Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، فاطمه عباسی روز شنبه افزود: این میزان صرفه‌جویی غیر از هزینه‌های غیرمستقیم شامل هزینه‌های آموزشی با کاهش ورودی به مدارس استثنایی آموزش و پرورش، هزینه‌های درمانی و عاطفی، هزینه‌های اجتماعی شامل ازدواج و اشتغال و دیگر هزینه‌های غیرمستقیم است.

وی در تشریح عملکرد غربالگری اختلالات بینایی و تنبلی چشم در سال ۱۴۰۰ گفت: این غربالگری برای حدود ۲ میلیون و ۸۴۴ هزار کودک انجام شد که در آن ۱۹ هزار مورد تنبلی چشم شناسایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور با اشاره به هزینه اثربخشی پیشگیری از تنبلی چشم برای بهزیستی افزود: یارانه یا کمک هزینه فرد کم بینا یا نابینا در سازمان بهزیستی به طور متوسط معادل یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در ماه است. آمار افراد دارای تنبلی چشم (آمبلیوپی) که در برنامه پیشگیری بهزیستی از تنبلی چشم از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰ شناسایی کردیم حدود ۳۰۰ هزار و ۴۰۰ نفر است.

کمک هزینه فرد کم بینا یا نابینا در سازمان بهزیستی به طور متوسط معادل یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در ماه است

عباسی درباره هزینه سالانه برنامه پیشگیری از تنبلی چشم خاطرنشان کرد: اگر هزینه سالانه این تعداد را در نظر بگیریم، باید تعداد افراد مبتلا به تنبلی چشم (۳۰۰ هزار و ۴۰۰ نفر) را در متوسط هزینه بهزیستی برای افرا کم بینا و نابینا (یک میلیون و ۲۰۰ هزار) ضرب کنیم که حدود چهار هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان است و  اگر صرفا هزینه توانبخشی این افراد را در ۱۰ سال در نظر بگیریم، حدود ۴۳ هزار و ۲۶۰ میلیارد تومان محاسبه می‌شود و این میزان، حداقل هزینه بدون احتساب تورم سالانه بهزیستی برای هر فرد کم بینا و نابینا است در صورتی که بودجه برنامه پیشگیری از تنبلی چشم از سال ۱۳۹۰ تاکنون حدود ۷۰ میلیارد تومان بوده است.

شناسایی حدود ۳۵۰ هزار کودک دارای تنبلی چشم
سرپرست مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: هدف از اجرای طرح پیشگیری از تنبلی چشم در کودکان ۳ تا ۶ سال، ارتقای سلامت بینایی است که از الگوی سطح‌بندی خدمات استفاده می‌شود به طوری که در سطح اول غربال کودکان گروه هدف با چارت اسنلن (Snellen) و دستگاه غربالگر و توسط افراد آموزش‌دیده انجام می‌شود.

عباسی افزود: اگر کودک ارجاعی تشخیص داده شود، برای انجام معاینات تخصصی به سطح دوم که اپتومتریست‌ها هستند، معرفی و معاینه می‌شود و در صورت نیاز برای درمان به چشم‌پزشکان ارجاع می‌شود.

وی اضافه کرد: در همه مراحل یادشده، کودکان ارجاعی و بیمار تا درمان کامل تحت پیگیری قرار می‌گیرند و اگر خانواده‌ها در تامین هزینه‌های درمان دچار مشکل باشند، این هزینه‌ها در قالب کمک هزینه به آنها پرداخت می‌شود.

عباسی یادآور شد: از زمان آغاز برنامه در سال ۱۳۷۵ تاکنون حدود ۴۸ میلیون مورد غربال انجام شده که تعداد ۳۴۹ هزار و ۵۲۷ کودک دارای تنبلی چشم شناخته شدند و تحت درمان قرار گرفتند.

