Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامانه شفافیت شهرداری تهران از سال ۹۷ جهت ایجاد شفافیت در قراردادها، هزینه‌ها، سفر‌های شهردار تهران و... آغاز به کار کرد تا شهروندان تهرانی به راحتی به این سامانه دسترسی داشته باشند و از اتفاقات درآمدی و مهم شهرداری باخبر شوند، میریت شهری دوره پنجم در پایان کار خودش با انتشار هزینه‌هایی هنگفت جهت اقدامات انجام داده خود، دچار حواشی شد و در ذهن خیلی از افراد این سوال جرقه زد که چه دلیلی دارد این حجم از بودجه جهت اقداماتی کوچ مثل لوگوی تهران 1400  با هزینه‌های بسیار زیاد شود؟ اما همین شفافیت در انتشار چنین قرارداد‌هایی موجب شد که مردم از زیر و بم هزینه کرد‌ها باخبر باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع گذشت و حدود ۸ ماه پیش که مدیریت شهری جدید به صورت رسمی کار خود را آغاز کرد، در همان ابتدا شعار شفافیت سر داد و معتقد بود که مسئله شفافیت حرف اول را در چهارچوب کاری اش می‌زند، اما بسیاری از بخش‌های این سامانه از همان ۸ ماه گذشته تا به امروز به روزرسانی نشده و شهرداری تهران گویا برای آن برنامه‌ای ندارد، احمد صادقی رئیس کمیته شفافیت شورای شهر تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: حوزه‌هایی از سامانه شفافیت شهرداری بعد از ۸ ماه هنوز به روز رسانی نشده که شامل بخش سفر‌های خارجی، جذب افراد در شهرداری و منابع انسانی است و شهرداری هیچگونه پاسخی برای آن نداده است همچنین شورای شهر تهران پیشنهاد داده که بخش جدیدی به نام بانک املاک هم در این سامانه ایجاد شود.

موضوع به روز رسانی سامانه شفافیت، صدای برخی دیگر از اعضای شورای شهر تهران را هم در آورده است. ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه بودجه شورای شهر تهران در این رابطه گفت: «بعد از دوره پنجم شورا، سامانه شفافیت به روزرسانی نشده و این مایه خجالت است. از شهرداری خواستیم که سامانه شفافیت را به روزرسانی کند و اطلاعات این شش ماهه را بارگذاری کند تا ما هم بتوانیم در مورد دوره قبل صحبت کنیم.» البته این تنها مشکل این سامانه نیست و قرارداد‌هایی هم که منتشر شده آنطور که باید واضح نیست و مردم نمی‌توانند متوجه شوند ریز هزینه‌ها در کجا مصرف می‌شود همچنین چنین بی توجهی به نوعی ضعف برای مدیریت شهری دوره ششم است.مهدی اقراریان رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران در آخرین جلسه شورا خطاب به شهردار تهران گفت:  اگر در شهرداری شعار قشنگ می دهیم اما عمل نکنیم، مردم حرف ما را قبول نمی‌کنند.

به خاطر دارم که وقتی زاکانی شهردار تهران به تاجیکستان سفر کرد، اعضای شورا در همان اولین جلسه علنی نسبت به این موضوع انتقادهایی داشتند و اعلام کردند که چرا هزینه ها شفاف سازی نشده و حتی گزارشی هم به شورا از سوی شهرداری ارسال نشده است، سوال اینجاست که واژه شفافیت و عمل به آن دقیقا در کدام راس شهرداری قرار دارد ؟ از سخنگوی شهرداری تهران هم که این موضوع را پیگیری کردیم، گفت:‌ ان‌شاءالله در ماه‌ آینده بروزرسانی سایت شفافیت نهایی خواهد شد و همه موضوعات مربوطه اعم از قراردادها، سفرها و ... در این سایت برای اطلاع عموم شهروندان بارگذاری می‌شود.

اینکه در شهرداری تهران چه هزینه هایی می شود و چه افرادی جذب این سازمان می شوند، از شاخص های شفافیت است و یکی از وعده های مدیریت ششم شهری تقویت شفافیت بوده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شفاف سازی سامانه شفافیت شورای شهر تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران سامانه شفافیت هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۲۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلجی: مدیران اهمیت کار اطلاع‌رسانی را درک کنند

ایسنا/ایلام رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: مدیران اهمیت کار اطلاع‌رسانی را درک کنند و  بیش از گذشته به روابط‌عمومی‌ها توجه شود.

«سپهر خلجی» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه و فعالین مجازی استان اظهار کرد: وسیله آموزش بسیار مهم است، ظرف چند روز آینده فراخوانی با همکاری سازمان امور اداری و  استخدامی خواهیم داشت برای دعوت به همکاری از افراد توانمند برای کمک به آموزش روابط عمومی‌ها، که این یک نهضت بزرگ برای حوزه اطلاع‌رسانی کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است و بیشترین حجم پروژه‌های کلان و مهم در استان‌ها به سرانجام می‌رسد و این نشان می‌دهد که دولت سیزدهم به همه استان‌ها توجه دارد.

خلجی ادامه داد: همه باید کمک کنیم ایلام پیشرفت کند و هر کس دوست‌دار ایلام است  باید یک گام در جهت توسعه و پیشرفت ایلام بردارد.

وی خاطرنشان کرد: برای پیشرفت استان دو وظیفه مطالبه‌گری پیشرفت استان و تبیین و روشنگری دقیق است که باید با تمام توان برای این دو مهم تلاش کنیم.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت اضافه کرد: ایلام نقش مهمی در طول دوران انقلاب، دفاع مقدس و مرزبانی از کشور دارد و سه هزار شهید والامقام سند افتخاری برای ولایت‌مداری مردم ایلام است.

وی تاکید کرد: قرارگاه رسانه‌ای اربعین استان به عنوان یکی از ضرورت‌ها در مرکز پیگیری می‌شود.  

خلجی اضافه کرد: مدیران اهمیت کار اطلاع‌رسانی را درک کنند و  بیش از گذشته به روابط‌عمومی‌ها توجه شود.

وی اضافه کرد: بخش استان‌های پایگاه اطلاع‌رسانی دولت از سال گذشته تقویت شده است و ما تلاش داریم ضعف روابط‌عمومی‌ها به تدریج برطرف شود.

خلجی عنوان کرد: با توجه این‌که رسانه‌های رسمی هر استان نمی‌توانند تمام ابعاد و  وقایع استان را پوشش دهند، استفاده از ظرفیت رسانه‌های محلی برای تقویت اطلاع‌رسانی مهم و اساسی است.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت یادآور شد: منابع لازم برای حوزه اطلاع‌رسانی باید تامین شود و هر پروژه و طرح باید پیوست رسانه‌ای داشته باشد.

وی تصریح کرد: مبارزه با فساد یکی از شعارهای دولت سیزدهم است که اطلاع‌رسانی دقیق و مسنجم در این حوزه بسیار مهم است.

«حسن بهرام‌نیا» استاندار ایلام نیز در این نشست اظهار کرد: با پشتیبانی ریاست محترم جمهور و هم‌صدایی رسانه‌های استان، پرونده مالیاتی نفت و گاز استان پس از ۴۳ سال به استان منتقل شد.

وی با قدردانی از تلاش اصحاب رسانه و فعالین فضای مجازی استان افزود: رسانه‌ها همواره یار و همراه ما در تحقق برنامه‌های استان بودند. از  همه رسانه‌های استان با هر نوع نگاه و سلیقه‌ای تشکر می‌کنیم.

نماینده عالی دولت در استان ایلام گفت: گفتمان دولت سیزدهم، گفتمان مردمی ایران قوی است و از همه رسانه‌هایی که در انعکاس خدمات دولت تلاش کردند به‌صورت ویژه قدردانی می‌شود.

بهرام‌نیا با اشاره به مشارکت بالای مردم استان در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری، یادآورشد: رسانه‌ها در مشارکت ۵۳.۲۹ درصدی مردم در انتخابات نقش‌آفرین بودند و در کنار صدا و سیما، سپاه، بسیج و دیگر عوامل موجب شدند که استان ایلام جزو ۴ استان برتر در بحث مشارکت مردم در انتخابات قرار گیرد.

در این نشست تعدادی از اصحاب رسانه استان دغدغه‌های خود را از جمله  مشکلات معیشتی خبرنگاران، ضرورت تخصص گرایی، آموزش خبرنگاران، نگاه ویژه به روابط عمومی‌ها و ارتقا نوع نگاه آنان و ایجاد قرارگاه رسانه‌ای اربعین حسینی در ایلام بیان کردند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • خلجی: مدیران اهمیت کار اطلاع‌رسانی را درک کنند
  • مقاومت بازار طلا برای شفافیت
  • استقبال مشهدی‌ها از واگذاری موتور سیلکت‌های برقی
  • شفافیت حقوق مدیران در راستای دانستن مردم است
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی
  • خطر ۷ نوع آفت در کمین درختان تهران | نحوه مبارزه شهرداری با این خطرات
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است