Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ سعیدی امروز یکشنبه ۲۸ فررودین ۱۴۰۱ در آیین اختتامیه احداث ۲۸۳ واحد مسکن مددجویی و یک‌هزار و ۲۵۰ طرح محرومیت‌زدایی با همکاری قرارگاه مرکزی جهادسازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه کوثر و کمیته امداد چهارمحال و بختیاری گفت: در این مدت ۲۰ هزار راس دام سبک در قالب پویش نذر قربانی و گوشت قربانی ۲۰۰ راس دام سنگین بین نیازمندان و آسیب‌دیدگان کرونا در مناطق عشایری توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پویش کاشت درخت و همچنین تهیه جهیزیه به عنوان برنامه‌های حمایتی در آستانه کنگره ملی ۱۰هزار شهید جامعه عشایری کشور اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید

توزیع ۴۶۰ میلیارد تومان کمک نقدی و غیرنقدی در چهارمحال و بختیاری

پویش یا امام حسن مجتبی (ع) در مناطق عشایری کشور آغاز شده است، این پویش در راستای محرومیت‌زدایی، خدمات‌رسانی و کمک مومنانه در سطح مناطق عشایری کشور فعال شد.

بسیج عشایری کشور خدمات متعدد در حوزه آبرسانی، احیای قنات و چشمه‌های، راه روستایی، ایلراه، احداث خانم عالم، حسینیه و مسجد، ساخت و تعمیر مدرسه، ساخت آبشخور و سایر خدمات در مناطق عشایری ارایه داده است.

برای نخستین بار اطلاعات شهدای جامعه عشایری جمع‌آوری و در سامانه شهدای عشایر کشور ثبت شد.

کنگره ملی شهدای عشایر کشور به مدت سه شب در اواخر اردیبهشت ماه در چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جامعه عشایری بسته معیشتی چهارمحال و بختیاری مناطق عشایری عشایری کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۰۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل امور عشایر خراسان رضوی گفت: عشایر استان خراسان رضوی به طور سنتی در فصل بهار از مناطق قشلاقی خود که در دشت‌ها و مناطق کم‌ارتفاع واقع شده به سمت ارتفاعات و مناطق ییلاقی کوچ می‌کنند.

محمد حسین جعفری افزود: کوچ در زندگی عشایر یک رویداد بوده که به طور معمول ۳۰ تا ۴۰ روز در مسیر ایلراه‌های عشایری ادامه دارد و عشایر پس از استقرار در مناطق ییلاقی حداکثر ۳ ماه در این مراتع حضور خواهند داشت.

وی گفت: ارتفاعات هزار مسجد، کوه‌های عمارت، محمدبیک، اسفجیر، سنجربیک و ارتفاعات شهرستان‌های دارای عشایر استان، از جمله مناطقی هستند که عشایر در آنها مستقر می‌شوند.

جعفری گفت: در حال حاضر ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند که ۹۳۶ هزار واحد دامی را در اختیار دارند و در ۱۷ شهرستان استان پراکنده هستند.

مدیر کل امور عشایر خراسان رضوی با اشاره به نقش و اهمیت عشایر در تولید محصولات دامی و کشاورزی، افزود: عشایر استان خراسان رضوی سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، ۱۱ هزار و ۸۰۰ تن شیر، ۱۳۰۰ تن پشم، کرک و مو و ۱۶ هزار مترمربع صنایع دستی تولید می‌کنند.

دیگر خبرها

  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • اجرای طرح وارگه دانایی در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود