Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@14:41:15 GMT

عوامل خطر شیوع سرطان خون بزرگسالان چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۰۸۷۳۲

عوامل خطر شیوع سرطان خون بزرگسالان چیست؟

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در مجموع علت بروز سرطان خون یک عامل ناشناخته محسوب می‌شود، این نوع سرطان کاملاً به صورت حاد شروع می‌شود و خود را معمولاً در طی یک تا سه ماه نشان می‌دهد.

ولی الله مهرزاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به انواع متعدد سرطان خون، اظهار کرد: برخی از سرطان‌ها به صورت حاد و تعدادی مزمن هستند، سرطان‌های حاد نیز به انواع متعددی تقسیم بندی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برای بروز این نوع سرطان عامل شناخته شده‌ای وجود ندارد، افزود: در بروز سرطان خون وراثت هم تأثیر چندانی ندارد، اما گاهی اوقات بعضی از بیماری‌های ژنتیکی که فرد دارد (بیماری‌های ارثی نادر) ریسک ابتلا به سرطان‌ها را افزایش می‌دهد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: فاکتورهای دیگری ممکن است در بروز سرطان خون تأثیر مستقیمی داشته باشد. قرار گرفتن در برابر اشعه و مصرف بعضی از مواد شیمیایی به خصوص مواد حلال در مواقعی باعث افزایش ابتلا به این نوع سرطان می‌شود.

وی با تاکید بر عوامل خطر شیوع سرطان خون، گفت: در مجموع علت بروز سرطان خون یک عامل ناشناخته محسوب می‌شود و این نوع سرطان کاملاً به صورت حاد شروع می‌شود و خود را معمولاً در طی یک تا سه ماه نشان می‌دهد.

بیماری سرطان خون قابل پیشگیری نیست

مهرزاد خاطرنشان کرد: در دنیا بیماری سرطان خون قابل پیشگیری نیست؛ لازم است که افراد هر شش ماه یا یک سال آزمایش خون انجام دهند و علامت خاصی برای ابتلا به این سرطان وجود ندارد.

وی اظهار کرد: درمانی پذیری در بیماران مبتلا به سرطان خون بزرگسال کمتر است؛ بیماران مبتلا به سرطان خون باید روند درمان را پیگیری کنند، اما به صورت کامل نمی‌توان گفت تمام بیماران سرطان خون بزرگسال درمان می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، گفت: بعضی از بیماران سرطان خون در جریان روند درمان نیاز به پیوند مغز و استخوان هم پیدا می‌کنند ولی به دلیل ریسک‌هایی بالایی که برای این گروه از بیماران مبتلا به این نوع سرطان وجود دارد باید عمل‌های پیوند مغز و استخوان برای آنها انجام شود.

کد خبر 568519

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سرطان خون تازه های پزشکی مهمترین علل علائم بیماری بیماران سرطانی ابتلا به سرطان بیماری سرطان عوامل خطرساز تشخیص سرطان انواع سرطان علایم سرطان پیشگیری از سرطان درمان سرطان سلول های سرطانی ضد سرطان روش جديد درمان سرطان علائم سرطان غربالگری سرطان خطر ابتلا به سرطان پیوند مغز استخوان مبارزه با سرطان تشخیص زودهنگام سرطان روش های جدید درمان سرطان بافت سرطانی فوق تخصص خون و سرطان کاهش سرطان لخته شدن خون و سرطان جديدترين روش درمان سرطان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بروز سرطان خون نوع سرطان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۸۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید

به گزارش خبرآنلاین،مطالعه‌ای که به تازگی توسط محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز در بلومبرگ انجام شده، نشان می‌دهد که احتمال زوال عقل در افراد مسن با شدت بالای کم‌شنوایی بیشتر است، اما این احتمال در بین کسانی که از سمعک استفاده می‌کنند پایین‌تر است.

تسنیم در خبری نوشت:نتایج حاصل از این مطالعات (روی بیش از ۲۴۰۰ سالمند)، بیانگر این است که کاهش شنوایی ممکن است عاملی در افزایش خطر زوال عقل باشد و بر همین اساس، درمان کم‌شنوایی می‌تواند خطر زوال عقل را کاهش دهد. کاهش شنوایی یک مسئله حیاتی در زمینه سلامت عمومی است و این خطرِ روبه‌رشد که کاهش شنوایی ممکن است با خطر زوال عقل مرتبط باشد]، میلیون‌ها نفر را در جهان تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در این مطالعه، ۲۴۱۳ نفر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند که حدود نیمی از آن‌ها بالای ۸۰ سال داشتند و طی همین بررسی‌ها ارتباط واضحی بین شدت کم‌شنوایی و زوال عقل در آن‌ها مشاهده شد؛ شیوع زوال عقل در میان شرکت‌کنندگان با کم شنوایی متوسط تا شدید، ۶۱ درصد بیشتر از شرکت‌کنندگانی بود که شنوایی نرمال داشتند. شیوع زوال عقل در ۸۵۳ شرکت‌کننده کم‌شنوا که از سمعک استفاده می‌کردند نیز تا ۳۲ درصد کمتر بود.

چگونگی ارتباط کم شنوایی با زوال عقل هنوز به طور قطع مشخص نیست، اما نتایج این تحقیقات به مجموعه اطلاعاتی که حاصل از بررسی ارتباط جرئی بین کم‌شنوایی و زوال عقل است، اضافه می‌کند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899246

دیگر خبرها

  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید