Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@17:20:36 GMT

درمان جدیدی برای دوباره راه رفتن بیماران پارکینسونی

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۰۲۴۲۷

درمان جدیدی برای دوباره راه رفتن بیماران پارکینسونی

یک درمان جدید شامل تقلید ارسال پالس‌های الکتریکی توسط مغز به عضلات، امیدها را برای دوباره راه رفتن بیماران پارکینسونی زنده کرده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، محققان مدت‌ها است که به دنبال گزینه‌های درمانی برای بیماری پارکینسون و استفاده از باکتری‌های تولیدکننده دارو تا درمان‌های عصبی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، برخلاف همه پیشرفت‌ها، این بیماری با اثرات کاملاً ناتوان‌کننده‌ای که عملکردهای حرکتی را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد و کار اغلب بیماران را به تخت یا ویلچر می‌کشاند، همچنان شایع است.

برای مبتلایان به پارکینسون، این امر به این دلیل اتفاق می‌افتد که یک تنظیم‌کننده در مغز که معمولاً جریان خون کافی به مغز را هنگام ایستادن تضمین می‌کند، مختل شده است.

طبق مقاله‌ای که در مجله علمی New England منتشر شده است، این افت عملکردهای حرکتی به دلیل شرایطی به نام "افت فشار خون ارتواستاتیک" اتفاق می‌افتد و محققان ممکن است حداقل برای این بخش از بیماری راهی برای درمان پیدا کرده باشند. این درمان به شکل یک ایمپلنت نخاعی است و می‌تواند بیماران پارکینسونی را از جا بلند و کاری کند تا دوباره راه بروند.

دوباره راه رفتن

"جوسلین بِلوخ" و "گرگوری کورتین" جراحان مغز و اعصاب در این مطالعه فاش کردند که چنین ایمپلنتی به سه فرد که توانایی راه رفتن خود را از دست داده بودند، اجازه راه رفتن مجدد داده است.

اکنون تحقیقات جدیدتر به دنبال ارزیابی یک ایمپلنت مشابه در یک زن ۴۸ ساله است. البته این زن به پارکینسون مبتلا نیست، اما علائم شدیدی از خود نشان می‌داد که پس از چند قدم راه رفتن، غش می‌کرد. در واقع، وی در ابتدا مبتلا به پارکینسون تشخیص داده شد، زیرا علائم او بسیار شبیه به علائم یک بیمار مبتلا به پارکینسون بود.

پس از انجام عمل جراحی توسط "بلوخ" و "کورتین"، گزارش شد که این بیمار اکنون می‌تواند بیش از ۲۵۰ متر با کمک یک واکر راه برود.

"بلوخ" به خبرگزاری فرانسه گفت: بیمار، درمان نشده است و نمی‌تواند در مسابقه ماراتن شرکت کند، اما این عمل جراحی به وضوح کیفیت زندگی او را بهبود بخشیده است.

این ایمپلنت چه کاری انجام می‌دهد؟

این ایمپلنت روش و نحوه ارسال پالس‌های الکتریکی توسط مغز به ماهیچه‌ها را تقلید می‌کند و تنظیم کننده‌ای را در مغز تحریک می‌کند که نیاز به ارسال خون بیشتر را هنگام ایستادن افراد احساس می‌کند.

اگرچه در حال حاضر محققان تنها یک مورد موفق دارند، اما این درمان امید زیادی را برای کسانی که تحت تأثیر شرایط ویرانگر پارکینسون قرار گرفته‌اند، ایجاد کرده است. با این حال، باید مطالعات بیشتری روی ایمپلنت نخاعی انجام شود تا احتمالات بیشتری برای درمان شرایط حاصل از این بیماری ظاهر شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پارکینسون ایمپلنت نخاعی دوباره راه راه رفتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۲۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود «غرغر خان» به باغ شادونه

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ در این قسمت از برنامه شخصیت جدیدی به نام «غرغر خان» وارد باغ شادونه می‌شود و لحظات شیرینی را به همراه خاله شادونه و بقیه شخصیت‌های باغ شادونه برای کودکان رقم می‌زند.

گفتنی است در هر قسمت از «باغ شادونه» ماجرا‌های جدیدی اتفاق می‌افتد که مهارت‌های کودکانه و مفاهیم اخلاقی، دینی، فرهنگی و اجتماعی را در قالب داستان‌هایی شاد و هیجان‌انگیز به بچه‌ها آموزش می‌دهد.

«باغ شادونه» کاری است از گروه کودک و نوجوان شبکه دو به تهیه‌کنندگی محسن مناجاتی، کارگردانی علی مختارزاده و اجرای ملیکا زارعی که جدیدترین قسمت آن پنجشنبه ۶ اردیبهشت حوالی ساعت ۱۷:۱۵ پخش و جمعه در همان ساعت تکرار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ورود شخصيت جديد «غرغر» به باغ شادونه
  • ورود «غرغر خان» به باغ شادونه