Web Analytics Made Easy - Statcounter

درویش علی حسن زاده در جلسه عمومی اتاق اصناف مرکز گلستان گفت:  تلاش همه مسئولین همواره این بوده که در  شرایط  کرونا از تعطیلی واحد‌های صنفی جلوگیری کنند.

او گفت:دولت جدید از اواخر شهریور ماه سال گذشته بحث مدیریت هوشمند کرونا را مطرح کرد و بعد از فراگیر شدن واکسیناسیون مردم این طرح از آذز ماه اجرایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته حسن زاده، بر این اساس، فعالیت واحد‌های صنفی و مشاغلی که میزبان مشتری در محل هستند، مشروط به آن است که مراتب تزریق حداقل دو دز واکسن کرونا به همه صاحبان مشاغل، کارفرمایان، کارکنان و مشتریان مربوطه و نیز قرار نداشتن آنان در دوره قرنطینه و درمان بیماری کرونا، در سامانه امید درج شده باشد.

او گفت: اخذ کد QR مربوط به واحد صنفی از سامانه و نصب آن در مدخل ورودی همه واحد‌ها و فعالیت‌های صنفی، به نحوی که توسط خدمت گیرنده قابل رویت و اسکن باشد، الزامی است.

حسن زاده گفت: تشکل‌های صنفی مربوط موظفند علاوه بر پیگیری این موضوع، بر چگونگی کنترل برخط تزریق واکسن و در وضعیت قرنطینه و بیمار نبودن مراجعین و مشتریان از طریق سامانه و متصدیان واحد‌ها و فعالیت‌های صنفی نظارت کنند.

او گفت: از اول اردیبهشت از فعالیت واحد‌هایی که کد QR واحد صنفی خود را دریافت و نصب نکرده و واکسن کرونا را نزده باشند جلوگیری خواهد شد.

او گفت: بی شک اکثر واحد‌های صنفی حداقل یک دز واکسن کرونا را تزریق کرده اند و لازم است روسای اتحادیه‌های صنفی از ظرفیت مدیران اجرایی و همچنین کافی نت‌ها  برای کمک به اعضای خود برای دریافت کد QR واحد صنفی استفاده کنند.

حسن زاده گفت: از اتاق اصناف و اتحادیه‌های صنفی تقاضا داریم بحث اخذ و نصب کد QR از طریق واحد‌های صنفی را که هدف آن جلوگیری از تعطیلی مجدد آنهاست، جدی بگیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت و معدن واحدهای صنفی ویروس کرونا واحد های صنفی واحد صنفی حسن زاده او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۰۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند

آفتاب‌‌نیوز :

هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌ دستی استان سمنان به ۱۹باب رسید
  • پلمب واحد صنفی متخلف در بویین میاندشت
  • یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان پلمب شد
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • محکومیت بیش از ۳ میلیارد ریالی یک واحد صنفی در رشت
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت