Web Analytics Made Easy - Statcounter

اوکراین می‌گوید 1.25 میلیون تن انواع غلات و دانه‌های روغنی در بندر دریای سیاه و روی 57 کشتی در حال نابودی است که عمده مقصد آنها خاورمیانه و شمال آفریقا است.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از رویترز، مقامات اوکراین می‌گویند محموله‌های غلات که در بندر دریای سیاه گرفتار شده احتمالا به زودی از بین خواهد رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر کشاورزی اوکراین می‌گوید: حدود 1.25 میلیون تن انواع غلات و دانه‌های روغنی در بندر دریای سیاه و در کشتی‌های تجاری گیر کرده و به دلیل تحولات نظامی امکان انتقال ندارد و همه آنها در آستانه نابودی هستند.

اوکراین پیش از این همه غلات و دانه‌های روغنی را از طریق این بندر دریایی صادر می‌کرد و اکنون مجبور است مسیرهای جدیدی را برای حمل به دیگر کشورها پیدا کند.

مایکولا اسلووسکی اعلام کرد: پیش از درگیری‌های نظامی، اوکراین ماهانه 6 میلیون تن غلات و دانه‌های روغنی صادر می‌کرد در حالی که میزان آن در ماه مارس به 200 هزار تن کاهش یافته است. 

اسلووسکی افزود: همه بار در کشتی‌ها مانده و امکان خالی کردن آن نیست. در حال حاضر 57 کشتی با 1.25 میلیون تن غلات و دانه‌های روغنی در این بندر گرفتار هستند.

وی ادامه داد: به گمان هم حتی خود ملوانان کشتی هم در اکثر موارد نمی‌دانند چنین مشکلی برای محموله‌هایشان ایجاد می‌شود و یقیناً آنها نمی‌‌خواهند که بار داخل کشتی را به مدت طولانی نگه دارند.

اسلووسکی تأکید کرد: همه چیز بسته به شرایط نگهداری در کشتی‌ها دارد. اگر قرار باشد غلات این کشتی‌ها بیش از سه ماه نگهداری شود، مسئله جدی‌تر خواهد شد و بخش زیادی از این محموله‌ها از بین خواهد رفت.

اوکراین صادرات غلات را بیشتر به شمال آفریقا و خاورمیانه انجام می‌داد. بنابر این در صورتی که این مناطق بخواهند از کشورهای جایگزین غلات صادر کنند باید پول بیشتری بپردازند.

وی ادامه داد: نه تنها این کشورها باید پول زیادی پرداخت کنند، بلکه شرایط واردات هم برای آنها بسیار سخت شده و کشورهای صادرکننده اندک و انگشت‌شمار هستند.

 

منبع: خبرگزاری فارس برچسب ها: اوکراین ، غلات

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اوکراین غلات غلات و دانه های روغنی میلیون تن کشتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۴۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، سعداله منصوری سطح کشت کلزا را بالغ بر ۱۶۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: انتظار داریم سطح برداشت دانه کلزا نزدیک به ۱۳۰ هزار هکتار باشد که نسبت به سال زراعی گذشته ۴۰ هزار هکتار افزایش نشان می‌دهد.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: از ۱۶۰ هزار هکتار سطح زیر کشت کلزا، نزدیک به ۵۰ تا ۵۵ هزار هکتار آن در اراضی دیم و مابقی در اراضی آبی است.

وی با بیان اینکه در سال زراعی گذشته سطح زیرکشت کلزا در کشور ۱۱۰ هزار هکتار بوده است، خاطرنشان کرد: در نهایت از سطح ۸۸ هزار هکتار حدود ۱۴۰ هزار تن کلزا برداشت شد.

منصوری تناسب قیمت تضمینی این محصول در مقایسه با گندم، توزیع به موقع نهاده‌ها و بذر و وعده به موقع پرداخت پول محصول تحویلی کشاورزان با مرجع مشخص را از دلایل استقبال کشاورزان از کشت کلزا در سال زراعی جاری دانست.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی درباره خرید تضمینی دانه‌های کلزا، گفت: امسال خرید کلزا توسط بخش خصوصی و انجمن صنایع روغن‌کشی ایران انجام می‌شود و نقش نهاد‌های دولتی اعم از سازمان مرکزی تعاون روستایی و شرکت بازرگانی دولتی ایران در حداقل خواهد بود و اگر در منطقه‌ای بخش خصوصی برای خرید ورود نکرد، این نهاد‌ها اقدام به خرید تضمینی خواهند کرد.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهادکشاورزی ابراز امیدواری کرد؛ ورود بخش خصوصی در موضوع خرید کلزا با روند منطقی و معقول پیش برود و پرداخت بهای محصول کلزاکاران با حمایت دست‌اندرکاران سپری شود و بتوان با اطمینان خاطر برای برنامه کشت سال زراعی آینده آماده شد.

وی با اشاره به آغاز برداشت دانه‌های کلزا از مزارع کشور اذعان داشت: در استان‌های کرمان، هرمزگان، خوزستان و ایلام برداشت آغاز شده و تاکنون روند خوبی داشته است.

منصوری افزود: در استان‌های ایلام و خوزستان، زارعانی که محصول‌شان را تحویل داده‌اند، ۲۰ درصد بهای محصول را دریافت کرده‌اند.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: براساس آخرین گزارش‌ها، حدود نیمی از سطح زیر کشت کلزا در استان ایلام و حدود ۳۰ درصد مزارع استان خوزستان تاکنون برداشت شده است.

وی در مورد توزیع بذر کلزا نیز تصریح کرد: برای سال زراعی جاری نزدیک به ۲ هزار تن بذر کلزا میان کشاورزان توزیع شد که از این میزان حدود ۷۰ درصد بذر هیبرید تولید داخل و مابقی بذر آزاد افشان بوده و به میزان محدودی هم بذر هیبرید وارداتی برای ایجاد تنوع اراقام داشته‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • کمبود این ویتامین‌ها، دلیل شدت شوره سر!
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • سفر مشعل المپیک از یونان به فرانسه با کشتی قدیمی+ عکس
  • جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند
  • تولید هسته‌های اولیه بذر غلات گامی برای تحقق شعار سال
  • با اسیدیته قهوه، یکی از اصلی‌ترین خصوصیات قهوه آشنا شوید