Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: افزوده شدن رشته پزشکی به رشته های دانشکده علوم پزشکی ساوه و ارتقای دانشکده به دانشگاه از مطالبات جدی مردم ساوه و زرندیه در حوزه سلامت است.

حجت‌الاسلام محمد سبزی شنبه ۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۱ در نشست مدیران آموزشی وزارت بهداشت با مسئولان شهرستان ساوه در سالن جلسات دانشکده علوم پزشکی به تفاوت ساوه با سایر شهرها اشاره کرد و افزود: در تامین زیرساخت ها و برخورداری از مزیت ها باید آمایش سرزمینی در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بسیاری از شهرهای کشور برخی ظرفیت های آموزشی ایجاد می شود اما به دلیل عدم کار کارشناسی پس از چند سال با استقبال کم دانشجویان مواجه شده و به تعطیلی می انجامد در حالیکه در ساوه با ۱۲ هزار نفر جمعیت دانشجویی این ظرفیت وجود دارد که با توجه به جغرافیای سرزمینی پذیرای دانشجویان بومی و غیر بومی در رشته های مختلف در مرکز کشور باشد.

وی بیان کرد: مزیت مهاجرپذیری ساوه موجب شده است که سالانه هزار نفر به جمعیت دانش آموزی این شهرستان افزوده شود و اگر خیرین مدرسه ساز نبودند این منطقه با کمبود و حتی نبود فضای آموزشی مواجه بود.

این نماینده مردم در خانه ملت در ادامه گفت: ۴۷ درصد صنایع استان در ساوه است و متاسفانه مورد بی مهری قرار گرفته است. از او ل انقلاب تاکنون بیمارستان دولتی در ساوه احداث نشده است و امسال تنها ۵۰ میلیارد تومان جهت احداث بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی در دست ساخت این شهرستان تخصیص یافته که ناکافی است.

وی به احداث مرکز جراحی قلب توسط خیرین اشاره کرد و گفت: صنایع در تامین زیرساخت های شهرستان ساوه مشارکت جدی دارند و بسیاری از پروژه ها خیرساز است.

وی بر ماندگاری پزشکان در این شهرستان تاکید کرد و افزود: بسیاری از پزشکان تمایلی به ماندگاری و ارائه خدمات در ساوه ندارند و قطعا با افزودن رشته پزشکی در دانشکده علوم پزشکی ساوه و جذب دانشجویان بومی بستر جذب پزشکان و ماندگاری آنان فراهم خواهد شد.

وی همچنین گفت: با افزوده شدن رشته پزشکی و جذب دانشجوی پزشکی زمینه ارتقای دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه فراهم و این خواسته بحق مردم ساوه و زرندیه محقق خواهد شد.

سرپرست فرمانداری شهرستان ساوه نیز گفت: ساوه دومین شهرستان استان مرکزی و دارای سه بیمارستان و برخوردار از جمعیت ۱۲ هزار نفری دانشجوست.

مهدی الیاسی افزود: ساوه برخوردار از مزیت صنعتی و کشاورزی با اشتغال بالغ بر ۵۶ هزار نفر در بیش از ۶۰۰ واحد صنعتی و تولیدی است.

وی بیان کرد: ساوه بدلیل همجواری با پایتخت و جغرافیای خاصی که دارد همواره در مسیر توسعه قرار دارد و درخواست سرمایه گذاری در حوزه های مختلف بالا بوده و توسعه در قلب ساوه می تپد.

الیاسی در ادامه گفت: بدلیل زیرساخت هایی که ساوه دارد این ظرفیت در دانشکده علوم پزشکی وجود دارد که رشته هایی نظیر رشته پزشکی به رشته های آموزشی افزوده شود تا دانشجویان بتوانند در رشته پزشکی تحصیل کنند.

جمشید رحیمی مدیر دپارتمان گروه صنعتی شیشه کاوه فلوت از خیرین مدرسه ساز وحوزه سلامت گفت: گروه صنعتی شیشه کاوه در حوزه تامین مدرسه سازی و سلامت مشارکت دارد و در حال حاضر  ۴۰ مدرسه در کشور توسط این مجموعه احداث شده که سهم ساوه هفت مدرسه بوده است.

وی افزود: احداث پردیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در دستور کار گروه صنعتی شیشه کاوه قرار دارد که بزودی عملیات اجرایی آن به پایان خواهد رسید و به بهره‌برداری می رسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی ساوه استانی شهرستانها پزشكي دانشکده علوم پزشکی رشته پزشکی مردم ساوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۵۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلیل عمادی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد در نشست هم‌اندیشی این دانشگاه با مسئولان و مدیران دوره متوسطه آموزش و پرورش شهرستان برخوار گفت: فرآیند‌های صحیح استعدادیابی در دوران مدرسه، منجر به شکوفا شدن استعداد‌های نسل جوان در دانشگاه خواهد شد.

وی عنوان کرد: هدایت درست و استعدادیابی‌های اصولی دانش‌آموزان در پایه‌های تحصیلی مدارس، این امکان را به دانش‌آموز خواهد داد تا بر اساس علاقه‌مندی‌ها و استعداد‌های خود بهترین تصمیم را در انتخاب رشته و ورود به دانشگاه داشته باشد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد خاطرنشان کرد: این دانشگاه با وجود زیرساخت‌های بسیار مناسب آموزشی و پژوهشی و همینطور وجود هسته‌های فناور مرکز رشد، ظرفیت بسیار خوبی برای جویندگان علم، دانش و پژوهش به‌خصوص داوطلبین شهرستان برخوار است.

عمادی با تشریح طرح پویش افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد طرح پویش شرایط بسیار مناسبی را برای دانشجویان فراهم کرده تا با ورود به دانشگاه آزاد و استفاده از این طرح، علاوه بر رها شدن از دغدغه شهریه، مهارت‌های عملی مورد نیاز رشته خود را نیز فرا گرفته و برای ورود به عرصه اشتغال آماده شود.

وی تبیین کرد: امسال شاهد هستیم شیب داوطلبین ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بسیار زیاد شده و این تهدیدی برای کشور است، چراکه این موضوع بیانگر کمبود مهندس و تکنیسین در آینده خواهد بود و نیاز است مسئولان توجه جدی به این موضوع داشته باشند.

به گزارش آنا، در پایان این نشست مسئولان و مدیران آموزش و پرورش شهرستان برخوار از قسمت‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد بازدید و از نزدیک با امکانات این دانشگاه بیش از پیش آشنا شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد