Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک بررسی جدید نشان می‌دهد که در افراد واکسینه‌نشده‌ای که دچار عفونت با سویه اُمیکرون شده‌اند، احتمالا پاسخ ایمنی که باعث حفاظت‌شان در برابر سایر سویه‌ها شود، ایجاد نمی‌شود.

 پژوهشگران هنگام آنالیز نمونه‌های خون به دست آمده پس از عفونت اُمیکرون متوجه شدند، آنتی‌بادی‌های القا شده بوسیله سویه‌های اُمیکرون BA.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

1 و BA.2 بر خلاف آنتی‌بادی‌های ایجاد شده بوسیله واکسن‌های کرونا یا ناشی از عفونت‌ها با سویه‌های قبلی کرونا نمی‌تواند سویه‌های دیگر ویروس کرونا را خنثی کند.

در مقابل افرادی که سه دوز واکسن‌های mRNA طراحی‌شده برای محافظت در برابر سویه‌های قبلی کرونا دریافت کرده و بعد دچار عفونت به اصطلاح «رخنه‌ای» با اُمیکرون شده بودند، دارای میزان‌های بالای آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده بر ضد هر دو زیرسویه اُمیکرون بودند، هر چند که کارایی این آنتی‌بادی‌ها کمتر از آنتی‌بادی‌های بر ضد سویه قبلی کروناویروس بود.

یافته‌های این پژوهشگران در گزارشی که روند «داوری همتا» را برای انتشار در ژورنال Nature می‌گذراند، در سایت Research Square ارسال کرده‌اند.

اما به گفته این پژوهشگران در میان افرادی که دستگاه‌ ایمنی‌شان قبلا با واکسیناسیون یا عفونت طبیعی فعال نشده بود، آنتی‌بادی‌های پس از عفونت اُمیکرون برای سویه اُمیکرون بسیار اختصاصی بودند و تقریبا هیچ آنتی‌بادی خنثی‌کننده که سویه‌های کرونا به جز اُمیکرون را هدف قرار دهد، پیدا نشد.

یافته‌های این بررسی نشان داد که به خصوص آنتی‌بادی‌های القاشده بوسیله BA.2 باعث دفاع در برابر هیچ سویه دیگری از کروناویروس نمی‌شوند.

این پژوهشگران می‌گویند یافته‌هایشان «بر اهمیت تزریق واکسن یادآور یا تقویتی برای حفاظت ایمنی» تاکید می‌کند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آنتی بادی ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۵۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان

سازمان نجات کودکان (Save the Children) اعلام کرده است ۹۲ تُن دارو برای معالجه حدود ۶۷۵ هزار تن به شمول ۴۰۰ هزار کودک مبتلا به بیمار‌های خطرناک، اما قابل پیش‌گیری وارد افغانستان شده است.

سازمان نجات کودکان روز سه‌شنبه، ۱۱ ثور، با نشر اعلامیه‌ای گفته است این محموله پس از افزایش عفونت‌های تنفسی و سرخکان در سال جاری وارد افغانستان شده است.

این سازمان افزوده است که در چهار ماه اول سال جاری میلادی بیش از یک هزار کودک زیر پنج سال به دلیل بیماری‌های تنفسی جان‌های‌شان را از دست داده‌اند که ۸۸ درصد از کل مرگ‌ومیرهای ناشی از عفونت تنفسی را شامل می‌شود.

در این اعلامیه آمده است: «طی سه ماه گذشته تیم‌های سیار سازمان نجات کودکان که در ۸ ولایت کار و نزدیک به ۶۹ هزار مورد عفونت حاد تنفسی را در کودکان زیر پنج سال درمان کرده‌اند.»

از سویی، ارشد مالک، رییس سازمان نجات کودکان در افغانستان گفته است: «بسیاری از کودکان در افغانستان به دلیل بیماری‌های قابل پیش‌گیری می‌میرند. ورود این دواها به این معنا است که بیش از ۴۰۰ هزار کودک در برخی از دورافتاده‌ترین مناطق کشور زیر درمان بالقوه نجات‌دهنده قرار خواهند گرفت.»

این سازمان ارزش کمک‌های پزشکی را حدود ۵۹۰ هزار دلار گفته است که از سوی نهاد اتحاد امداد هالند (DRA)، کمک‌های بشردوستانه اتحادیه اروپا (ECHO)، وزارت امور خارجه آلمان، اداره توسعه بین‌المللی امریکا و دیگر سازمان‌ها اهدا شده است.

پیش از این، سازمان صحی جهان گفته بود که عدم دسترسی به خدمات صحی باکیفیت، یک چالش اساسی در افغانستان است.

این سازمان افزود که ۱۸ میلیون تن در افغانستان به کمک‌های صحی وابسته‌اند.

گفتنی است که سازمان نجات کودکان از سال ۱۹۷۶ به این‌سو از جوامع و از حقوق کودکان در سراسر افغانستان حمایت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ۹ میوه مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • ۹ میوه فوق‌العاده برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • بهترین میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان