Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ، حجت الاسلام والمسلمین محمد باقر محمدی لائینی شامگاه دوشنبه  در جلسه شورای کشاورزی مازندران که با معارفه مسوول جدید حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی مازندران همراه بود، افزود : مدیریت جهاد کشاورزی مازندران باید بسیار قوی باشد و با تفکر جهادی و انقلابی عمل کند.

وی با طرح این پرسش که چرا مازندران با وجود بهترین آب، خاک و هوا باید محرومیت داشته باشد، گفت : این یعنی این که چندان به  ظرفیت های استان توجه نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه مازندران را باید به اسم کشاورزی به معنای واقعی مورد توجه قرار داد و حمایت کرد، بیان داشت: امروز در کشاورزی و صنعت الگویی نداریم و زمینه صادرات محصولات مازاد بر مصرف در بخش کشاورزی وجود ندارد.

وی با تاکید بر  این که مدیریت در جهاد کشاورزی باید همراه با تخصص لازم بوده و آشنایی کامل با سازمان های مرتبط با جهاد کشاورزی وجود داشته باشد ، افزود : اهمیت مدیریت تولیدات محصولات کشاورزی مازندران در حد وزارتخانه کشاورزی است و به همین دلیل مقولات طرح های توسعه ای کشاورزی استان با هدف خودکفایی در محصولات کشاورزی را باید بر اساس دانش بنیان تعریف و اجرایی کرد.

امام جمعه ساری با اظهار این که جهاد کشاورزی مازندران باید برنامه و چشم اندازه کوتاه مدت و بلند مدت را تعریف کند ، گفت : امروز جهاد کشاورزی مازندران برای مدیریت جهادی به مدیرانی نیاز دارد که علاوه بر داشتن دانش علمی و کاربردی ، درک صحیحی از شرایط تولید کارشناسی بهره برداران داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در مازندران افزود : امروز تحول در جهاد کشاورزی مازندران با ارزش افزوده و بهره وری محصولات کشاورزی در وضعیت کنونی باید ملموس تر شود.

به گزارش ایرنا ، در این مراسم حجت الاسلام  محمد علی رضا پور به عنوان مسوول حوزه  نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی مازندران معرفی و از خدمات حدود ۳۰ ماهه حجت الاسلام فلاح در این سمت قدردانی شد.

همچنین در این مراسم حجت الاسلام رجب حیدری نیز به عنوان نماینده حاکم شرع در امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی مازندران معرفی شد.

مازندران دارای ۴۶۰ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی است و بنا بر آمارها سالانه در این استان بیش از یک میلیون تن برنج سفید تولید می شود که برابر ۴۲ درصد نیاز کشور به این محصول است.  

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی ساری مازندران برنج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی ساری مازندران وزارت جهاد کشاورزی ساری مازندران برنج جهاد کشاورزی مازندران حجت الاسلام ولی فقیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۲۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان

سرپرست جهاد کشاورزی استان مازندران با اشاره به توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان این استان از صادرات ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مازندران به خارج از کشور خبر داد.

بابک مؤمنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از با اشاره به اینکه با توجه به آغاز کشت برنج در اراضی کشاورزی به منظور تأمین و توزیع کود شیمیایی توزیع آن بین کشاورزان شتاب گرفته است، اظهار کرد با پیگیری‌های انجام شده برای تأمین کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان مازندرانی از سوی مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور، روند تأمین و ارسال کود شیمیایی به مازندران شتاب گرفته که به طور روزانه ۸۰۰ تا یک‌هزار تن انواع کودهای شیمیایی شامل اوره، فسفات و پتاس وارد این استان می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۲۰ هزار تن کودهای پایه ازته، فسفاته و پتاسه برای کشاورزی مازندران تأمین شد که حدود ۱۰ درصد از کل سهمیه کودی استان در سال‌جاری است، افزود: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۱۱ هزار تن کود اوره، فسفات و پتاس در سراسر مازندران توزیع شد و روند تأمین و توزیع کودهای شیمیایی مورد نیاز کشاورزان همچنان با شتاب بیشتری دستور کار است.

مؤمنی با بیان اینکه کشاورزان مازندرانی هیچ‌گونه نگرانی بابت تأمین کود مورد نیاز خود نداشته باشند، گفت: تلاشمان بر این است تمام سهیمه ابلاغی کود شیمیایی مورد نیاز استان تأمین و به موقع در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

وی در ادامه از صادرات مرکبات و کیوی از مبدأ استان مازندران به خارج از کشور خبر داد و مطرح کرد: امسال ۷۶ هزار و ۵۷۷ تن پرتقال در قالب سه هزار و ۶۳۴ محموله و ۲۵ هزار و ۱۲۱ تن نارنگی در قالب یک‌هزار و ۳۱۹ محموله از مبدأ مازندران صادر شد.

این مسئول با اعلام اینکه در مجموع ۱۰۱ هزار و ۷۰۰ تن مرکبات در قالب چهار هزار و ۹۵۳ محموله از استان صادرات داشتیم، عنوان کرد: ۲۴ هزار و ۲۰ تن کیوی نیز در قالب یک‌هزار و ۵۵ محموله صادرات انجام شد.

مؤمنی از صادرات ۱۰ هزار و ۲۵۶ تن کیوی با ۴۲۵ محموله طی سال گذشته از مازندران به کشور هند بیان و خاطرنشان کرد: سال قبل ۴۸ هزار و ۹۱۲ تن با دو هزار و ۴۵۱ محموله پرتقال از استان مازندران صادرات انجام شد که در این مدت ۱۳ هزار و ۲۸۷ تن نارنگی با ۷۳۵ محموله صادر شد.

کد خبر 748484

دیگر خبرها

  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت