Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «حمید رسولی» با بیان اینکه در برنامه کشت قراردادی گندم که در ۱۷ استان کشور به مساحت ۲۵۰ هزار هکتار انجام شد، افزود: در راستای سیاست‌ های ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی در توسعه و ترویج کشت‌های قراردادی، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی همراه و هم‌راستا با سیاست‌های مذکور، به عنوان پشتیبان و موتور محرکه کشت‌های قراردادی، نقشی ممتاز در اجرایی شدن طرح مذکور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمایت از کشاورزان در ۴۵ هزار هکتار کشت قراردادی برنج 

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی اظهارداشت: در برنامه کشت قراردادی برنج نیز که در سال‌ جاری به مساحت ۴۵ هزار هکتار در استان‌های شمالی کلید خورد، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی به عنوان پشتیبان این طرح، تمامی نیازهای نهاده‌های طرح مذکور شامل؛ بذور برنج، انواع کودهای کشاورزی و سموم را تأمین کرده است و از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۲۰۰ تن بذور برنج و ۲۱ هزار تن انواع کودهای شیمیایی و همچنین بیش از ۹۰۰ هزار لیتر انواع سموم برای طرح مذکور تأمین و در حال تحویل به کشاورزان است.

رسولی برآورد کرد:برای اجرای این طرح نیز در مجموع حدود ۲۰۰۰ میلیارد ریال انواع نهاده‌های کشاورزی توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی بدون دریافت وجه تحویل کشاورزان شود.

وی افزود: موفقیت طرح کشت قراردادی منوط به پشتیبانی خوب و مناسب شرکت خدمات حمایتی کشاورزی از این طرح است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی گندم حمید رسولی برنج سید جواد ساداتی نژاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی گندم حمید رسولی وزارت جهاد کشاورزی گندم حمید رسولی برنج سید جواد ساداتی نژاد شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشت قراردادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۰۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت

   به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد،  مسروری فر گفت: پیرو تفاهم نامه منعقده و محول شدن وظیفه نظارت و بازرسی بر مراکز تولید، تامین و بسته بندی اقلام مصرفی خانوار به جهادکشاورزی در اولین روز شروع اجرای این طرح، از یک واحد تولیدی آرد بازدید شد.     مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میبد با اشاره به تاکیدات میرمحمدی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در راستای توسعه صنایع پاک در شهرستان بیان کرد در آینده نزدیک شاهد بهره برداری از یک واحد تولیدی آرد در میبد هستیم.    وی افزود: گندمکاران استان یزد بخصوص شهرستان میبد در سال زراعی جاری با توجه به طراحی و اجرای سیلو‌های کارخانه آرد دیگر نگرانی بابت تحویل گندم خود نخواهند داشت.      مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میبد در پایان خاطرنشان کرد از ویژگی‌های این کارخانه قابلیت ذخیره سازی ۱۵ هزار تنی، تولید روزانه ۱۵۰تن آرد (پنج نوع آرد) و آزمایشگاه مرجع سلامت غذا و دارو برای کنترل و تولید محصول سالم واستاندارد است.   لازم بذکراست کلیه مراحل صدور مجوز تأسیس، پروانه بهره برداری این واحد تولیدی آرد پرداخت تسهیلات توسط جهادکشاورزی صورت گرفته است.

دیگر خبرها

  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای
  • پیش بینی ۷۵۸ هزار میلیارد تومان منابع هدفمندی یارانه
  • رشد ۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • رشد۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • توزیع انواع بذور اصلاح و گواهی شده برنج بین کشاورزان شهرستان بابل
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است