Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@02:45:33 GMT

علی کمساری: امام خمینی(س) احیاگر قرآن در عصر حاضر است

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۲۵۹۶۲

علی کمساری: امام خمینی(س) احیاگر قرآن در عصر حاضر است

پایگاه خبری جماران: رئیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ظرفی برای احیای قرآن است، گفت: خود خداوند وعده داده است که «إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّکْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ»؛ یعنی خود خداوند حافظ و نگهدار این ذکر(قرآن) است. اما وسیله ای که در تاریخ معاصر ما، حداقل در جغرافیای کشور ما و کشورهای منطقه، به زنده ماندن و احیای بیشتر قرآن کمک کرد، ظرف جمهوری اسلامی است؛ و محیی و احیاگر قرآن در عصر حاضر حضرت امام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشروح گفت و گوی خبرنگار جماران با حجت الاسلام و المسلمین علی کمساری را در ادامه می خوانید:

مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با چه اهداف و برنامه هایی در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم شرکت کرده است؟

نمایشگاه یکی از فرصت های جذاب، مردم پسند و همگانی است که می توان با استفاده از آن به بیان عملکردها، تبیین دیدگاه ها و تشریح رویکردهای هر سازمان پرداخت. به هر حال نمایشگاه ها در حوزه های مختلف کتاب، مطبوعات، قرآن و حتی همه نمایشگاه های غیر فرهنگی یک فرصت مغتنم برای این معنا هستند.

طبیعتا مؤسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام هم که یک دستگاه سیاستگذار و متولی در حوزه ترویج و تبیین آراء و اندیشه های حضرت امام و معرفی اندیشه، آثار و شخصیت حضرت امام به مخاطبان هست، از این فرصت همیشه استفاده کرده است. امسال هم که بعد از دو سال تعطیلی و تعلیق نمایشگاه ها در کشور به واسطه عوارض ناشی از ویروس کرونا، این نمایشگاه برگزار می شود، ما احساس کردیم که برای عمل به وظیفه ترویجی، تبیینی و تبلیغی خودمان از این فرصت استفاده و در نمایشگاه شرکت کنیم.

 

ترکیب به کلمه «امام خمینی(س)»، «قرآن» و «جمهوری اسلامی» برای شما تداعی کننده چه چیزی است؟

به نظرم جمهوری اسلامی ظرفی برای احیای قرآن توسط یک ابرمرد تاریخ معاصر و تربیت یافته در مکتب قرآن به نام امام خمینی(س) است. شاید اگر جمهوری اسلامی ایجاد نشده بود و انقلاب شکوهمند اسلامی به رهبری حضرت امام به وجود نیامده بود، ما امروز بیش از گذشته شاهد مهجوریت و مظلومیت قرآن بودیم. اگر امروز قرآن به عنوان یک دستورالعمل و یک کتاب نجات بخش و راهنما مورد توجه قشر عظیمی از جامعه هست، به برکت انقلابی است که به رهبری حضرت امام و البته با حضور و حمایت و کمک مردم به وجود آمد.

یعنی اگر انقلاب اسلامی نبود، امروز نه تنها از این کارهای فرهنگی و ترویجی و تبلیغی خبری نبود بلکه مسیری که در گذشته نه چندان دور حکومت طاغوت با هدف انزوا و از صحنه خارج کردن قرآن آغاز شده بود، شاید منجر به فراموشی عمومی می شد. البته خود خداوند وعده داده است که «إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّکْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ»؛ یعنی خود خداوند حافظ و نگهدار این ذکر(قرآن) است. اما وسیله ای که در تاریخ معاصر ما، حداقل در جغرافیای کشور ما و کشورهای منطقه، به زنده ماندن و احیای بیشتر قرآن کمک کرد، ظرف جمهوری اسلامی است؛ و محیی و احیاگر قرآن در عصر حاضر حضرت امام است.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا امام خمینی علی کمساری امام خمینی و قرآن افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا امام خمینی س خود خداوند حضرت امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۵۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشارات انقلاب اسلامی با ۴۰ عنوان کتاب جدید از منشورات رهبر معظّم انقلاب در راه نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳

انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدّظلّه‌العالی) با ۲۰۷ عنوان کتاب شامل ۴۰ عنوان کتاب جدید در سی‌و‌پنجمین دوره‌ی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور خواهد داشت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدّظلّه‌العالی) با ۲۰۷ عنوان کتاب شامل ۴۰ عنوان کتاب جدید در سی‌و‌پنجمین دوره‌ی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور خواهد داشت.

این ۴۰ عنوان کتاب جدید انتشارات انقلاب اسلامی شامل کتاب‌هایی است که از اردیبهشت ۱۴۰۲ به بعد چاپ شده‌اند و ۱۴ عنوان نیز برای نخستین بار در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.


«حدیث زندگی» عنوان مجموعه‌ای ۶ جلدی از انتشارات انقلاب اسلامی است که ۳ جلد از آن در نمایشگاه کتاب امسال در دسترس مخاطبان قرار می‌گیرد. این مجموعه شامل شرح احادیث حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای است که در ابتدای جلسات درس خارج فقه از سال ۶۹ تا ۹۵ مطرح گردیده و برای نخستین بار مجموعه این احادیث منتشر می‌شود. گزیده‌ی احادیث «مکارم‌الاخلاق»، «النوادر» و «امالی الصدوق» به انتخاب و شرح حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدّظلّه‌العالی) عناوین کتاب‌هایی هستند که در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود.


کتاب «گنجینه‌ی بی‌پایان» مجلّد جدید مجموعه‌ی ۴ جلدی «شرح نهج‌البلاغه» است که دربرگیرنده‌ی شش گفتار از بیانات حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مدّظلّه‌العالی) می‌باشد که به مسئله‌ی شناخت و بررسی جایگاه، اهمّیّت و ویژگی‌های نهج‌البلاغه می‌پردازد. ۳ عنوان دیگر این مجموعه، «منشور حکومت علوی»، «راه روشن مدیران» و «نبوتها» را شامل می‌شود که پیش از این منتشر شده بودند و در حال حاضر، با ویرایش، صفحه‌آرایی و طرح جلد جدید ارائه شده‌اند.

«مروری بر بیانات حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای مدّظلّه‌العالی درباره‌ی موسیقی» به قلم حجت‌الاسلام مهدی گرامی‌پور، «روایت تولید؛ سیره‌ی اقتصادی معصومین (ع) در اندیشه‌ی حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای» نوشته‌ی حجت‌الاسلام حمید سبحانی‌صدر، «درآمدی بر نظریه‌ی تعلیم و تربیت در بیانات حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای» نوشته‌ی دکتر حسن ملکی، «درآمدی بر علوم انسانی اسلامی در اندیشه‌ی حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای» نوشته‌ی حجت‌الاسلام سیّدمهدی موسوی و «بازسازی انقلابی در ساختار فرهنگی در اندیشه‌ی حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای» نوشته‌ی مهدی جمشیدی، دیگر عناوین تازه‌ی انتشارات انقلاب اسلامی در نمایشگاه کتاب تهران هستند.


«روایت اوّل‌شخص از شخصِ اوّل» نوشته‌ی مهدی قزلی است که شامل حاشیه‌نگاری‌های این نویسنده از دیدار‌ها و برنامه‌های رهبر معظّم انقلاب طی سال‌های ۸۸ تا ۹۸ است که برخی از آن‌ها در پایگاه KHAMENEİ.IR منتشر شده بود و سیزده روایت نیز برای نخستین بار در این کتاب منتشر شده است.


انتشارات انقلاب اسلامی امسال رمانی نیز برای گروه سنی نوجوان عرضه خواهد کرد. «خاکسپاری دوّم بانوی مرگ» عنوان رمانی است که به قلم نیما اکبرخانی در ۲۸۰ صفحه منتشر شده است.


انتشارات انقلاب اسلامی طبق روال سال گذشته برنامه ویژه‌ای به مناسبت میلاد حضرت معصومه سلام‌الله‌علی‌ها و روز دختر پیش‌بینی کرده است.


توزیع محصولات و نمایش آثار متنوع با هدف ترویج کتاب و کتابخوانی از منظر حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای نیز از دیگر برنامه‌های انتشارات انقلاب اسلامی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • تجدید میثاق مسوولان حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (ره)
  • تجدید میثاق مسئولان حوزه حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (قدس سره)
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • دستگاه‌های کردستان شرایط لازم را برای سفر زائران حرم امام خمینی(ره) فراهم کنند
  • انتشارات انقلاب اسلامی با ۴۰ عنوان کتاب جدید از منشورات رهبرانقلاب در راه نمایشگاه کتاب
  • انتشارات انقلاب اسلامی با ۴۰ عنوان کتاب جدید از منشورات رهبر معظّم انقلاب در راه نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس
  • مرتضوی: عمل به قرآن در جوامع اسلامی سبب اتحاد بیشتر می‌شود
  • مظلومیت حقوق بشر نزد افکار عمومی جهان مشخص شد
  • تثبیت جایگاه ایران در منطقه پس از «وعده صادق»