Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بازماندگی از تحصیل یکی از بزرگ‌ترین معضلات استان است، گفت: چرا ۱۴۶ هزار دانش‌آمو‌ز در سیستان و بلوچستان از تحصیل بازمانده‌اند؟ - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، به نقل از روابط عمومی استانداری، حسین مدرس خیابانی امروز در نشست شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان اظهار داشت: برای توسعه استان نیاز به دانش مهارت‌محور داریم که در این راستا با هدف‌گذاری وزارت آموزش و پرورش قرار شد 50 درصد فضای آموزشی در مقطع متوسطه به هنرستان‌ها اختصاص پیدا کند تا بتوانیم این نیاز را در آینده تامین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: 283 هنرستان در مناطق خلا جانمایی کنیم بعد هم این رقم را بین دستگاه‌های دولتی و خیران برای ساخت تقسیم کنیم. فرهنگ اینکه فرزندانمان را به هنرستان بفرستیم باید تقویت شود بنابراین از این به بعد سیاست ما در ساخت مدارس مقطع متوسطه هنرستان‌های کار و دانش خواهد بود.

وی با تاکید بر ضرورت کاهش بازماندگان از تصریح کرد: ساخت مدارس برای کودکان استثنایی مهم است و باید همه مردم به مراکز آموزشی دسترسی پیدا کنند. اگر خیری از ما پرسید که در کدام منطقه باید مدرسه ساخت، ما او را راهنمایی می‌کنیم اما اگر خیری خواست در مناطقی که تراکم مدارس بیشتر است مدرسه بسازد مانع او نمی‌شویم، بنابراین تمام خیران می‌توانند در هر جای استان مدرسه بسازند.

مدرس خیابانی بیان کرد: مردم باید به مزایای هنرستان‌ها آگاه شوند در این رابطه با اطلاع‌رسانی درست می‌توان والدین را ترغیب کرد تا دانش‌آموزان خود را در مقطع متوسطه به جای رشته‌هایی که کاربردی ندارند را به هنرستان‌ها بفرستند. الویت کار ما باید ساخت هنرستان‌های شبانه‌روزی در سیستان و بلوچستان باشد بر این اساس باید موج هنرستان‌سازی و تحصیل در هنرستان را در استان راه بیاندازیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: اگر در توسعه فضاهای ورزشی می‌خواهیم کار کنیم حتماً اولویت کار ما مدارس دخترانه باشد در این راستا اعتبارات نیز پشتیبانی خواهد کرد. هرگونه تغییر کاربری اماکن ورزشی ممنوع بوده و باید امکان ورزشی مکانی برای ورزش باشد چرا که ورزش باعث می‌شود بسیاری از آسیب‌های اجتماعی کاهش یابد.

مدرس خیابانی: اثربخشی مرکز جذب سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان ناچیز استدولت به مدرسه‌سازی سیستان و بلوچستان توجه ویژه‌ای دارداستاندار سیستان و بلوچستان: منزلت اجتماعی باید سمت شغل‌های مهارت‌محور برود

مدرس خیابانی اظهارداشت: جوانان ما در هنرستان‌ها افرادی با مهارت تربیت شوند تا در توسعه استان نقش داشته باشند از این منظر دستگاه‌های اجرایی مثل حوزه راه و شهرسازی و میراث فرهنگی رشته های مرتبط را در این هنرستان‌ها تدریس کنند.

وی ادامه داد: در بحث امکان ورزشی مدارس با اولویت مدارس دخترانه قرار شد نوسازی مدارس بخشی از این فضاها را تکمیل کند و اعلام شد که به هیچ وجه از این فضاها چه در مدارس و چه سایر فضاهای ورزشی استفاده‌ای غیر از ورزش نشود.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بازماندگی از تحصیل یکی از بزرگ‌ترین معضلات استان بوده و یکی از دلایل آن عدم دسترسی به مراکز آموزشی بوده که قرار شد با اولویت ساخت مدارس دخترانه جانمایی شود.

وی خاطر نشان کرد: 146 هزار نفر بازمانده از تحصیل در استان وجود دارد که باید برای آن برنامه‌ریزی کرده و بتوان این رقم را کم کنیم که یکی از راه‌حل‌ها ساخت مراکز اموزشی در مکان‌های دور دست است. با توجه به فصل گرما و نصب وسایل سرمایشی قرار شد تا آخر اردیبهشت‌ماه سال جاری یک‌هزار مدرسه به کولر تجهیز شوند؛ علاوه‌بر این بتوانند سرویس‌های بهداشتی نیمه تمام را نیز به اتمام برسانند. حصارکشی مدارس باید با الویت مدارس کنار جاده‌ای انجام شود.

عباسعلی ارجمندی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: در هنرستان‌ها رشته‌های بومی کم بوده بنابراین  بهتر است رشته‌های بومی به هنرستان‌ها اضافه شود؛ به طور مثال رشته هتل‌داری در چابهار اهمیت زیادی دارد تا در هنرستان‌های این شهرستان به عنوان مقصد گردشگری تدریس شود.

انتهای پیام/393/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان مدرس خیابانی هنرستان ها قرار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۴۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است

 حسن بروشکی در همایش استانی خیرین مدرسه یار سیستان و بلوچستان، ضمن قدردانی از اندیشه و نگاه بلند و عمیق خیرین گران‌قدر بیان کرد: فرزندان معصوم سیستان و بلوچستان هنوز هم در هر دو حوزه مدرسه‌سازی و مدرسه یاری منتظر سخاوت و لطف انسان‌هایی نیک‌اندیش هستند تا با حضور تأثیرگذارشان بارقه‌ای از امید و همدلی در بین دانش‌آموزان استمرار یابد.

وی ادامه: در مسیر مدرسه یاری موضوع نگهداشت و ماندگاری نیروی انسانی در مناطق مختلف استان بسیار حائز اهمیت است و در برخی موارد یک دغدغه خواهد بود؛ به همین دلیل تأمین فضای اسکان آنان یک ضرورت است.

 مدیرکل آموزش‌وپرورش استان تصریح کرد: اصرار و اعتقاد ما بر این است که موضوع جذب نیرو در آزمون‌های استخدامی در سیستان و بلوچستان با اولویت بومی پذیری باشد تا شاهد ماندگاری و رفع کمبود دیرینه نیروی انسانی باشیم.

وی افزود: از مولفه‌های مهم تأثیرگذار در پوشش حداکثری تحصیلی دانش‌آموزان، توسعه طرح روستا مرکزی و مدارس شبانه‌روزی است.

بروشکی اذعان کرد: بسیاری از چالش‌ها و مشکلات آموزش‌وپرورش استان متأثر از رشد جمعیت دانش‌آموزی است که به طور میانگین سالانه بین ۳۵ تا ۴۰ هزار نفر افزایش می‌یابد و هم نیاز به فضا و تجهیزات و هم نیروی انسانی را تشدید می‌کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: فرزندان معصوم سیستان و بلوچستان هنوز هم در هر دو حوزه مدرسه‌سازی و مدرسه یاری منتظر سخاوت و لطف انسان‌هایی نیک‌اندیش هستند تا با حضور تأثیرگذارشان بارقه‌ای از امید و همدلی در بین دانش‌آموزان استمرار یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است