Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا صمیمی یکی از دروازه بان های باتجربه تیم ملی فوتسال ایران در سال‌های گذشته بوده است و همانند دیگر بازیکنان باتجربه در لیست جدید تیم ایران با سرمربیگری وحید شمسایی حضور نداشت. صمیمی در گفتگو با خبرنگار مهر تاکید کرد که هنوز از تیم ملی خداحافظی نکرده است و در صورت دعوت از سوی وحید شمسایی، تیم ملی را در جام ملت‌های آسیا همراهی خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صمیمی همچنین با اشاره به خداحافظی احمد اسماعیل پور از تیم ملی، این اتفاق را ناراحت کننده دانست و به وحید شمسایی پیشنهاد داد اگر قصد جوانگرایی دارد از دروازه بان های ۲۰ ساله استفاده کند. این دروازه بان که همشهری مهدی طارمی مهاجم تیم ملی فوتبال ایران و تیم پورتو هم هست، اظهار امیدواری کرد مهاجم بوشهری به لیگ برتر انگلیس منتقل شد.

مشروح گفتگوی صمیمی که احتمالاً قراردادش را با باشگاه مس سونگون تمدید می‌کند، در ادامه می‌آید:

پیشنهادات خوبی دارم ولی اولویتم تیم مس است

صحبت‌های ابتدایی با باشگاه مس سونگون برای تمدید قرارداد داشته‌ام. امیدوارم این صحبت‌ها رسمی و نهایی شود. دو پیشنهاد خوب از لیگ برتر دارم ولی اولویتم با مس است. دوست دارم برای هشتمین سال در تیم مس باشم و با علی صانعی سرمربی جدید تیم عنوان قهرمانی را پس بگیریم.

صانعی با دانش است اما ابزار می‌خواهد

صانعی یکی از فنی‌ترین مربیان فوتسال کشور است. او به عنوان مربی و بازیکن سابقه حضور در جام جهانی و رقابت‌های مختلف را دارد و کارنامه اش درخشان است. ضمن اینکه اخلاق بسیار خوبی هم دارد. البته باید بدانیم که دانش صانعی به تنهایی کافی نیست و برای موفقیت ابزار می‌خواهد. امیدوارم باشگاه ابزار لازم را برای صانعی یعنی بازیکن و مربی دلخواه را فراهم کند.

دوست دارم تیم ملی پوست اندازی کند

به تیم ملی بابت کسب سه برد در مرحله مقدماتی قهرمانی آسیا تبریک می‌گویم. البته قبل از تشکیل این تیم ملی هم می‌دانستیم که در مرحله مقدماتی بدون دردسر پیروز می‌شویم. شخصاً دوست دارم تیم ملی پوست اندازی کند. به هر حال یک روز باید نسل ما که یکی از پرافتخارترین نسل‌های فوتسال ایران بود خداحافظی کند. ما موفق شدیم عنوان سوم جام جهانی را به دست بیاوریم که اصلاً کار ساده ای نیست و فکر نمی‌کنم کسی هم بتواند به راحتی این عنوان را به دست بیاورد.

صمیمی در تمرین تیم ملی فوتسال در جام جهانی لیتوانی

هنوز از تیم ملی خداحافظی نکرده‌ام

دنبال بمب خبری نیستم و همیشه یک گوشه و کنار بوده‌ام و حاشیه نداشته‌ام. فعلاً که در خدمت تیم ملی هستم. اگر به تیم ملی دعوت شوم، وظیفه ام می دانم در بهترین شرایط به این تیم خدمت کنم و سرباز ایران باشم. اگر هم نباشم دعاگوی کل تیم و بازیکنان دیگر هستم. باید به فکر جوانگرایی هم باشیم ولی اگر بشود اسمش را جوانگرایی گذاشت. من ۳۴ سال سن دارم و اگر قرار بر جوانگرایی است باید دروازه بانی بیاید که خیلی جوان باشد.

جای شمسایی بودم دروازه بان ۲۰ ساله دعوت می‌کردم

در حدی نیستم که به وحید شمسایی پیشنهاد بدهم ولی اگر من به جای او بودم دروازه بان های ۲۰ یا ۲۱ ساله را دعوت می‌کردم. در مرحله مقدماتی، اتفاقی نمی‌افتاد و می‌توانستیم برابر مالدیو یا ترکمنستان که پیش افتادیم از دروازه بان های جوان استفاده کنیم. دروازه بان های فعلی تیم ملی برای جام جهانی بعدی ۳۲، ۳۳ ساله می‌شوند و نمی‌توانند دو دوره دیگر در جام جهانی باشند. پس فرق زیادی نکرده است. خود من زمانی که ۲۲ ساله بودم به تیم ملی دعوت شدم و سه دوره جام جهانی را تجربه کردم. فکر نمی‌کنم دروازه بان های فعلی دو دوره جام جهانی را تجربه کنند و این اقدام، کوتاه مدت است. به هر حال نظر نهایی با وحید شمسایی و مصطفی نظری (مربی دروازه بان های تیم ملی) است.

