Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی هدایت با بیان اینکه عملیات تکمیل تصفیه‌خانه میدان مرکزی میوه و تره‌بار بر اساس قرارداد انعقاد شده در سال ۱۴۰۰ توسط شهرداری این منطقه آغاز شده است، گفت: این تصفیه‌خانه ظرفیت تصفیه دو تا سه هزار متر مکعب پساب در شبانه روز را دارد و بهره برداری از آن گام بسیار مهمی در راستای کاهش آلودگی‌های زیست محیطی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته شهردار منطقه ۱۹، در حال حاضر اجرای سقف ساختمان بلوئر این تصفیه‌خانه اجرا و دیواره‌های عایق آن نیز مرمت شده‌اند ضمن اینکه تست نهایی مخازن اصلی انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: طبق هماهنگی و تمهیدات انجام شده با مدیران شرکت فاضلاب استان تهران مقرر شده علی رغم لوله‌گذاری شبکه فاضلاب در ناحیه ۳، تا زمان اتمام ساخت تصفیه‌خانه مرکزی در اراضی شهر آفتاب توسط این شرکت، از تصفیه‌خانه موجود در میدان مرکزی میوه و تره بار به‌عنوان راه حل موقت برای جلوگیری از معضلات زیست محیطی در این ناحیه استفاده شود.

هدایت ابراز امیدواری کرد با عملیات عمرانی تکمیل فاز نخست این تصفیه خانه که تاکنون ۴۰ درصد پیشرفت داشته است.

بر اساس این گزارش با وجود آغاز عملیات ساخت تصفیه‌خانه میدان مرکزی میوه و تره‌بار در سال ۱۳۷۳ در ضلع جنوبی این میدان و نصب کلیه تجهیزات مکانیکی و برقی، اما امکان بهره‌برداری از این پروژه در سال‌های گذشته به‌طور کامل و با ظرفیت حداکثری میسر نشده است.

تکمیل این تصفیه‌خانه می‌تواند ضمن رفع مشکلات زیست محیطی به تأمین آب مورد نیاز میدان مرکزی میوه و تره‌بار برای مصارف شستشو و غیر شرب، آبیاری فضای سبز حاشیه بزرگراه آزادگان و همچنین مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب، به‌عنوان یکی از منابع تولید درآمد پایدار برای شهر و شهرداری تهران محسوب شود.

کد خبر 5468060

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری تهران شهرداری منطقه 19 تهران میدان میوه و تره بار شهرداری تهران شورای شهر تهران سازمان تامین اجتماعی سازمان زندان ها پلیس راهور سازمان میادین میوه و تره بار بهزیستی آلودگی هوا شهرداری شهر تهران سازمان بهزیستی گردشگری سازمان محیط زیست قوه قضاییه میدان مرکزی میوه و تره بار تصفیه خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۲۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی در مهاباد با اعلام این خبر از نظارت جدی بر نحوه فعالیت مدول دوم تصفیه خانه شهرک صنعتی مهاباد و روند اجرای آیین نامه کاهش تولید و مصرف کیسه های پلاستیکی خبر داد.

سعید شهند افزود: جلب مشارکت های مردمی، همکاری جوامع محلی و فرهنگ سازی ها در رسیدن این تالاب ها به وضعیت مناسب زیست محیطی تاثیرگذار بوده است.

او اضافه کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته و همکاری مناسب آب منطقه ای استان و حمایت های ستاد احیای دریاچه ارومیه، تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی، پارسال و امسال، صد در صد آبگیری شده اند و وضعیت زیست محیطی مناسبی دارند.

شهند تصریح کرد: دستورالعمل مدیریت زیست محیطی غارآبی سهولان هم تدوین و درآن، نقش دهیاری و شورای روستای سهولان برای بهره برداری گردشگری برجسته شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی همچنین گفت: براساس مصوبه کارگروه غارشناسی استان، بهره برداری گردشگری اثر طبیعی ملی غار سهولان مهاباد به دهیاری و شورای روستای سهولان واگذار شده و مدیریت زیست محیطی آن هم که از طرف دانشگاه ارومیه تدوین می شود، مراحل پایانی را می گذراند.

شهند افزود: نظارت بر فعالیت تصفیه خانه شهرک های صنعتی در چارچوب استانداردهای زیست محیطی از دیگر وظایف اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی مهاباد از اواخر پارسال راه اندازی شده و در حال بهره برداری است اضافه کرد: اداره کل حفاظت محیط زیست هم بر نحوه فعالیت تصفیه خانه نظارت میکند که فعالیت و خروجی آن، در چارچوب استانداردهای زیست محیطی باشد.

پویش"مسیر سبز ایران پاک" هم در زمینه فرهنگ سازی کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی همزمان با سراسر کشور در آذربایجان غربی و مهاباد هم اجرا شده است.

آیین نامه کاهش تولید و مصرف کیسه های پلاستیکی، پارسال تدوین شد و امسال هم تکالیفی برای دستگاه های مختلف تعریف شده که بر آن نظارت می شود ولی باید سبک زندگی ها به سمتی برود که باعث کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی شود.

"مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین" شعار امسال هفته زمین پاک است که برای تحقق آن، پویش"نه به زباله" در استان و مهاباد نیز راه اندازی شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آماده سازی شبکه های آبرسانی البرز برای ورود به تابستان ۱۴۰۳
  • غرق در انبه! طراحی خانه ای با تم میوه ای (عکس)
  • توزیع روزانه میوه و صیفی در میدان مرکزی به ۲۲ هزار تن رسید
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • بازدید علمی دانش آموزان از تصفیه خانه آب ارومیه
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد
  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود