Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-01@23:30:31 GMT

واکنش رییس اتاق بازرگانی به گم‌شدن ۱۵۰۰ میلیارد تومان

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۲۴۹۶۵

واکنش رییس اتاق بازرگانی به گم‌شدن ۱۵۰۰ میلیارد تومان

رییس اتاق بازرگانی تهران در خصوص بحث گم شدن ۱۵۰۰ میلیارد تومان در اتاق گفت: نمی‌دانم این ارقام با چه اهدافی منتشر می‌شوند، ولی ضربه آن قطعا به دولت و نظام خواهد بود. یکی از شرکت‌های نامبرده شرکت چادرملو است که گفته شده ۹۰ میلیارد تومان به اتاق ایران داده و درصورت مالی سایت اتاق نیست، در حالیکه ۳ میلیارد و دویست تومان کلا پرداخت چادرملو به اتاق بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایلنا، مسعود خوانساری، رئیس اتاق بازرگانی تهران در سی و سومین نشست هیات نمایندگان تهران که صبح امروز برگزار شد، گفت: در بحث رشد اقتصادی طبق آخرین گزارش بانک مرکزی رشد ۹ دهم درصدی بانفت و ۳.۴ دهم درصدی بدون نفت را داشتیم. سال گذشته مرکز آمار ایران این رقم را به ترتیب ۵.۱ درصد و ۳.۸ درصد اعلام کرده که نسبت به سال‌های گذشته وضعیت بهتری دارد.

وی افزود: بر اساس گزارش بانگ جهانی در طی دهه گذشته ایران با کرونا و تحریم مواجه بوده که آمار نشان دهنده آن است که به آرامی از رکود خارج می‌شود. این آمار، رشد اقتصادی ۳.۷ درصدی و تورم ۳۷.۶ درصد را اعلام کرده است.

رئیس اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه مرکز آمار تورم سال ۱۴۰۰ را ۴۰/۲ درصد اعلام کرد که با وجود تلاش دولت با کاهش ۵ درصدی تورم هنوز در سال ۱۴۰۰ تورم بالای ۴۰ درصدی داشته‌ایم. در کل ما ۵ سال با تورم بالای ۴۰ درصد مواجه بوده‌ایم؛ یکی سال‌های ۱۳۲۰ تا ۲۲ که جنگ جهانی دوم اتفاق افتاد و دیگری سال ۱۳۷۰ که سیاست تعدیل عامل تورم بالای ۴۰ درصدی شد و سال ۱۴۰۰ که تورم به بالای ۴۰ درصد رسید.

وی افزود: در سال ۲۰۲۲ در اکثر کشور‌ها تورم اتفاق افتاده که این آمار در آمریکا ۸.۵، آلمان ۷.۳، انگلیس ۷ درصد و منطقه یورو ۷.۵ درصد گزارش شده که تورم آمریکا و کشور‌های دیگر در طول سالیان اخیر بی‌سابقه بوده است.

وی افزود: سازمان بانک جهانی همچنین گزارشی درباره جنگ اوکراین منتشر کرده که باعث تاثیر در اقتصاد جهانی از جمله افزایش قیمت غذا و انرژی داشته و تقاضای وارداتی جهان را تحت تاثیر قرار می‌دهد. این تحریم‌ها علاوه بر روسیه بر شرکای تجاری روسیه هم تاثیرگذار خواهد بود. همچنین تاثیر این تحریم‌ها سبب رکود اقتصاد‌های خواهد شد. در نتیجه اثر جنگ در سال ۲۰۲۲ بر اقتصاد می‌تواند بسیار بیشتر از اثر واقعی آن باشد.

خوانساری در پایان سخنانش به بحثی در خصوص گم شدن ۱۵۰۰ میلیارد تومان در اتاق اشاره کرد و گفت: نمی‌دانم این ارقام با چه اهدافی منتشر می‌شوند، ولی ضربه آن قطعا به دولت و نظام خواهد بود. یکی از شرکت‌های نامبرده شرکت چادرملو است که گفته شده ۹۰ میلیارد تومان به اتاق ایران داده و درصورت مالی سایت اتاق نیست، در حالیکه ۳ میلیارد و دویست تومان کلا پرداخت چادرملو به اتاق بوده است. شرکت پتروشیمی هم که اعلام شده ۷۵ میلیارد تومان به اتاق پرداخت کرده در کل ۷۲۲ میلیون پرداخت داشته است و در مورد بقیه شرکت‌ها هم به همین صورت بوده است.

وی افزود: باید دید چرا شفاف سازی در این خصوص انجام نمی‌شود و این مسائل پیگیری و تحقیق نمی‌شوند تا افرادی که پشت این اخبار هستند را شناسایی کنند و نتوانند به راحتی به اهداف خود دست یابند.

موافقت مجلس با تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد اتاق بازرگانی

همچنین نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران(اتاق ایران) در ۱۰ سال اخیر موافقت کردند.

در جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس، تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران (اتاق ایران) در ۱۰ سال اخیر با ۱۸۹ رای موافق، ۲۸ رای مخالف و ۸ رای ممتنع از مجموع ۲۴۲ نماینده حاضر در مجلس تصویب شد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: اتاق بازرگانی تهران خوانساری اتاق بازرگانی میلیارد تومان بالای ۴۰ درصد اتاق ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۴۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا بهرامن ظهر دوشنبه در آئین گشایش دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD در اصفهان، ضمن خوشامدگویی به میهمانان داخلی و خارجی، اظهار داشت: خوشحال هستیم که شما عزیزان دعوت اتاق را پذیرفتید و از فاصله‌های دور برای شرکت در این اجلاس در ایران حضور یافتید.

وی ضمن تقدیر از دبیرکل مجمع گفتگوی همکاری آسیا(ACD)، رؤسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی، پژوهشگران و اساتید دانشگاهی حاضر در اجلاس، افزود: احساس قوی داریم و بر این باور هستیم که همکاری و هماهنگی بخش‌های خصوصی در کنار دولت‌ها در چارچوب اجلاس(ACD)کمک بزرگی به تحقق آرمان‌های ما از جمله همبستگی و همکاری و در زمینه‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و محیط زیستی خواهد کرد و بی‌تردید این مسیر در کاهش تنش بین دولت‌ها و افزایش همکاری آنان کمک‌کننده خواهد بود.

نایب‌رئیس اول اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: ازاین‌رو نیاز است از تجربیات شما در تمامی برنامه‌های جانبی این اجلاس به نحو مطلوب بهره‌مند شویم.

بهرامن خاطرنشان کرد: جا دارد از اتاق بازرگانی اصفهان برای میزبانی و فراهم‌کردن فضای برگزاری این اجلاس دوروزه، به طور ویژه تشکر کنیم.

وی اضافه کرد: در این اجلاس برای شما آرزوی موفقیت داریم و امیدواریم اسنادی که در پایان این اجلاس اسنادی تهیه می‌شود راهنمایی برای اجلاس آتی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، اصفهان دهم تا دوازدهم اردیبهشت میزبان دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD است.

از اعضای مجمع گفتگوی همکاری آسیا، نمایندگان کشورهای چین، عربستان، ترکیه، امارات، برونئی، پاکستان، قطر، تایلند، قرقیزستان، بنگلادش، فیلیپین، مالزی، تاجیکستان، افغانستان و فلسطین در این اجلاس دو روزه در اصفهان حضور یافتند.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.


کد خبر 6092048

دیگر خبرها

  • ۳ درخواست عجیب روسیه از ایران
  • «همتی» در نقاب رییس بانک مرکزی سوئیس/سلطان چاپ پول چه کرد؟
  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند