Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-27@16:35:35 GMT

غول‌های نقره‌ای جهان در سال ۲۰۲۱

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۰۷۹۰۷

غول‌های نقره‌ای جهان در سال ۲۰۲۱

نقره به عنوان یکی از فلزات گرانبها در جهان شناخته می‌شود و البته کاربردهای گسترده‌ای در ساخت انواع زیورآلات و ریزتراشه‌ها دارد. ذخایر سنگ معدنی چند فلزی که نقره از آنها استخراج می‌شود، بیش از دو سوم منابع نقره جهان را تشکیل می‌دهد.

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از کیتکو، معادن برتر نقره جهان بر اساس تولید گزارش شده برای سال ۲۰۲۱ رتبه‌بندی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنها حدود ۳۰ درصد عرضه سالانه از معادن نقره تامین می‌شود، در حالی که بیش از یک سوم در عملیات سرب یا روی و ۲۰ درصد دیگر از معادن مس تولید می‌شود. در ذیل مهمترین منابع برتر تولیدکننده نقره جهان در سال ۲۰۲۱ ارائه شده است.

شرکت استخراج معادن لهستانی کی‌جی‌اچ‌ام(KGHM)، به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان مس و نقره در جهان است که با استخراج ۴۱.۹ میلیون اونس نقره در سال ۲۰۲۱، بزرگ‌ترین عملیات تولید نقره در سراسر جهان را شامل می‌شود.

معدن پلی فلزی پناسکیتو نیومونت، بزرگ‌ترین تولیدکننده طلای مکزیک است که ۳۱.۴ میلیون اونس نقره در سال ۲۰۲۱ تولید کرده است و با افزایش ۱۳ درصدی در فهرست بزرگ‌ترین فعالیت‌های تولید نقره در سراسر جهان در رتبه دوم قرار دارد.

معدن دوکات در روسیه با ۱۸.۸ میلیون اونس، تولید نقره توانست در جایگاه بعدی قرار گیرد. این معدن با سه درصد افزایش از ۱۸.۲ میلیون اونس سال ۲۰۲۰ به ۱۸.۸ میلیون اونس در سال ۲۰۲۱ رسید.

معدن آنتامینا در پرو با ۱۸.۲ میلیون اونس تولید نقره در جایگاه چهارم قرار گرفت. این معدن در کوه‌های آند قرار دارد. ین یک معدن روباز است که عمر معدن آن ۱۵ سال تخمین زده می‌شود و یکی از بزرگ‌ترین معادن مس و روی در جهان است.

معدن نقره و طلای سن جولیان در مکزیک با ۱۶.۸ میلیون اونس، جایگاه پنجم را در این فهرست بدست آورده است. تولید نقره تمام سال در مقایسه با سال مالی ۲۰ به دلیل عیار بالاتر از حد انتظار ۲۶ درصد افزایش یافت.

معدن کانینگتون استرالیا با ۱۴.۴ میلیون اونس نقره در جایگاه ششم قرار گرفت. این معدن در سال ۲۰۰۵ با رکورد ۴۴ میلیون اونس نقره در سال به عنوان برترین‌های تولید نقره در جهان بود اما از آن زمان، تولید نقره کاهش یافت اما در سال ۲۰۲۱ با افزایش ۲۴ درصدی به این جایگاه  دست یافت.

معدن ساوسیتو در مکزیک با تولید ۱۲.۴ میلیون اونس نقره، جایگاه هفتم را بدست آورد.

معدن فرنیلو در مکزیک با ۱۲ میلیون اونس نقره در جایگاه هشتم قرار گرفت اما تولید نقره در سال ۲۰۲۱ نسبت به گذشته ۸.۲ درصد کاهش یافت.

معدن کولاواسی شیلی با ۹.۶ میلیون اونس نقره در جایگاه نهم قرار گرفت. این معدن در ارتفاع زیاد در شیلی قرار دارد و یک معدن مس بزرگ است. از بزرگ‌ترین ذخایر مس در شیلی و در جهان است که دارای ذخایر تقریبی ۳.۹۳ میلیارد تن سنگ معدن ۰.۶۶ درصد مس است.

معدن گرینز کریک در ایالات‌متحده آمریکا با ۹.۲ میلیون اونس نقره در جایگاه دهم این رتبه‌بندی قرار گرفت.

منبع: ایسنا

منبع: تابناک

کلیدواژه: ماه رمضان طرح ترافیک 1401 دعای روز چهاردهم رمضان میانکاله معادن ماه رمضان طرح ترافیک 1401 دعای روز چهاردهم رمضان میانکاله تولید نقره ۲ میلیون اونس نقره در سال سال ۲۰۲۱ قرار گرفت بزرگ ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۷۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش باخ به دوپینگ شناگران چینی

رئیس کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) به رسوایی شناگران چینی واکنش نشان داد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ توماس باخ پس از وضعیت آزمایش دوپینگ شناگران چینی نسبت به عملکرد آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ (WADA) و قوانین کنترلی آن ابراز اطمینان کرد.

رئیس کمیته بین المللی المپیک گفت: ما به WADA و قوانین کنترلی آن اطمینان کامل داریم، آژانس کاملاً از آنها پیروی کرده است. WADA به IOC درباره رویه‌هایی که این سازمان دنبال می‌کند، اطلاع داده است.

تحویل مشعل المپیک به فرانسه

توماس باخ خاطرنشان کرد: در وضعیت شناگران چینی، ما نیز به WADA اعتماد داریم. اگر همه مراحل رعایت شود، دلیلی وجود ندارد که آنها در آنجا (در بازی‌های المپیک 2024) حضور نداشته باشند.

پیش از این مشخص شده بود که در ژانویه 2021، 23 شناگر چینی تست دوپینگ مثبت دادند که نشان از وجود داروی ممنوعه تری‌متازیدین در بدن آنها داشت. سپس WADA از تصمیم طرف چینی مبنی بر عدم انجام آزمایشات اضافی و حذف ورزشکاران از المپیک 2020 توکیو (ژاپن) حمایت کرد که از سال 2020 به دلیل COVID-19 به تعویق افتاد و از 23 جولای تا 8 آگوست 2021 برگزار شد. تیم شنای چین در آن بازی‌ها سه مدال طلا، دو نقره و یک برنز کسب کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش باخ به دوپینگ شناگران چینی
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی در همدان می‌مانیم
  • دو و میدانی قهرمانی جوانان آسیا؛ هفت چشمه نقره‌ای شد
  • مهدی هفت چشمه در پرتاب چکش نقره‌ گرفت
  • مهدی هفت چشمه در پرتاب چکش نقره‌ای شد
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی لیتیوم در همدان می‌مانیم
  • نشان نقره تیم تپانچه بادی مختلط ایران در جام جهانی پاراتیراندازی
  • تیم تپانچه بادی ایران به مدال نقره رسید
  • تیم تپانچه بادی کشورمان به مدال نقره رسید
  • قیمت طلا امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