Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@00:29:38 GMT

ذبح دام سبک در قم ۶۶ درصد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۲۴۷۸۹

ذبح دام سبک در قم ۶۶ درصد افزایش یافت

مهدی رفیعی محمدی گفت: ۱۹ هزار و ۱۹۰ راس دام سنگین شامل گاو و گوساله نیز کشتار شده که نسبت به سال ۹۹، ۵۸ درصد افزایش یافته‌است.

 مدیرکل دامپزشکی قم گفت: سال گذشته در خط کشتار دام، ۲۵۰ تن گوشت فاسد و غیربهداشتی و ۲۶۰ تن آلایش دامی غیربهداشتی معدوم شده‌است.

رفیعی علت افزایش کشتار دام سبک و سنگین را ناشی از افزایش قیمت نهاد‌ها و خشکسالی درسال گذشته دانست و گفت: با چنین شرایطی نگه‌داشتن دام برای دامداران به‌صرفه نبود و دامداران تمایل به تعدیل تعداد دام داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرکل دامپزشکی قم گفت: در کشتارگاه طیور نیز ۱۱ میلیون و ۳۳۷ هزار قطعه طیور کشتار شد که نسبت به سال ۹۹، ۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

به گفته رفیعی، لاشه مرغ گوشتی ضبط شده در کشتارگاه طیور نیز ۱۱۴ تن بوده‌است.

 مدیرکل دامپزشکی قم گفت: تکمیل طرح پیش سرد لاشه گوشت دام، اجرای طرح خودکنترلی معیار‌های بهداشتی از طریق نمونه‌برداری از قسمت‌های مختلف، نصب دوربین‌های مداربسته برخط و نصب سیستم مانیتورینگ دما به‌صورت برخط از جمله اقدامات شاخص در کشتارگاه‌های دام جاهد و پرتو بود که سال گذشته انجام شد.

رفیعی گفت: در کشتارگاه دام پرتو خط جدید کشتار دام سبک نصب شده و امیدواریم در یک ماه آینده به بهره‌برداری برسد و سردخانه پیش سرد نیز در مرحله تکمیل است.

 مدیرکل دامپزشکی قم گفت: بهره‌برداری از واحد تبدیل ضایعات دامی در کشتارگاه جاهد که امکان تولید پودر گوشت، خون، استخوان و چربی احشایی را دارد از دیگر طرح‌هایی بود که سال گذشته به بهره‌برداری رسید.

به گفته رفیعی ، درکشتارگاه جاهد خط کشتار دستی حذف و اتوماتیک شد و شرایط کشتارگاه به شرایط استاندارد تبدیل گردید.

 مدیرکل دامپزشکی قم گفت: در کشتارگاه طیور بهاران نیز نصب دوربین مداربسته به‌صورت برخط، اجرای طرح خودکنترلی معیار‌های بهداشتی و افزایش ظرفیت اتاق سرد به میزان مناسب برای افزایش سرعت کشتار از جمله اقدامات بود.

رفیعی گفت: اواخر سال گذشته کشتارگاه مهر زمستانه نیز اقداماتی برای بهسازی انجام داد و در همین راستا بازدید‌های فنی و کارشناسی انجام و نقشه اصلاحیه کشتارگاه از طرف دامپزشکی تایید شد و بهره‌بردار در حال رفع نواقص است که به‌محض تایید پروانه بهداشتی این کشتارگاه به چرخه تولید برمی‌گردد.

به گفته مدیرکل دامپزشکی قم، با حل شدن مشکلات حقوقی و فعال شدن کشتارگاه مهر زمستانه، ظرفیت کشتارگاه طیور در استان قم به ۲ کشتارگاه فعال می‌رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ذبح دام دامپزشکی استان کشتارگاه طیور سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۴۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۸ درصدی میزان جوجه‌ریزی در مازندران

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری با اشاره به میزان جوجه‌ریزی استان در فروردین سال‌جاری با بیش از ۱۷ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه از افزایش ۲۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، سیدعباس حسینی، امروز_یکشنبه نهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه روزانه بیش از ۱۵۰ تن گوشت مرغ توسط شرکت پشتیبانی امور دام استان خریداری می‌شود، اظهار کرد: در راستای حمایت از مرغداران استان، گوشت مرغ مازاد مازندران بدون محدودیت و با قیمت ۸۴ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌شود.

وی افزود: از ابتدای سال‌جاری تاکنون یک‌هزار و ۸۶۴ تن گوشت مرغ منجمد خرید و در سردخانه‌های استان ذخیره‌سازی شود تا در زمان کمبود برای کمک به تنظیم بازار عرضه شود.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری تصریح کرد: میزان جوجه‌ریزی استان در فروردین سال‌جاری بیش از ۱۷ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه بود که ضمن ثبت رکورد جدید، نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۸ درصد افزایش داشته است.

حسینی ادامه داد: با توجه به تأمین به موقع و موجودی کافی نهاده‌های مورد نیاز مرغداران در استان و همچنین کاهش قیمت جوجه یک روزه تا ۲۳ هزار تومان در روزهای اخیر، قطعاً شاهد افزایش تولید گوشت مرغ در دوره آتی در مازندران خواهیم بود.

کد خبر 748816

دیگر خبرها

  • چند درصد مدارس استان سمنان تخریبی است؟
  • نرخ مشارکت اقتصادی در گیلان ۴۴ درصد است
  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران
  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند
  • افزایش ۲۸ درصدی میزان جوجه‌ریزی در مازندران
  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • ۱۸ میلیون راس دام سبک آماده کشتار است
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر