Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، بیماری خودایمنی «آلوپسی آره آتا» به فولیکول‌های موی بدن حمله می‌کند و باعث ریزش مو به شکل منطقه‌ای می‌شود.

در حال حاضر هیچ درمانی برای آلوپسی آره آتا، که ۱۴۷ میلیون نفر در سراسر جهان به آن مبتلا هستند، وجود ندارد.

محققان اخیراً نتایج امیدوارکننده ای را از فاز ۳ کارآزمایی بالینی برای اولین درمان آلوپسی آره آتا منتشر کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارآزمایی نشان داد که از هر ۳ بیمار مبتلا به این عارضه، ۱ نفر پس از درمان با بارسیتینیب، دارویی که معمولاً برای آرتروز مفصلی استفاده می‌شود، دوباره موهایش رشد می‌کند.

باریسیتینیب یک مهارکننده ژانوس کیناز (JAK) است که توانایی بدن برای برقراری ارتباط با پروتئین‌های خاصی به نام سیتوکین های مرتبط با التهاب را مختل می‌کند.

در حال حاضر هیچ درمانی برای آلوپسی آره آتا وجود ندارد. برخی از افراد مبتلا به اشکال خفیف این بیماری ممکن است به مرور زمان موهای شأن دوباره رشد کند. درمان‌های فعلی شامل کورتیکواستروئیدها، ماینوکسیدیل موضعی (به عنوان مثال روگین) و داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی است.

دکتر «برت کینگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ییل آمریکا، گفت: «ما فکر می‌کنیم بارسیتینیب با قطع پیام بین فولیکول‌های مو و سلول‌های ایمنی که منجر به حمله سلول‌های ایمنی به فولیکول‌های مو و در نهایت ریزش مو می‌شود، عمل می‌کند.»

هنگامی که پیام قطع می‌شود، سلول‌های ایمنی فولیکول‌های مو را به حال خود رها می‌کنند و فولیکول‌های مو می‌توانند کاری را که قرار است انجام دهند، یعنی رشد مو را انجام دهند.

نتایج مطالعه همچنین عوارض جانبی احتمالی استفاده از بارسیتینیب به عنوان درمان آلوپسی آره آتا را نشان داد. به گفته محققان، شایع‌ترین عوارض جانبی در میان شرکت کنندگان در مطالعه آکنه، افزایش سطح کراتین کیناز و افزایش سطح کلسترول HDL و LDL بود.

کد خبر 5470314

منبع: مهر

کلیدواژه: آرتروز ریزش مو دارو واکسن کرونا ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سازمان غذا و دارو بیماران هموفیلی واکسیناسیون آمار کرونا ماه رمضان 1401 کووید 19 ورزش تعرفه های پزشکی روزه داری زوال عقل آلزایمر فولیکول های مو آلوپسی آره آتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۲۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریالی برای افزایش ایمنی تردد شهروندان در منطقه ۷ اصفهان

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان گفت: پروژه‌ای به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال به مدت شش ماه آغاز شد که این پروژه در راستای تسهیل در عبورومرور و ایمنی بالاتر برای شهروندان در خروجی شهر اصفهان به سمت تهران بوده‌ است.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با اظهار کرد: پس از احداث پروژه تقاطع غیرهمسطح شهدای ورزشکار که برای تسریع در عبور و مرور شهروندان احداث شده، این پروژه به دلیل تردد بالا، عرض کم ترافیکی موجود در خروجی میدان استاد یاوری و خیابان کاوه به بزرگراه معلم و حوادث ایجاد شده در این مسیر آغاز و در حال اجراست.

وی افزود: ۳۰ درصد ردیف اعتباری برای تعریض، ساماندهی و ایمن‌سازی خروج میدان استاد یاوری و خیابان کاوه به بزرگراه معلم در ۱۴۰۲ اختصاص داده شد و عملیات اجرایی آن نیز در ماه‌های پایانی سال قبل آغاز گردید و ۷۰ درصد بودجه آن در سال جاری تأمین اعتبار گردید.

سلطان‌آقایی با اشاره به تأثیرگذاری این پروژه در منطقه و شهر اصفهان تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین تأثیرات این پروژه کاهش آلودگی هوا و تسهیل ترافیک به‌دلیل روان‌سازی ترددها است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با اشاره به اجرای پروژه‌های متعدد عمرانی در سطح منطقه خاطر نشان کرد: امسال بودجه عمرانی منطقه بیش از ۳۰ درصد افزایش و هم اکنون در حال تکمیل پروژه‌های قبلی و آغاز عملیات اجرایی طرح‌های جدید هستیم.

کد خبر 747753

دیگر خبرها

  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان
  • غیبت ۱۳۷ کنکوری در مناطق سیل‌زده شهرستان زیرکوه/ علاوه بر فرصت مجدد آیا سهمیه‌ای به داوطلبان اختصاص داده می‌شود؟ +فیلم
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • بازدید شبانه استاندار از مناطق تحت تاثیر سیلاب شرق استان کرمان
  • بیماران اروندی در منطقه آنژیوگرافی می شوند
  • دلایل بروز زانودرد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • دلایل بروز زانو درد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریالی برای افزایش ایمنی تردد شهروندان در منطقه ۷ اصفهان
  • داروی اوزمپیک شخصیت افراد را تغییر می‌دهد؟
  • فواید و مضرات سشوار برای مو