Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل امور زنان و خانواده استانداری فارس گفت: در سند تحول دولت، چشم انداز، هدف، مسیر و شاخص‌های حرکت حوزه زنان و خانواده در چهار سال آینده مشخص شده است.

زهرا یقطین، از هفت مأموریت تحکیم خانواده، کسب و کار پایدار، نشاط اجتماعی، جمعیت، زیست عفیفانه، گفتمان الگوی سوم زن مسلمان و حقوق و مسئولیت‌های بانوان، برای حوزه زنان و خانواده خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: به برکت دولت مردمی و انقلابی، در این سند، چشم انداز، هدف، مسیر و شاخص‌های حرکت حوزه زنان و خانواده در چهار سال آینده مشخص شده که باید با تکیه بر مشارکت‌های مردمی این شاخص‌ها تغییر و تکمیل گردد.

به گفته یقطین، در این سند، هفت مأموریت تحکیم خانواده، کسب و کار پایدار، نشاط اجتماعی، جمعیت، زیست عفیفانه، گفتمان الگوی سوم زن مسلمان و حقوق مسئولیت‌های بانوان، برای حوزه زنان و خانواده استانداری فارس مشخص شده که سعی بر آن است که با شناخت و احصاء وضع موجود در سال ۱۴۰۱ شاخص‌ها و مسیر حرکت را در حوزه‌های مختلف به پیش ببریم و در این مسیر، امید داریم با استفاده از ظرفیت مشارکت‌های مردمی و هیئت‌های اندیشه ورز در استان و شهرستان‌ها بتوانیم این مأموریت‌ها را به بهترین نحو به سرانجام برسانیم.

مدیر کل امور زنان و خانواده استانداری فارس گفت: در طرح خانواده متعالی، آموزش مهارت‌های زندگی برای تمامی گروه‌های هدف استان مورد توجه قرار گرفته که دبیرخانه طرح خانواده متعالی به صورت خاص برای ارتقای وضعیت زنان و خانواده سعی بر آن دارد که محتوای خوب و مناسب با رویکرد مبانی دینی و قرآنی را احصا نماید و زمینه ارائه محتوای مناسب را فراهم نماید و قطعاً مشارکت و کمک فرهیختگان و بانوان توانمند در شهرستان‌ها را در این خصوص نیاز خواهیم داشت.

او، بر لزوم توانمند سازی اقتصادی زنان بدسرپرست و سرپرست خانوار با توجه به رتبه پنجم استان فارس در تعداد زنان سرپرست خانوار در کل کشور، تأکید کرد.

یقطین گفت: تسهیلات متعددی در حوزه مشاغل خانگی و کارآفرینی توسط نهاد‌ها و ادارات مختلف به افراد متقاضی اعطا شده و می‌شود که با تلاش دفتر امور زنان و خانواده استانداری فارس و انعقاد تفاهم با دستگاه‌های مرتبط در این زمینه و جذب اعتباراتی از معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، سعی بر آن شده که این تسهیلات به نحو راحت‌تر و بهتری در اختیار این افراد قرار بگیرد.

او از طراحی پلتفرمی برای جمع آوری اطلاعات زنان توانمند استان خبر داد و گفت: در طراحی این پلتفرم، سادگی و راحتی دسترسی مد نظر قرار گرفته که زنان توانمند استان می‌توانند اطلاعات خود را در این پلتفرم ثبت نمایند و همچنین برای طرح مسائل و مشکلات و ارائه ایده ها، پیشنهادات و ارتباط مستقیم با دفتر امور زنان و خانواده نیز درگاه ارائه نظام پیشنهادات و ایده‌های زنان نخبه و فرهیخته استان فارس نیز در سایت استانداری فارس پیش بینی شده که هر دو به زودی رونمایی خواهد شد و در دسترس قرار خواهد گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مشاغل خانگی و کارآفرینی زنان و خانواده استانداری فارس حوزه زنان و خانواده امور زنان و خانواده شاخص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۲۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست

«فاطمه قاسم‌پور» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به وضعیت بودجه مربوط به زنان و خانواده بر اساس جزییات جداول بخش دوم بودجه ۱۴۰۳ که از دولت ارسال شده است، اظهار کرد: در جداول ارسالی دولت، از اعتبار تجمیعی مربوط به بند (ب) تبصره ۱۳ که ۳۶ هزار میلیارد تومان است، صرفاً ۱,۸۰۰ میلیارد تومان یعنی فقط حدود ۵ درصد از این بودجه به معاونت امور زنان و خانواده اختصاص یافته است، این در حالی است که در بودجه ۱۴۰۲ با تمهید مجلس جمع یک درصد اعتبارات هزینه‌ای دستگاه‌ها به استثنای ردیف‌های مشخص‌شده در قانون چیزی معادل ۴,۸۰۰ میلیارد تومان بود که در بند (ب) تبصره ۱۳ با توجه به اهمیت موضوع، انتظار می‌رفت بیش از این رقم در اختیار حوزه زنان و خانواده قرار گیرد.

وی افزود: رقم تعیین شده برای معاونت امور زنان در موضوع «توانمندسازی زنان و آسیب‌زدایی از زنان و خانواده» است و سایر موضوعاتی که در قانون بودجه ۱۴۰۲ لحاظ شده بود از جمله مشاوره خانواده، ورزش و سلامت زنان، کارآفرینی زنان و … نیز حذف شده است.

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به سایر بندهای بودجه‌ای مرتبط با حوزه زنان و خانواده از بند (ب) تبصره ۱۳ در جداول ارسالی، گفت: از بودجه مربوط به بند (ب) تبصره ۱۳ بودجه‌های دیگری به حوزه خانواده وارد شده است، برای مثال ذیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت ورزش و جوانان، سازمان تبلیغات اسلامی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، حوزه هنری انقلاب اسلامی و سازمان سینمایی و امور سمعی و بصری ردیف‌هایی در موضوعات مختلف در نظر گرفته شده است که در برخی از آن‌ها به موضوع تقویت خانواده و ترویج ازدواج البته در کنار سایر موضوعات مرتبط با حوزه فرهنگ اشاره شده است و اگر تمامی بودجه این موضوعات را مربوط به حوزه خانواده بدانیم، چیزی حدود ۳ هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان خواهد بود که البته تفکیک این بخش از بودجه از بخش فرهنگ مشخص نشده است و نمی‌توان تخمین زد چه میزان از آن به حوزه زنان و خانواده اختصاص یابد.

رییس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به ظرفیت بودجه بند (ب) تبصره ۱۳ انتظار می‌رفت بودجه امسال در حوزه زنان و خانواده.... قابل توجهی داشته باشد که این اتفاق رخ نداد.

وی اظهار کرد: تعیین یک درصد بودجه برای حوزه زنان و خانواده در قانون بودجه ۱۴۰۲ جاپای محکمی برای تأمین اعتبارات مربوط به حوزه زنان و خانواده بود که در صورت استمرار می‌توانست به مرور به بندی ثابت در قوانین بودجه سنواتی تبدیل شود و موضوعات حوزه زنان و خانواده ردیفی مستقل، مشخص و نشان‌دار داشته باشند که البته این اقدام مهم نیز دنبال نشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سنجه‌های عملکردی مربوط به حوزه زنان و خانواده دستگاه‌های سیاست‌گذار در جداول ارسالی، گفت: به جهت اصلاح قانون آیین‌نامه داخلی مجلس، دولت ملزم به تهیه سنجه‌های ارزیابی برنامه دستگاه‌های سیاست‌گذار شده است و این تعیین سنجه نقش مهمی در بودجه‌ریزی برنامه‌محور و بعد نظارت بر هزینه‌کرد اعتبارات و بررسی اثربخشی آن‌ها دارد.

قاسم‌پور اظهار کرد: در حوزه زنان و خانواده ذیل وزارت ورزش و جوانان، سازمان بهزیستی و وزارت تعاون سنجه‌هایی در موضوعاتی نظیر حمایت از مراکز خدمات مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده، رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال و… مشخص شده که برخی از این سنجه‌ها جامع و مبتنی بر شرح وظایف تخصصی دستگاه‌ها طراحی نشده‌اند.

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: در هر صورت مجلس در راستای رفع این مسائل و ارتقای بودجه این بخش پیگیری‌هایی را انجام داده که ان‌شاء الله به نتیجه برسد.

کد خبر 6091843 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در استان اردبیل برگزار می‌شود
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم برگزار می‌شود
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار