Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمیکائیل موسوی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر این اساس واحد حقوقی این اداره‌کل به ۴۴ پرونده حقوقی جرائم علیه آثار غیرمنقول، ۱۰۳ پرونده جرائم علیه آثار منقول و هشت تجاوز به عرصه و اراضی رسیدگی کرده است.

وی اضافه کرد: همچنین ۱۳ پرونده تخریب، ۱۰ پرونده حفاری غیرمجاز، ۶ پرونده مرمت و توسعه غیرمجاز، سه پرونده استفاده غیرمجاز از فلزیاب و ۶ پرونده خریدوفروش غیرمجاز،۲ پرونده سرقت، یک پرونده قاچاق اموال تاریخی و فرهنگی، چهار پرونده نگهداری غیرمجاز، هشت پرونده مختومه، ۹۵ پرونده در جریان و هفت پرونده دیگر در حوزه میراث‌فرهنگی استان تشکیل و پیگیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول ادامه داد: دست‌اندازی و دستبرد به حریم برخی از آثار تاریخی و تمدنی مهم‌ترین مشکل پیش روی این میراث ارزشمند است.

وی اظهار داشت: در استان فرهنگی و تاریخی زنجان آثار تاریخی بی‌بدیلی وجود دارد که از پیشینیان خردمند و متعلق این دیار به‌جای مانده و وظیفه داریم از این میراث گران‌بها صیانت کنیم.

موسوی خاطرنشان کرد: جلوگیری از دستبرد افراد سودجو به میراث تاریخی مستلزم اتخاذ تدابیر حقوقی مناسب و برخوردهای جدی است.

برچسب‌ها شکایت آثار تاریخی میراث فرهنگی زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شکایت آثار تاریخی میراث فرهنگی شکایت آثار تاریخی میراث فرهنگی زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۹۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد


مهدی چراغ کارشناس حقوقی قوه قضائیه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره تصویری که از زندان ها در فلیم های سینمایی ارائه می شود گفت: متاسفانه بینندگان فیلم های سینمایی تصویر درستی از مسائل حقوقی در آثار نمی بینند و معمولا در پایان فیلم معمایی و جنایی با یک حس بد و ناامید کننده نسبت به دستگاه قضایی مواجه می شوند.

وی با تاکید بر اینکه می توان از رسانه به عنوان ابزاری برای آموزش استفاده کرد، افزود: روایت درست در سینما می تواند موجب کاهش مراجعات مردمی به دستگاه قضایی شود. سینما می تواند همانند یک مدرسه امور حقوقی را به مردم آموزش دهد.

چراغ اظهار داشت: بیشتر فیلم های سینمایی که در دهه نود تولید شده اند روی جرائم عمد تاکید داشتند و یا در این فیلم ها، زندان محل قاچاق مواد مخدر و حتی محل جرائم سازمان یافته دیگری بوده است. متاسفانه هیچ یک از آثار جنبه آموزشی زندان ها را نشان نداده اند. در صورتی که سینما می تواند تصویر واقعی از بازپروری زندانیان را نشان دهد.

وی افزود: ستاد دیه و یا سازمان زندان ها در اکثر مناسبت ها برای زندانیان مالی قدم های بزرگ برمی دارند اما خیلی کم دیده شده که داستان این کمک ها در فیلم های سینمایی روایت شود. در حالی که این روایت ها می تواند دیدگاه مردم را به زندانیان تغییر دهد و آنها را به مشارکت در آزادسازی زندانی های غیرعمد تشویق کند.

این کارشناس حقوقی، آشنایی نویسنده و کارگردان با مسائل حقوقی را یکی از شرایط اصلی ساخت فیلم درباره پرونده های حقوقی دانست و گفت: عدم آگاهی فیلمسازان از مسائل حقوقی باعث می شود که هیچ کدام از آثار، پرداخت درستی به کانون اصلاح و تربیت نوجوانان و همچنین کارگاه های فرهنگی و مهارت آموزی در زندان ها نداشته باشند. باید کارشناسان حقوقی و فیلمسازان با مشارکت یکدیگر برای ساخت فیلم های واقعی از پرونده های حقوقی قدم بردارند. 

دیگر خبرها

  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • دستگیری حفاران غیرمجاز در شهرستان سنندج
  • دستگیری باند حفاران غیرمجاز حریم قلعه تاریخی هزاره اول پیش از میلاد
  • انهدام باند حفاران غیرمجاز در ارومیه
  • پلمب مرکز غیرمجاز مامایی در اردبیل/متهم به مراجع قضایی معرفی شد
  • پلمب مرکز غیرمحاز مامایی در اردبیل/متهم به مراجع قضایی معرفی شد
  • سعدآباد پر حاشیه
  • سعدآباد پرحاشیه
  • نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد
  • خبرنگاران با چشم خود اثرات فرونشست بر آثار تاریخی اصفهان را دیدند/ ترک سه انگشتی در دیوار مسجد علیقلی آقا/ آثار تاریخی اصفهان فرو می ریزد؟ (فیلم)