Web Analytics Made Easy - Statcounter

بطوریکه در ایالات متحده با ۳۴۰ میلیون جمعیت در مدت چهار ماه موج ناشی از اومیکرون بیشتر از دویست هزار نفر تلفات داشت و یا در کشورهای اروپایی مثل انگلستان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال و آلمان مدت زمان موج اومیکرون ۳ تا ۴ ماه بوده و در تعدادی از این کشورها موج بیماری هنوز فروکش نکرده است.

تلفات تاکنون در انگلستان ۲۳ هزار نفر، در فرانسه ۲۴ هزار نفر، ایتالیا ۲۰ هزار نفر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در آلمان با ۸۰ میلیون جمعیت و گذشت بیشتر از سه ماه از شروع موج بیماری تاکنون ۲۱ هزار نفر تلفات داشته و هنوز بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ نفر تلفات روزانه دارد.

این در حالیست که این کشورها ۷۰ تا ۹۰ درصد جمعیت خود را واکسیناسیون کامل کرده اند و بیشتر از ۵۰ تا ۶۰ درصد نیز دُز یادآور دریافت کرده اند. نوع واکسن نیز عمدتا فایزر، مدرنا و آسترازنکا بوده است.

از طرف دیگر در هند با بیشتر از یک میلیارد جمعیت و واکسیناسیون ۶۰ درصدی عمدتا با واکسن بهارات(ویروس  کشته شده) موج اومیکرون ۲ ماه بیشتر طول نکشید و ۳۵ هزار نفر تلفات داشت.

در اندونزی با ۲۳۰ میلیون جمعیت و واکسیناسیون ۶۰ تا ۷۰ درصدی عمدتا با واکسن سینوواک حدود ۱۱هزار نفر تلفات داشت و موج اومیکرون دو ماه بیشتر طول نکشید و در ایران که واکسیناسیون کامل حدود ۷۰ درصد جمعیت و دُز یادآور حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد جمعیت دریافت کرده اند و ۹۰ درصد واکسیناسیون با سینوفارم و برکت (ویروس کشته شده) بوده موج اومیکرون حداکثر دو ماه طول کشید و حدود ۷ هزار نفر تلفات داشت و این موضوع در کشورهای دیگر هم دیده می‌شود.

بطور کلی در مقایسه در کشورهایی که واکسن  های بر پایه mRNA استفاده کردند، مدت موج اومیکرون دو برابر و تلفات به نسبت جمعیت ۳ تا ۱۰ برابر کشورهایی بوده است که واکسن های کشته شده مثل سینوفارم و سینوواک و بهارات استفاده کرده اند، می باشد.

به نظر می رسد احتمالا واکسن های بر پایه mRNA در پیشگیری از بروز و مرگ و میر در برابر اومیکرون ضعف جدی دارند هرچند این موضوع صرفا یک تحلیل از آمارهای ارائه شده توسط WHO می باشد و برای نظر قطعی دادن نیاز به مطالعه دقیق و بررسی های تحقیقاتی می باشد. ولی یک واقعیت انکار ناپذیر است.

** دکتر اصلانی استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله

برچسب‌ها ویروس کرونا اومیکرون واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اومیکرون واکسن کرونا ویروس کرونا اومیکرون واکسن کرونا هزار نفر تلفات موج اومیکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۵۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

حامد جز جلالیان با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است