خداحافظی اسماعیل پور غریبانه بود و برایش بغض کردم

احمد (اسماعیل پور) شنبه شب از تیم ملی خداحافظی کرد. باور کنید با خداحافظی احمد بغض کردم چون خیلی غریبانه بود. او سومین بازیکن برتر جام جهانی بود و باید رفتار مناسب‌تری با او صورت می‌گرفت. احمد یکسری بی انضباطی کرد ولی می‌شد این موضوع را بهتر مدیریت کرد. حق احمد این نبود و خدا کند بازی خداحافظی در خور شان او بگذارند. شاید من و دیگر بازیکنان هم نسل من هم از تیم ملی خداحافظی کنیم. به نظرم باید با این نسل مهربان‌تر برخورد شود و بازی‌های خداحافظی در شان آنها بگذارند.

تا طارمی هست خیال پورتو راحت است

مهدی طارمی را سالهاست که می‌شناسم. او یک بازیکن بسیار بزرگ، باهوش و با اراده قوی است. مهدی می‌توانست در قطر یا ایران بماند و پول خوب بگیرد ولی به تیمی مثل ریوآوه پرتغال رفت تا ثابت کند که چقدر بزرگ است. او الان بازیکن کلیدی پورتو است. همه فکر می‌کردند پورتو با رفتن «لویس دیاز» دچار مشکل می‌شود ولی در هر بازی آمار گلزنی بالایی داشته‌اند. تا وقتی مهدی هست، خیال پورتو راحت است. به نظرم اگر مهدی به جای دیاز از پورتو می‌رفت این تیم افت می‌کرد.

دوست دارم طارمی به منچسترسیتی برود

از تصمیم مهدی برای فصل بعد خبر ندارم. او تا سال ۲۰۲۴ با پورتو قرارداد دارد. پورتو باشگاه بسیار بزرگ و با سابقه‌ای است ولی شخصاً دوست دارم مهدی به تیم بزرگ‌تری برود؛ جایی مثل لیگ انگلیس در آرسنال یا حتی منچسترسیتی. دوست دارم او در منچسترسیتی بازی کند. این را تاکنون به خودش نگفته‌ام. احساس می‌کنم فوتبال مهدی شبیه به «آگوئرو» است و سیتی یک بازیکن با قدرت بدنی و توانایی آگوئرو کم دارد.

کد خبر 5469053 مرتضی احمدی

منبع: مهر

کلیدواژه: مهدی طارمی تیم فوتبال پورتو علیرضا صمیمی فوتسال تیم ملی فوتسال ایران وحید شمسایی تیم فوتسال مس سونگون احمد اسماعیل پور فوتبال تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال پرسپولیس مهدی طارمی لیگ برتر فوتبال ایران تیم ملی فوتبال ایران جام حذفی تیم فوتبال سپاهان اصفهان تیم فوتبال پورتو کشتی آزاد کشتی فرنگی تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس پرتغال فوتسال تیم ملی خداحافظی دروازه بان اسماعیل پور وحید شمسایی تیم ملی دوست دارم جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۶۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«حشاشین» روایتگر حسن صباح تروریست یا کلیددار بهشت؟

قبل از اینکه بخواهد سروکله حسن صباح به روایت مصری‌های سکولار در سریال «حشاشین» پیدا شود، تاریخ از امت و رحلت پیامبر شروع شده، از ابوبکر، عمر، عثمان و امام علی (ع) عبور کرده، تا به مکاتب فکری مختلف و فرقه‌ها بخصوص فرقه اسماعیلیه در قرن ۱۱ می‌رسد.

بنا به ادعای سازندگان سریال، «خلافت عباسی بر نیمی از جهان حکومت می‌کرد. ولی در قرن یازدهم وضعیت خلافت عباسی در بغداد رو به وخامت بود و در بدترین شرایط خود قرار گرفت. گروهی از چوپانان ترک در سلسله سلجوقیان ظهور پیدا کردند و بزرگترین ارتش را روی زمین تشکیل دادند. آنها مشروعیت خود را با ادعای حمایت از خلیفه عباسی سنی به دست آوردند. آنها بر خلیفه نفوذ داشتند. همزمان خلافت شیعه فاطمی در مصر و مراکش در ضعیف‌ترین حالت خود بود. فرقه‌ها، عقاید و مکاتب افزایش یافت. در بین آنها فرقه باطنی توسط مردی به وجود آمد، که خطرناک‌ترین و عجیب‌ترین فرد بود. او «حسن بن الصباح» بود.

طبق نوشته حسن فضیلت‌خواه در کتاب «حسن صباح فرمانروای قلعه الموت»، سابقه پیدایش فرقه هفت امامی اسماعیلیه به قرون اولیه اسلام و زمان امام جعفر صادق (ع) امام ششم، شیعیان بر می‌گردد. امام صادق (ع) دارای چندین پسر بود. از میان پسران خود ابتدا اسماعیل را به جانشینی خود و به عنوان امام هفتم شیعیان انتخاب و به جامعه پیروان خود معرفی کرد. بعد‌ها گویا به دو دلیل تاریخی از این تصمیم منصرف و اسماعیل را به امر الهی از مقام امامت خلع و عهد خود را از او برداشت.

در کتب تاریخی آمده است که امام ششم به دو دلیل اسماعیل را از امامت برکنار کرد. یکی اینکه او با گروه‌های افراطی و تندرو در ارتباط بود و امام احساس خطر کرد که مبادا بعد از او جامعه شیعیان به خطر بیفتد. دوم اینکه اسماعیل شراب می‌نوشید و یک چنین انسانی نمی‌توانست صلاحیت امامت جامعه شیعیان را داشته باشد. 

امام صادق (ع) برای بار دوم پسر چهارم خود موسی کاظم (ع) را به امامت برگزید و به شیعیان معرفی کرد. در آن میان، جمعی از شیعیان انتخاب اول امام را شرعی و متقن و صحیح دانسته و بر امامت اسماعیل پافشاری کردند. دو پسر دیگر امام یعنی عبدالله و محمد هم در مقام دفاع از حق امامت خویش برآمدند. پس هر یک جماعتی را جمع کرده و در مقابل اراده پدر مقاومت کردند.

در آن میان، پیروان اسماعیل از بقیه نیرومندتر و قوی‌تر بودند. فرقه اسماعیلیه بعد‌ها در بلاد اسلامی به طغیان و عصیان و اعتراض روی آورده و به برخی اقدامات افراط گرایانه دامن زدند. اسماعیل در زمان حیات پدرش از دنیا رفت. پس اسماعیلیان پسر او محمد را به عنوان امام و جانشین پدرش برگزیدند و او را امام مستور (پنهان) لقب دادند. بعد‌ها حسن صباح خود را نائب امام مستور معرفی کرد.

شروع داستان از جنگ بین صلیبیان با فرقه اسماعیلیه می‌گذرد، تا اینکه اولین خون با دستور حسن صباح در تاریخ سریال «حشاشین» ریخته می‌شود. سریال روایت می‌کند: «حسن صباح قوی است، اگر موقعیتش با قلبش تضاد پیدا کند، قلبش را می‌کشد». 

در انتهای سریال «حشاشین» یار باوفای حسن صباح می‌گوید: «مولای ما دیگر واسطه بین ما و اماممان نیست، او با امام یکی شده است و در مقابلش هزینه‌های زیادی پرداخت کرده. تو پسرت را کشتی، همسرت را، عزیزانت را، پسرت هادی روانه آسمان کردی. شما کاری کردید که هیچ مومن و نگهبانی حتی هیچ پیامبری تحمل انجام آن را نداشت».

امیدعلی مسعودی، مدیر گروه ارتباطات اجتماعی و عضو هیات علمی دانشگاه سوره با نقد محتوایی سریال «حشاشین» از این حیث که تاریخ اسلام را تحریف کرده است، گفت: سروکله حسن صباح از کجا پیدا شد؟ آیا او بی‌سواد بود؟ راهزن بود؟ یا ایشان دو هم‌کلاسی با سواد داشت؟ آنها بر اساس عقایدشان که تغییر جامعه بود، از دست پادشاهان فرار کردند و به قلعه الموت پناه بردند. اما سریال «حشاشین» مبنای شکل‌گیری حرکات حسن صباح را ایران می‌داند. در حالی که آن زمان حکومت‌ها ملوک الطوایفی بود. لازم بود این سریال بازبینی بشود و تحریف‌های تاریخی‌اش توضیح داده شود. 

مسعودی ادامه داد: سریال «حشاشین» القا می‌کند که فرقه‌ای تحت رهبری صباح، ایرانی و تروریست بودند. در این سریال چهره‌ای از حسن صباح به تصویر کشیده شده، که گویا او ایرانی است و هر ایرانی تروریست است. در حالی که اسماعیلیه اعتقادات سفت و سختی داشتند. آنها آدم‌های معتقدی بودند و اگر با کسی درگیر می‌شدند، بخاطر اعتقاداتشان بود. بنابراین، کلیت روایت سریال «حشاشین» روایت علمی نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • رفع مشکل آب شرب روستا‌های تمتان و قلعه اسماعیل آقا در ارومیه
  • آشنایی با استاد شعله
  • آشنایی با استاد اسماعیل آشتیانی
  • «حشاشین» روایتگر حسن صباح تروریست یا کلیددار بهشت؟
  • کشف جنجالی: مهاجم فارست هوادار سیتی بود!
  • مصدومیت نگران کننده ستاره سیتی مقابل فارست
  • استوری مشکوک ستاره ایرانی: پایان قصه ایتالیا!
  • پایان غمگین قصه امین اسماعیل‌نژاد در ایتالیا
  • ستاره ایرانی یک قدم تا پایان خوش در بهترین لیگ دنیا
  • خبر جدید و لو رفته درباره طارمی