Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین البرز:

حمیدرضا عقاب نشین ضمن اعلام این خبر افزود: متقاضیان سرمایه گذاری در شهرک‌های صنعتی دولتی موظف‌اند در چارچوب تعهدات و در ظرف مدت زمان قانونی تعیین شده در قراردادِ حق بهره برداری زمین، نسبت به تکمیل ساخت و ساز، نصب ماشین آلات، اخذ پروانه بهره برداری و تولید اقدام نمایند و اگر به تعهدات خود عمل نکنند در نهایت منجر به خلع ید قرارداد و باز پس گیری اراضی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی البرز: اراضی راکد مانده، غیرفعال یا وارد مدار تولید نشده به موجب قرارداد فی‌مابین و قوانین مربوطه، بازپس گرفته شده و در اختیار صنعتگرانی که از توانمندی لازم برای حضور فعال در عرصه صنعت و تولید برخوردارند؛ قرار خواهد گرفت.
مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی البرز افزود: در سال گذشته ۱۹۱ هزار متر مربع زمین صنعتی از طرفین قراردادی که به تعهدات ساخت و تولید خود عمل نکرده بودند؛ خلع ید و برای پذیرش متقاضیان جدید سرمایه گذاری به شرکت شهرک‌های صنعتی البرز بازگردانده شد.

او تصریح کرد: در سال ۱۴۰۰ آزاد سازی ۱۰ هکتار زمین صنعتی، مصوب شده بود که توانستیم این رقم را با ۹۱ درصد افزایش به عدد ۱/۱۹ هکتار برسانیم.
عقاب نشین ادامه داد: در سال ۱۳۹۹ نیز ۵۷ هزار متر مربع، زمین صنعتی آزاد سازی شد که آمار مقایسه‌ای ما نشان می‌دهد آزاد سازی اراضی راکد و غیرفعال شهرک‌های صنعتی در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۱۳۹۹ حدود ۲۳۵ درصد رشد داشته است.

«عقاب نشین» با اشاره به ظرفیت‌های موجود و تمایل به سرمایه گذاری در سطح استان، افزود: برای حفظ اراضی صنعتی و استفاده مطلوب از امکانات و تاسیسات زیربنایی در سطح شهرک‌های صنعتی دولتی و برای برخورد با دلالان و اشخاصی که موجب رکود اراضی شده اند با جدیت وارد عمل شده ایم و برخورد قاطع قانون در انتظار این افراد است.

او ادامه داد: همه این اقدامات و تلاش‌ها برای استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و سپردن امکانات و زیرساخت‌ها به دست سرمایه گذار واقعی آن هم برای دستیابی به اشتغال پایدار و رشد اقتصادی است.


بر اساس گفته‌های این مقام مسئول، اراضی خلع ید شده ابتدا در هیات داوری با حضور نماینده سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و متقاضی زمین، مورد بررسی قرار گرفته و سپس به متقاضی، اعطای مهلت می‌شود. چنانچه طرف قرارداد در بازه زمانی اعطا شده به تعهدات خود عمل نکند؛ پرونده به مراجع قضایی ارجاع و در نهایت خلع ید زمین راکد صورت می‌پذیرد.

خاطرنشان می‌شود اراضی راکد یا غیرفعال آن دسته از زمین‌هایی هستند که پس از تحویل از شرکت شهرک‌های صنعتی به حال خود رها شده و وارد فاز احداث ابنیه، اخذ پروانه بهره برداری و یا آغاز روند تولید نمی‌شوند؛ از این رو تعریف اراضی راکد و غیرفعال با تعریف واحد صنعتی یا کارخانه غیرفعال و راکد متفاوت است.

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: البرز ازادسازی اراضی شهرک های صنعتی البرز شرکت شهرک های صنعتی اراضی راکد خلع ید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۵۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز گفت: با ورود به موقع دادستانی از تغییر کاربری ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی به ارزش ۵۹۰۰ میلیارد تومان جلوگیری شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، حسن مددی صبح امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در تشریح اقدامات انجام شده در حوزه قضائی کرج که منجر به ورود به موقع و مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی به وسعت ۱۱۰ هکتار شد، اظهار کرد: در پی دریافت گزارش جهاد کشاورزی در خصوص آغاز تغییر کاربری در «اراضی کلوان» بخش آسارا و منطقه «خدایارخان» ماهدشت اقدامات قانونی در این خصوص با نظارت دادستانی عمومی و انقلاب مرکز استان اجرایی شد.

وی با تاکید بر اینکه این اقدامات در دو عملیات جداگانه انجام شده است، افزود: در منطقه «خدایار خان» ماهدشت وسعت ۹۰ هکتاری و در «اراضی کلوان» بخش آسارا وسعت ۲۰ هکتاری در معرض تغییر کاربری بود که اقدامات مقتضی نسبت به اعمال تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی به اجرا رسید.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز با بیان اینکه ارزش اراضی اعمال قانون شده در دو عملیات ۵,۹۰۰ میلیارد تومان است، خاطرنشان کرد: در این عملیات تفکیک، قطعه‌بندی و دیوارکشی ۵۷ مورد، بنا و ویلای غیرمجاز ۱۰ مورد، محوطه‌سازی ۲۶ مورد، دپوی مصالح ۱۳ مورد و موارد متعدد از جمله ایجاد راه، گودبرداری و انشعابات غیرمجاز گاز، برق و آب قلع و قمع شد.

مددی با اشاره به دستاوردهای سند تحول و تعالی با هدف جلوگیری از تغییر کاربری اراضی و تعدی به منابع طبیعی، تصریح کرد: مقابله با تغییر کاربری اراضی کشاورزی در دوره «تحول و تعالی قوه قضائیه» با سیاست‌های دادگستری کل استان البرز ادامه خواهد داشت و به طور قطع اجاره تعدی غیرقانونی به اراضی کشاورزی را نخواهیم داد.

کد خبر 748597

دیگر خبرها

  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • رفع تصرف ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار