Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-01@23:10:20 GMT

«پارک‌های ملی بزرگ ما»؛ حیات وحش با روایت باراک اوباما

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۰۹۷۱۳

«پارک‌های ملی بزرگ ما»؛ حیات وحش با روایت باراک اوباما

فرارو- شاید فکر کنید مستندی با عنوان «پارک‌های ملی بزرگ ما» که روایتش هم به عهدۀ باراک اوباما باشد، حتما دربارۀ پارک‌ها ملی آمریکا ساخته شده. ولی این درست نیست. این مستند پنج قسمتی نگاه بسیار جامع‌تری دارد و بزرگترین پارک‌های ملی و ذخایر زیست محیطی سراسر کرۀ زمین را موضوع جستجوی خود قرار داده است.   به گزارش فرارو؛ این مستند می‌خواهد مجموعۀ زیست‌بوم جانوری و گیاهی را که در هر کدام از پارک‌های ملی بزرگ دنیا وجود دارد به تصویر بکشد و علاوه بر این نشان بدهد که انسان چگونه می‌تواند هم از طبیعت محافظت کند و هم بزرگترین تهدید برای آن باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تغییرات آب و هوایی هم مضمون دیگری است که در مستند به آن پرداخته می‌شود. هر کدام از قسمت‌های دوم تا پنجم متمرکز بر یک منطقۀ جغرافیایی خاص هستند؛ در این چهار قسمت ما با بزرگترین پارک‌های ملی در شیلی، کنیا، کالیفرنیای آمریکا و اندونزی آشنا می‌شویم. اما قسمت اول مثل یک جور مقدمۀ کلی است و بیننده را به سفری دور دنیا می‌برد؛ از پارک‌های مختلف آمریکا گرفته تا پارک‌هایی در استرالیا و ژاپن و آفریقا.   مسلما مهم‌ترین نکتۀ خاص و جالب توجه دربارۀ این مستند راوی آن است. اوباما که در سال ۲۰۱۸ کمپانی فیلمسازی Higher Ground را به همراه همسرش میشل تاسیس کرد، علاوه بر اینکه نقش راوی این مستند را دارد، مدیر اجرایی تولید آن هم بوده است. این بخشی از پروژۀ همکاری چندسالۀ اوباما با نتفلیکس است.   صرف‌نظر از جالب بودن حضور اوباما به عنوان یک شخصیت سیاسی، او به عنوان یک راوی واقعا خوب عمل می‌کند. لحن صدایش در بیشتر موارد متناسب و گیراست و نقطۀ اوج کار او هم در مواردی است که راجع به احساس و ارتباط شخصی خودش نسبت به بعضی از مناطق مثل هاوایی صحبت می‌کند. فیلمبرداری این کار همانطور که از یک مستند طبیعت انتظار می‌رود بسیار زیبا و درخشان است و رنگ‌ها و جزئیات منظره‌ها، بخصوص اگر آن‌ها را در یک قاب بزرگ و با کیفیت ببینید، فوق‌العاده و مسحورکننده هستند. اما این مستند به لحاظ مضمون و محتوا تفاوت زیادی با سایر مستند‌های مربوط به طبیعت که در سال‌های اخیر ساخته شده‌اند ندارد. «پارک‌های ملی بزرگ ما» با اینکه به لحاظ کیفیت بصری و تکنیک‌های مستندسازی در عالیترین سطح قرار دارد، اما مضمون تازه‌ای که تا به حال ندیده باشیم به ما نمی‌دهد.   تنها تفاوت این مستند اوباما است که اتفاقا شاید تفاوت خیلی مهمی هم باشد از این جهت که می‌تواند توجهات زیادی را به مسائل و خطراتی جلب کند که بار‌ها و بار‌ها گفته شده‌اند، اما گوشی برای شنیدن آن‌ها پیدا نشده است. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی     منبع: decider.com

منبع: فرارو

کلیدواژه: مستند طبیعت اوباما پارک های ملی بزرگ پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۹۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ در هسته خورشید، دما به 15 میلیون درجه سانتیگراد می‌رسد! اینجا جایی است که همجوشی هسته ای اتفاق می‌افتد و با ترکیب اتم‌های هیدروژن به هلیوم انرژی ایجاد می‌شود. انرژی تولید شده در اینجا به سمت بیرون حرکت می‌کند و به ما نور می‌دهد.

در بیرون هسته، ناحیه تابشی وجود دارد. در این منطقه، انرژی از طریق تابش الکترومغناطیسی - مشابه نور - منتقل می‌شود. ممکن است هزاران سال طول بکشد تا انرژی تولید شده در هسته به لایه بعدی یعنی ناحیه همرفتی منتقل شود.

ناحیه همرفتی مانند یک دیگ جوشان سوپ است. پلاسمای داغ به سمت بالا می‌رود، در سطحش سرد می‌شود و سپس به پایین فرو می‌رود. این حرکت ثابت به انتقال انرژی به بیرون به سمت سطح خورشید کمک می‌کند.

لایه بیرونی خورشید که از زمین می‌بینیم فوتوسفر(photosphere) نام دارد. این نقطه جایی است که بیشتر نور مرئی ساطع می‌شود. در سطح خورشید گهگاه لکه‌های خورشیدی دیده می‌شود که نواحی سردتر ناشی از فعالیت مغناطیسی آن است.

فعالیت خورشید از طریق چرخه‌هایی به نام «چرخه‌های خورشیدی» می‌گذرد که تقریباً 11 سال طول می‌کشد. تنها ستاره منظومه ما در طول اوج خورشیدی، دارای لکه‌های خورشیدی و شعله‌های زیادی است، در حالی که در حضیض خورشیدی فعالیت کمتری دارد.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

خورشید با افزایش سن  به تدریج گرم‌تر و درخشان‌تر می‌شود. حدود 5 میلیارد سال دیگر وارد مرحله جدیدی به نام فاز غول سرخ خواهد شد. در آن دوره منبسط خواهد شد و احتمالاً برخی از سیارات داخلی مانند عطارد و زهره را خواهد بلعید.

خورشید لایه‌های بیرونی خود را پس از مرحله غول سرخ به بیرون منتشر می‌کند و یک صحنه زیبا به نام سحابی سیاره ای ایجاد خواهد کرد. آنچه از هسته خورشید باقی می‌ماند سرد می‌شود و ستاره کوچک و متراکمی به نام کوتوله سفید تشکیل می‌شود.

چرخه حیات خورشید سفری جذاب است که میلیاردها سال به طول می‌انجامد. درک ساختار و تغییرات آن به ما بینشی از دوره حیات و آینده این ستاره دوست‌داشتنی می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • عشق در قلمرو حیات وحش؛ وقتی حیوانات عاشق می‌شوند (عکس)
  • شناخت گام‌به‌گام و تدریجی جریان اسرائیل
  • تهدید حیات جزیره سرخ‌گون هرمز با شیشه و پلاستیک
  • ببینید | «ابو جهاد» به روایت مستند
  • مستند «ابوجهاد» از شبکه مستند پخش می‌شود
  • خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری
  • ببینید | حضور ترسناک یک کورکودیل در حیات یک خانه‌!
  • تضمین حیات شهری با افزایش درختان