Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-01@01:41:35 GMT

افزایش 3 برابری ابتلا به کرونا در مازندران

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۰۵۹۰۹

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از افزایش موارد ابتلا به کرونا در استان خبرداد و گفت: در هفته ای که گذشت میزان ابتلا به کرونا در استان نسبت به ۲هفته قبل حدود سه برابر افزایش یافته است.

دکتر سیمین بابایی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در حال حاضر روند ابتلا به بیماری کرونا در استان مازندران یک روند صعودی و رو به رشد است که باید با افزایش میزان واکسیناسیون این بیماری را کنترل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:با توجه به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر آغاز آموزش حضوری مدارس و دانشگاه‌ها تزریق واکسن برای جلوگیری از ابتلا بسیار حائز اهمیت است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه عمده نگرانی علوم پزشکی مازندران شیوع بیماری کرونا در مدارس استان است،ادامه داد: در حال حاضر تمرکز ما باید بر روی مدارس باشد و رصد واکسیناسیون دانش آموزان برای کنترل ویروس کرونا باید در اولویت قرار گیرد.

وی استقبال دانش آموزان از تزریق واکسن را بسیار کم توصیف کرد و گفت: متاسفانه در مدارس هیچ اجباری برای تزریق واکسن دانش آموزان وجود ندارد و تاکنون فقط حدود ۳۰ درصد از سنین ۵ تا ۱۲ ساله استان مازندران بر علیه کرونا واکسینه شدند.

دکتر بابایی افزود: دانشگاه علوم پزشکی مازندران این آمادگی را دارد که به صورت فعال با حضور در مدارس برای دانش آموزان، معلمان و با تشکیل تیم سیار واکسیناسیون در شهرها و همچنین واکسیناسیون درب منزل برای تمامی شهروندان واکسن تزریق نماید.

وی با تاکید بر اینکه تزریق واکسن موثرترین راه کنترل بیماری کووید ۱۹ است توضیح داد:آمارهای جهانی نشان می دهد که در کشورهایی که آمار واکسیناسیون بالاتر بوده میزان مرگ و میز کاهش یافت و از این رو تاکید دانشگاه علوم پزشکی مازندران بر تزریق کامل دزهای واکسن کرونا برای جامعه هدف است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران همچنین به آمار حدود ۶۰ درصدی دز سوم واکسن کرونا نیز اشاره کرد و گفـت: برای کنترل بهتر ویروس کرونا تزریق دز سوم واکسن باید به بالای ۸۰ درصد برسد تا نگرانی ها از شیوع دوباره این بیماری کاهش یابد.

وی به مطالعات انجام شده توسط این دانشگاه در بین شهروندان اشاره کرد و گفت: براساس این مطالعات بیشترین علت عدم استقبال از تریق دز سوم واکسن کرونا ترس از عوارض واکسن بوده است در حالیکه‌این ترس به هیچ وجه شاخص علمی ندارد و می تواند ناشی از تبلیغات بدون پایه علمی مخالفین واکسن باشد.

بر اساس تازه‌ترین ارزیابی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که روز گذشته منتشر شد تعداد مناطق نارنجی کرونایی ‎مازندران از یک به سه شهرستان افزایش یافت و رنگ آبی کرونایی نیز بار دیگر از مازندران خارج شد.

در حال حاضر بنابر آخرین ارزیابی وزارت بهداشت از وضعیت کرونایی این استان یک شهرستان در وضعیت قرمز ، چهار شهرستان در وضعیت نارنجی و ۱۷ شهرستان در وضعیت زرد قرار گرفتند.

براساس آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل تعداد مجموع بستری‌شدگان مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های مازندران طی ۲۴ ساعت گذشته به ۱۹۰ نفر رسیده است که از این تعداد ۶۵ نفر در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان قرار دارند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی مازندران تزریق واکسن دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۵۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان