Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان فرماندار دورود گفت: چاه‌های مهم آب روستایی به مولدهای برق اضطراری مجهز شوند.

احمد گودرزیان در نشست شورای اداری شهرستان دورود که در محل فرمانداری برگزار شد با اشاره به اینکه آگاهی از پدافند غیرعامل و آشنایی با آن باعث تقلیل آسیب‌پذیری و کاهش بحران و خسارات می‌شود، اظهار کرد: در بحث آب شرب، برق، صنعت و ارزاق عمومی پیش‌بینی‌هایی را صورت ندهیم به مشکل برمی‌خوریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در صورت قطع شدن آب در روستاها می‌بایست مخزن آب برای مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت وجود داشته باشد.

فرماندار دورود با بیان اینکه  پیشگیری از آسیب‌ها و بحران‌ها اولویت دستگاه‌های اجرایی شهرستان باشد، خاطرنشان کرد: در صورت قطع برق نانوایی‌ها هم وجود سوخت جایگزین، گاز ال پی جی یا موتور برق از اهمیت بالایی برخوردار است.

گودرزیان اضافه کرد: چاه‌های مهم آب روستایی به مولدهای برق اضطراری مجهز شوند تا در صورت قطعی برق آب روستا قطع نشود.

وی بیان کرد: در تخصیص اعتبار برای دستگاه‌های اجرایی میزان اشتغال ایجاد شده مشخص شود تا در پایان سال بدانیم چند شغل ایجاد شده است.

فرماندار دورود با بیان اینکه ادارات می‌بایست در سال جاری دو برنامه شش‌ماهه ارائه دهند، افزود: هرکدام از مدیران دستگاه‌های اجرایی برنامه شش ماه خود را آماده و در موعد مقرر با حضور در فرمانداری آن را تشریح کنند که بخشی از این برنامه را در شهرستان و بخشی دیگر را با کمک مدیران استان به سرانجام خواهیم رساند.

گودرزیان با تأکید بر فعالیت مدیران در خارج از وقت اداری، ادامه داد: توسعه دورود با تلاش مضاعف و کنار هم قرار گرفتن همه مدیران شهرستان میسر می‌شود.

وی اظهار کرد: کلیه ادارات شهرستان موظف هستند طبق روال گذشته برنامه ملاقات عمومی با شهروندان را برگزار و گزارش ملاقات‌ها را به فرمانداری ارائه کنند.

فرماندار دورود با اشاره به کمبود پزشک خصوصاً پزشک عمومی در شهرستان خاطرنشان کرد: این موضوع را بارها از طریق استان پیگیری کردیم و متأسفانه به نتیجه‌ای نرسیدیم که انتظار می‌رود از طریق نماینده در سطح وزارت بهداشت پیگیری شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها وزارت بهداشت فرمانداري دورود آسيب بحران فرماندار دورود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۹۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، احمد راستینه با اشاره به اهمیت تقویت زیرساخت‌های فرهنگی گفت: ارتقای سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از نیم به سه درصد از مهمترین دستاورد‌های مجلس یازدهم بود.
وی افزود: با توجه به اهمیت مساله فرهنگ تلاش می‌شود این سهم از بودجه عمومی به پنج درصد ارتقا یابد در این صورت است که می‌توان ادعا کرد حداقل‌های تحول نظام فرهنگی کشور فراهم شده است.
نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: تا قبل از مجلس یازدهم به غیر از اعتبارات جاری و حقوقی، هیچ اعتباری برای تحول فرهنگی و تولید محتوا پیش‌بینی نمی‌شد، اما امروز در یک جدول از مجلس شورای اسلامی اعتبار برای این بخش مصوب شد.
وی گفت: از این مبلغ سهم فعالیت‌های پرورشی، فرهنگی و ورزشی دانش‌آموزان ۳۶ هزار میلیارد ریال و ۲۵ هزار میلیارد ریال هم برای ترویج فرهنگ ازدواج، حجاب، عفاف و برنامه‌های فرهنگی موثر در دانشگاه‌ها در نظر گرفته شده است.
راستینه با اشاره تصویب قانون خانواده و جوانی جمعیت در مجلس یازدهم گفت: ۲۷ صدم مالیات بر ارزش افزوده سهم ورزش دانش‌آموزی است و در این ارتباط ۷۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه در این بخش مصوب شده است.
این عضو کمسیون فرهنگی مجلس یازدهم افزود: یکی از کارکرد‌های مجلس یازدهم انجام کار تحولی برای پویانمایی است که برای تولید محتوای ویژه کودک و نوجوان اعتبار ویژه مصوب شده است.
وی با تاکید بر اینکه کمبود معلم تنها مختص یک استان نیست، گفت: نظام آموزش و پرورش در ۱۰ سال گذشته نسبت به امر جذب معلم کوتاهی بسیاری داشت و ردیف استخدامی برای جذب معلمان داده نشد و همین امر موجب شد تا امروز با مشکل کمبود معلم روبرو شویم.
نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در نشست‌های نظارتی مجلس شورای اسلامی، تلاش براین است که در سال تحصیلی جدید مشکلات کمتری در خصوص تامین معلم وجود داشته باشد.
به گفته راستینه، افزایش ظرفیت جذب و استخدام معلمان از سوی سازمان امور استخدامی و افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان از جمله راهکار‌های در نظر گرفته شده برای کاهش مشکل کمبود معلم است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • اسکان اضطراری ۲۰ خانوار در معرض خطر در روستای دماب
  • جاری شدن سیل در بیش از ۴۰ نقطه در بستر رودخانه‌های شهرستان بردسکن
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟
  • کمبود وارفارین نداریم/ توزیع در داروخانه‌های منتخب
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک در سنندج
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • کمبود اعتبارات عمرانی عامل پیشرفت نکردن شهرستان فلارد است