Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمحمد حسینی روز شنبه در نشست خبری افزود: این اعتبار برای بازسازی هشت روستای دارای بافت با ارزش تاریخی و فرهنگی گلستان شامل چینو و زرین‌گل علی آباد،  جعفرآباد گرگان، زاو و گجی‌سو کلاله، کُنداب کردکوی و استون‌آباد و بنفش‌تپه بندرگز هزینه می شود و طبق برنامه ریزی این طرح ها تا هفته دولت امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی برای اجرای طرح بازسازی بافت با ارزش تاریخی و فرهنگی روستاهای گلستان ۴۰۰ میلیارد ریال در سفر دولت سیزدهم به استان مصوب شده بود که تاکنون نیمی از این اختصاص یافت.

وی ادامه داد: تاکنون طرح بازسازی بافت با ارزش تاریخی و فرهنگی روستاهای زیارت گرگان و فارسیان آزادشهر به پایان رسید.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گلستان افزود: اکنون از ۲۵ روستای دارای بافت با ارزش تاریخی و فرهنگی مصوب اجرای بازسازی، کار مطالعه در ۲۰ روستا انجام شده است.

گلستان ۹۳۳ روستای بالای ۲۰ خانوار دارای طرح هادی دارد و حدود ۵۰ درصد جمعیت یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفری این استان در روستاها سکونت دارند.

۵۵۰ روستای دارای طرح هادی نیمه تمام

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گلستان گفت: ۵۵۰ روستای این استان دارای طرح هادی نیمه تمام بوده و به تزریق حدود ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای اتمام و برخورداری ساکنان از مزایای آن احتیاج دارند.

 وی خاطرنشان کرد: اختصاص این اعتبار می تواند نقش به‌سزایی در محرومیت زدایی و توسعه روستاهای گلستان ایفا کند.

به گفته وی اکنون در ۵۵۰ روستای گلستان حدود پنج هزار طرح از جمله بازنگری، زیرسازی و آسفالت معابر، جدول کشی هدایت آبهای سطحی، محوطه سازی، جداره سازی و ایجاد بوستان ها وجود دارد که به تزریق اعتبار  نیاز دارد.

وی اضافه کرد: با توجه به این که ۶۰ درصد روستاهای گلستان بالای ۱۰۰ خانوار جمعیت دارد، توجه به اجرای طرح هادی یک ضرورت به شمار می رود.

حسینی علت تاخیر در اجرای طرح هادی روستایی را کمبود تخصیص اعتبار برشمرد و گفت: پوشش کامل این طرح در روستاهای واجد شرایط گلستان به شرط تامین اعتبار ملی در مدت زمان پنج سال امکان پذیر است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گلستان گفت: ۶ هزار متقاضی واجد شرایط دریافت حمایت دولت از جمله تسهیلات برای ساخت خانه در استان شناسایی شدند.

حسینی تعهد امسال گلستان برای ساخت خانه روستایی در قالب نهضت ملی مسکن را هفت هزار واحد اعلام کرد و افزود: این اداره کل ساخت ۱۱ هزار واحد را برنامه ریزی کرده است.


 وی ساخت ۲ هزار مسکن ویژه محرومان ، بازنگری طرح هادی در ۱۵۲ روستا، پیگیری تامین زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت، پیگیری طرح ایمن سازی ۲۰۸ روستای استان ،تسریع در رفع موانع صدور سند مالکیت با همکاری دستگاه ها و نهادهای مرتبط، جابجایی روستاهای باقی مانده کاسه سد نرماب مینودشت و ۶ روستای سد چایلی مراوه تپه ، ایجاد جاده ارتباطی برای ۲ روستای کندسکوه و سیجان گالیکش و تسریع در حدنگاری روستا را از دیگر برنامه های در دست اقدام این نهاد برشمرد.

خدمات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در گلستان برای ساخت مسکن در ۹۳۶ روستای بالای ۲۰ خانوار استان دارای طرح هادی ارایه می شود.

۴۶.۶ درصد از جمعیت یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفری گلستان مطابق سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵، روستایی هستند و اقتصاد اصلی ساکنان این استان برپایه کشاورزی است.

برچسب‌ها استان گلستان گرگان بنياد مسكن انقلاب اسلامی سفر استانی نهضت ملی مسکن توسعه روستایی مسکن دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان گلستان گرگان بنياد مسكن انقلاب اسلامی استان گلستان گرگان بنياد مسكن انقلاب اسلامی سفر استانی نهضت ملی مسکن توسعه روستایی مسکن دولت سیزدهم بافت با ارزش تاریخی و فرهنگی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی دارای طرح هادی اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۳۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر

محمد آئینی با اشاره به اینکه ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است گفت: طبق سند ستاد بازآفرینی، دستگاه‌های اداری موظف هستند یک سوم اعتبارات و طرح‌های تملک دارایی سرمایه سهم ادارات را برای نوسازی و بازسازی محلات با بافت فرسوده اختصاص دهند که در این راستا بیشتر معابر محله‌های ده گانه محروم و کم برخوردار آسفالت ریزی گردید و امیدواریم امسال نیز شاهد آسفالت همه معابر در مناطق ۱۰ گانه این شهرستان باشیم.

وی در سفر یک روزه به شهرستان اهر و شرکت در مراسم افتتاح معابر شهری بافت فرسوده به طول ۲۱ کیلومتر این شهرستان افزود:سال گذشته با صدور ۹۰ هزار پروانه بافت فرسوده در بحث بازسازی و نوسازی مساکن فرسوده، تاکنون در مجموع ۲۶۳ هزار پروانه واحد بافت فرسوده در کشور صادر شده است که رکورد ۳۰ ساله را شکسته‌ایم و امیدواریم امسال با کمک مردم این رقم به ۴۰۰ هزار پروانه افزایش یابد

وی در ادامه به تخصیص اعتبارات، تشویقی‌ها و تسهیلات بانکی برای نوسازی و بازسازی بافت مساکن فرسوده اشاره کرد و افزود: دولت سیزدهم موضوع نوسازی مساکن را در اختیار مردم گذاشت و سعی گردید با مشارکت مردم، اعطای تشویقی‌ها، تسهیلات بانکی و ... زمینه را برای شرکت مردم در نوسازی مساکن فرسوده مهیا سازیم که امیدواریم این مشارکت در منطقه ارسباران و شهرستان اهر که مشکل مساکن فرسوده دارند بیشتر تحقق یابد. 

معاون وزیر راه و شهرسازی به اشاره به اینکه کار‌های زیادی در زمینه بازسازی و نوسازی بافت فرسوده در منطقه ارسباران و شهرستان اهر انجام شده است گفت: متاسفانه آمار ساخت و ساز‌ها نسبت در این شهرستان و منطقه ارسباران پایین می‌باشد و امیدواریم به این امر اهتمام ویژه‌ای صورت پذیرد.

آئینی همچنین از اختصاص سهم ۸۰ درصدی مشابه وام نهضت ملی برای نوسازی بافت‌های فرسوده در مناطق تاریخی خبر داد و افزود: در این راستا ۸۴ هکتار از بافت‌های فرسوده مناطق تاریخی شهر اهر نیز تحت پوشش این وام قرار می‌گیرد و نیازمند است که شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اهر نسبت به این موضوع با جدیدت تمام ورود کنند تا تجربه زلزله ارسباران را شاهد نباشیم.

وی در ادامه به برخی تسهیلات بانکی، تخفیف‌های عوارض ساخت و ساز، وام‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده نیز اشاره کرد و گفت: در روز شوراها، هدیه شهرداری و شورای اسلامی شهر اهر اهدای پروانه با تخفیف ۱۰۰ درصدی در عرض ۲ هفته برای نوسازی واحد‌های فرسوده می‌باشد و در خصوص تسهیلات بانکی نیز۹۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه ۳ ساله با کارمزد کم برای متقاضیان نوسازی بافت فرسوده اعطا خواهد شد.

گفتنی است با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی در اهر، شش هزارمین واحد مسکن روستایی بصورت نمادین در روستای خونیق افتتاح شد.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: سال گذشته بیش از ۱۲۰ کیلومتر مربع آسفالت ریزی در شهرستان اهر با اعتبار ۲۹ میلیارد تومان انجام گردید که نسبت به چندین سال قبل بی سابقه بود. 

احمد محرم زاده با اشاره به سابقه و قدمت تاریخی شهرستان اهر گفت: اهر دارای علما، دانشمندان، نخبگان و فرهیختگان زیادی بود که سهم بزرگی در توسعه و پیشرفت فرهنگی و ... این شهرستان، منطقه ارسباران و حتی کشور داشتند و از این رو برای توسعه و پیشرفت این شهرستان باید توجه ویژه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • اجرای طرح هادی در ۵۱ روستای میاندوآب
  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر