Web Analytics Made Easy - Statcounter

روح الله مزینانی مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس اظهار کرد: در حوزه تجهیزات پزشکی، ارقام و اطلاعات مربوط به محصولات تولیدی و وارداتی و تعدد تامین کنندگان تجهیزات پزشکی نشان دهنده عدم وجود انحصار و بلکه وجود بازار رقابتی بین تامین کنندگان است، البته این موضوع باید با توجه ویژه به اقدامات موثر در افزایش سهم تولیدات داخلی  و لزوم بازمهندسی رقابت سالم برای تامین اقلام دنبال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حوزه تجهیزات پزشکی ‌ حدود ۳۶۰ هزار کد وسیله پزشکی(IRC) صادر شده است که تعدادی از آن مربوط به محصولات تولید داخل و بقیه مربوط واردات اقلامی که خودکفا نیستیم و این اقلام توسط حدود ۱۷۰۰ تولیدکننده و ۲۰۰۰ واردکننده در حال تامین است.

مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو با تاکید براینکه برای هر قلم کالا چندین تامین‌کننده در حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی وجود دارد، عنوان کرد: تنها در موارد محدودی کالاهایی وجود دارد که به دلیل ماهیت کالا و تولید، در دنیا نیز صرفا دارای یک یا دو تأمین‌کننده است، که البته تعداد این اقلام بسیار کم و کمتر از یک درصد است.

 وی تصریح کرد: در دولت سیزدهم برای جلوگیری از سهم‌خواهی با ایجاد ساز و کار رقابت سالم و بازمهندسی فرایندها مفهومی به نام سهم ویژه نداریم و  نیاز مراکز درمانی و تشخیصی کشور و مردم عزیز در حوزه سلامت، توسط تولیدکنندگان و تامین کنندگان با ارایه سیاست تعدادی و ارزی تامین خواهد شد.

 مزینانی همچنین کمبود های عنوان شده در حوزه تجهیزات پزشکی مربوط به گذشته با راهکارهایی  ترخیص با اعتبار تامین کنندگان و تولیدات داخل بصورت موقت برطرف شده است.

وی با اشاره به مشکلات تامین ارز در حوزه تجهیزات پزشکی گفت: برای جلوگیری از ایجاد کمبود در این حوزه شرکتهای وارد کننده از محل اعتبارات خود اقدام به واردات اقلام مورد نیاز کرده اند که البته فقط به عنوان یک راه کار موقت و بعنوان مسکن می باشد و پیش بینی می شود درصورت تداوم و عدم تخصیص ارز و یا عدم جبران مابه التفاوت ریالی این روند نیز متوقف خواهد شد . البته وزارت بهداشت پیگیر تامین منابع ارزی و ریالی مطابق قانون بودجه سال ۱۴۰۱ است. همچنین در تولید بسیاری از اقلام مورد نیاز به خودکفایی رسیده‌ایم و با در نظر گرفتن اصل کیفیت و تسهیل در راستای حمایت تولید، ارزبری در این حوزه روبه کاهش است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی کمبود تجهیزات پزشکی تامین اعتبار تجهیزات پزشکی حوزه تجهیزات پزشکی تامین کنندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۸۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گلستان گفت: دولت در حوزه بهداشت و درمان برای استان گلستان اقدام به ایجاد و راه‌اندازی دستگاه توموتراپی برای درمان بیماران سرطانی و راه‌اندازی دستگاه اسکن هسته‌ای پس از ۲۰ سال کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سعید گل‌فیروزی در دیدار با منتخب مردم استان در مجلس خبرگان رهبری به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت با اشاره به اقدامات و دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان اظهارداشت: خدمات دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان با اولویت نگاه به حوزه بهداشت و پیشگیری در سطح یک درمانی استان، بی‌نظیر است.

وی اظهار کرد: ساخت 25 خانه بهداشت، پایگاه اورژانس و پایگاه جامع سلامت شهری و روستایی، بخشی از خدمات دولت سیزدهم در گلستان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گلستان گفت: ایجاد نخستین مرکز جراحی قلب و نیز نخستین مرکز نازایی سطح 2 در گرگان و گنبدکاووس و نیز نصب و راه‌اندازی سه دستگاه آم.ار.آی (MRI) دولتی در گرگان، علی‌آباد کتول و گنبدکاووس بخش دیگری از اقدامات انجام شده در گلستان حوزه بهداشت و درمان است.

گل‌فیروزی خاطرنشان کرد: تکمیل نخستین مرکز نازایی سطح سه در بیمارستان شهید صیاد شیرازی گرگان با 100 میلیارد ریال اعتبار نیز از خدمات ارزشمند دولت در حوزه بهداشت و درمان گلستان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: دولت سیزدهم نیز در حوزه بهداشت و درمان برای این استان اقدام به ایجاد و راه‌اندازی دستگاه «توموتراپی» برای درمان بیماران سرطانی و راه‌اندازی دستگاه اسکن هسته‌ای پس از 20 سال در بیمارستان پنج‌ آذر گرگان کرد.

آیت الله سید محسن طاهری نماینده منتخب مردم استان در مجلس خبرگان رهبری نیز در این جلسه گفت: حوزه سلامت در اولویت استان است و در دولت سیزدهم اقدامات خوبی نیز در این حوزه اتفاق افتاده است.

حجت الاسلام محسن طاهری در این دیدار به موضوعات توزیع عادلانه خدمات سلامت در سراسر استان، ریشه‌یابی و علت یابی شیوه برخی از بیماری‌ها در استان، فرهنگ‌سازی و نمادینه کردن اخلاق پزشکی در جامعه و نیز بر ارزش گذاری مبانی اعتقادی و تقویت عفاف و حجاب تاکید کرد.

انتهای پیام/581/.

دیگر خبرها

  • ایران هلث ۱۴۰۳ محفل توسعه تعاملات بین المللی فناورانه
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • پایداری تامین و توزیع آب شرب شهر‌ستانها و روستا‌های استان یزد
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • تحقق ۱۲۹ مصوبه از سفر اول دولت سیزدهم به خراسان رضوی
  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴
  • عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن جدی است