Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین مدرس خیابانی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: فعالیت میزهای خدمت سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان سیستان و بلوچستان موجب تقویت فرهنگ مطالبه گری در جامعه و پاسخگویی مسئولان می‌شود.

وی با اشاره به اینکه یک میز خدمت موفق شامل ۴ عنصر کلیدی نیروی انسانی، فرآیند، اطلاعات و ابزار است که با ترکیب مناسب این اجزا می‌تواند یک مرکز ارتباط قوی میان دستگاه‌های اجرایی و مردم باشد، افزود: هدف ایجاد میزهای خدمت ارائه خدمات به‌هنگام و کارآمد به مردم در هر لحظه و هر زمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه مساجد پایگاه‌های دفاع از ارزش‌های اسلام و انقلاب هستند، ادامه داد: علاوه بر ایجاد میزهای خدمت در دستگاه‌ها و سازمان‌های اداری حداقل ماهی یکبار باید میزهای خدمت ویژه هر دستگاه اجرایی با مدیریت و نظارت سازمان بسیج کارمندان استان در محل‌های برگزاری نماز جمعه برگزار شود.

وی گفت: همچنین باید بر اساس برش دستگاهی و شهرستانی، دستگاه‌ها و فرمانداری‌های نمونه استان سیستان و بلوچستان در زمینه خدمات میزهای خدمت پس از بررسی توسط اداره کل بازرسی استانداری سیستان و بلوچستان و تائید سازمان بسیج کارمندان استان اعلام شود.

مدرس خیابانی با تاکید بر اینکه در زمینه میزهای خدمت بیشتر از اینکه جنبه کمی آن مدنظر باشد جنبه کیفی آن دارای اهمیت است، تصریح کرد: حل مسائل مردم مهمترین مبنای انتخاب دستگاه و یا سازمان برتر در حوزه میزهای خدمت است.

وی با تاکید بر اینکه محوریت میزهای خدمت با فرماندهی بسیج کارکنان استان سیستان و بلوچستان است، افزود: میزهای خدمت در واقع یکی از مصادیق واقعی جهاد تبیین است.

کد خبر 5468627

منبع: مهر

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان حسین مدرس خیابانی میز خدمت مطالبه گری ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه ماه رمضان 1401 خراسان رضوی مشهد هفته هنر انقلاب اسلامی گرد و غبار ماه مبارك رمضان گرگان ایلام بیرجند سیستان و بلوچستان میزهای خدمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۷۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: بانوان الگو و نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند و باید در راستای ترویج و تقویت فرهنگ اعتماد به موفقیت زنان در مدیریت و فعالیت‌های صنفی جامعه تلاش کرد و در این راه بیان عملکرد خوب آنان درعرصه‌های مدیریتی ضروری است.

خلیل‌احمد سلامی در نخستین جلسه کمیته بانوان و خانواده اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان که با حضور مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری برگزار شد ضمن تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: این ایام فرصت مناسبی برای تکریم قشر‌های مختلف جامعه کار و تولید بعنوان جهادگران عرصه تلاش و خودکفایی است.
وی به نقش مهم بانوان در جامعه نیز اشاره کرد و افزود: بدون مشارکت جدی بانوان در عرصه‌های مختلف، توسعه پایدار محقق نمی‌شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: زمینه‌های مشارکت بیشتر بانوان در تشکل‌های کارگری و کارفرمایی فراهم است و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود از آنها حمایت می‌شود.
وی از حمایت مجموعه دستگاه‌های وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سیستان و بلوچستان از بانوان کارآفرین خبر داد و افزود: زنان و دختران این استان بواسطه فرهنگ و پیشینه تاریخی مستحکم، از توانمندی‌هایی برخوردار هستند که می‌بایست مورد توجه قرار گیرد و حمایت شوند.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان هم در این جلسه اظهار کرد: تشکیل هیات اندیشه ورز متشکل از بانوان عضو تشکل‌های کارگری و کارآفرینان می‌تواند در پیگیری مسائل این قشر پر تلاش و اثرگذار مهم باشد.
زهرا ابراهیمی گفت: در سال‌های اخیر دفتر امور بانوان و خانواده استانداری تلاش کرده است با همکاری دستگاه‌های مرتبط از جمله اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حمایت‌هایی را از بانوان این خطه انجام دهد.
وی افزود: حضور بانوان استان در نمایشگاه‌های مختلف ملی و بین‌المللی، برگزاری همایش و نشست‌های تخصصی با زنان تاثیر گذار و تقویت کمیته‌های بانوان دستگاه‌های اجرایی از جمله برنامه‌های دفتر امور بانوان و خانواده استانداری است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • وقوع سرقت در سیستان و بلوچستان ۱۸ درصد کاهش یافت
  • تعامل رسانه‌ها با اندیشکده‌ها باید تقویت شود/ سیاست پژوهی، نوک پیکان پژوهش است
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند
  • کارگران در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند
  • تداوم فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری های محلی در ارتفاعات سیستان و بلوچستان
  • تلاش برای مهار وکنترل آب‌ها در سیستان و بلوچستان
  • مدیران حوزه کارگری در نماز جمعه سیستان و بلوچستان پاسخگوی مطالبات مردم شدند
  • پنجمین جشنواره فرهنگی و گردشگری سی ترمی در زهک برگزار شد
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان