌کند تا بهتر با مردم ارتباط برقرار کنند. این فناوری در حال حاضر در مرحله ثبت اختراع است.

همچنین، واکر در مصاحبه خود گفت که پیشتر دستگاهی ساخته است که به مردم کمک می‌کند تا داروهای تجویز شده خود را به یاد داشته باشند.

واکر به احتمال زیاد برای تصمیم‌گیری در مورد این که کدام مدرسه را برای تحصیل انتخاب کند، مشکل خواهد داشت زیرا او تقریبا ۳۰ گزینه جایگزین دارد. با وجود این، واکر امیدوار است که بتواند مهندسی را دنبال کند. وقتی از واکر پرسیدند که رمز موفقیت او چیست، از خانواده حامی خود نام برد که تأثیر بسزایی در برافروختن آتش کنجکاوی در او داشتند.

وی افزود: من راهی پیدا کردم تا آن کنجکاوی را به علم هدایت کنم و به زودی آن را در مهندسی شکوفا خواهم کرد. من یاد گرفتم که می‌توانم از مهندسی برای کمک کردن به مردم استفاده کنم. بنابراین، من به ابداع دستگاه‌هایی علاقمند شدم که می‌توانند به جوامع محروم و افرادی که مشکلات دشواری را پشت سر می‌گذارند، کمک کنند.

واکر بیشتر به مهندسی و کارآفرینی علاقمند است و آرزو دارد یک مسیر غیرانتفاعی را طی کند و دستگاه‌هایی بسازد که بتوانند به مردم کمک کنند. واکر گفت: در هر حال، من همچنان در حال بررسی رشته مورد علاقه خود هستم زیرا علایق متفاوتی دارم.

توصیه واکر به دانشجویان متقاضی ورود به دانشگاه این است که علاقمند به تحصیل باشند و سخت تلاش کنند. واکر اکنون از استرس درخواست دادن برای دانشگاه‌ها رها شده و چالش بعدی این است که کدام یک را انتخاب کند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: بورسیه ، دانشگاه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بورسیه دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۲۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در تپه پیرزال سیستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، حسین سرحدی، عضو هیأت علمی دانشگاه زابل ـ که سرپرستی دومین فصل کاوش آموزشی دانشگاه زابل در تپۀ پیرزال سیستان را به عهده داشت، گفت: گاه‌نگاری محوطه پیرزال بر اساس یافته‌­های سطحی، به دورۀ IV شهر سوخته نسبت دارد و ، جزئیات کشف بقایای معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان حدود دو هزار و ۵۰۰ تا دو هزار و ۳۰۰ پیش از میلاد  این معماری شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است.

وی افزود: تپۀ پیرزال در ۶۰ کیلومتری جنوب زابل در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و در سال ۱۳۸۷ در فهرست آثار ملی ثبت شده است.
سرحدی ادامه داد: این تپه در سال ۱۴۰۲ از طرف دانشگاه زابل کاوش شده و مهم­ترین یافته‌های آن، یک سازه معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد بود، که شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است.
وی افزود: این خانه متشکل از تعدادی اتاق در حاشیۀ جنوبی یک حیاط مرکزی است.

دیگر خبرها

  • اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان
  • دورتموند ترزیچ را داشت، ما یک نابغه قلابی!
  • انتقال مهارت با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی
  • انتقال مهارت با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی/ جنس دانشگاه آزاد یزد فناوری است
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در مناطق محروم
  • بورسیه با تضمین اشتغال دانشجویان دانشگاه آزاد توسط یک شرکت همه‌فن حریف
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی
  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در تپه پیرزال سیستان