برچسب‌ها نابینایی طرح غربالگری تنبلی چشم سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نابینایی طرح غربالگری تنبلی چشم سازمان بهزیستی کشور نابینایی طرح غربالگری تنبلی چشم سازمان بهزیستی کشور پیشگیری از تنبلی چشم سازمان بهزیستی میلیارد تومان هزینه ها کم بینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۲۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان در پنجمین روز از هفته سلامت،مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  با محوریت مراقبت و درمان دیابت در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد.

به گفته  دکتر گلفیروزی بیماری دیابت باید جدی گرفته شودو بیماریهای غیر واگیر باعث ۸۰ درصد مرگ و ۵۳ درصد بار بیماری ها در دنیا  و کشور هستند و در این بین ، دیابت شایع ترین بیماری متابولیک در دنیاست.

دکتر گلفیروزی گفت: با توجه به تغییر در سبک زندگی و افزایش عوامل خطر ابتلا به بیماری‌ دیابت خصوصا چاقی و کم تحرکی ، روند ابتلای افراد به دیابت در دنیا رو به افزایش است و تخمین زده میشود تا سال ۲۰۴۵ تعداد بیماران دیابتی به حدود ۶۳۰ میلیون نفر برسد.

وی از هزینه های بالای بیماری دیابت سخن گفت و افزود: حدود ۹ درصد از هزینه های بهداشتی در ایران صرف بیماری دیابت می شود که در راستای کاهش هزینه ها علاوه بر ارتقاء کیفیت خدمات در حوزه بهداشت در راستای  تشخیص به هنگام بیماریهای دیابت و فشار خون ، باید جهت افزایش سواد سلامت مردم  برای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر برنامه ریزی و افراد را از دوران کودکی آموزش داد و ترغیب کرد تا سبک زندگی سالمی داشته باشند و با مدیریت وزن و فعالیت بدنی سلامت خود را حفظ کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان به اجرای پویش ملی سلامت که با هدف شناسایی بیماران دیابت و فشار خون در کشور اجرا گردید اشاره کرد و گفت :در این پویش بیش از یک میلیون و دویست هزار بیمار دیابتی و فشار خونی شناسایی شد که درمان به موقع این بیماران، گام بسیار مهمی در پیشگیری از عوارض بیماری و کاهش هزینه های  بسیار سنگین آن در حوزه درمان خواهد شد.

دکتر گلفیروزی در زمینه عوارض بیماری دیابت و اثرات آن بر سلامت افراد اظهار داشت: در  بسیاری از بیماران دیابتی حداقل ۵ تا ۱۰ سال پس از ابتلا به بیماری تشخیص داده میشود که در این زمان ممکن است فرد دچار  حداقل یکی از چشمی ،عصبی،قلبی  یا کلیوی شده باشد ،لذا جهت جلوگیری از افزایش عوارض این بیماری، هدف این است که با خدمات تشخیصی و درمانی مناسبی به افراد مبتلا ارائه و از عوارض این بیماری جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه راه اندازی کلینیک های دیابت برنامه ای است که می تواند ضمن کنترل این بیماری، خدمات مناسبی به بیماران ارائه نماید افزود :در این مرکز جامع ، علاوه بر خدمات مراقبتی سطح یک که شامل مراقبت پزشک و پرستار آموزش دیده دیابت ،مشاوره روان و تغذیه می باشد ،ویزیت متخصص داخلی به بیماران ارایه خواهد شد.

وی در ادامه خاطرنشان:این مرکز مجهز به دستگاه های ازون تراپی ،پلاسما تراپی ،وکیوم زخم و خدمات درمانی با پانسمان های نوین می باشد که به بیمارانی دچار زخم دیابتی هستند ارایه خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در پایان گفت: امیدواریم با مشارکت بیمه ها  و مردم بتوانیم برنامه ریزی مناسبی برای کنترل این بیماری در استان داشته باشیم .

دیگر خبرها

  • هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • خرید بیش از ۹۵ میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد