Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادرات شمش فولاد و محصولات فولادی کشور در سال ۱۴۰۰ به ترتیب ۲۵ و ۲۰ درصد افزایش یافت.

به گزارش روز سه‌شنبه ایران اکونومیست از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، انجمن تولیدکنندگان فولاد اعلام‌کرد: از ابتدای فروردین تا پایان اسفند، هفت میلیون و ۶۷۸ هزار تن شمش فولاد صادر شد. اما آمار مدت مشابه سال گذشته، ۶ میلیون و ۱۶۲هزار تن بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در ۱۲ ماهه ۱۴۰۰، حدود سه میلیون و ۴۰۶ هزار تن انواع محصولات فولادی (میلگرد، ناودانی، انواع ورق، نبشی، تیرآهن و غیره) صادر شد. این رقم در مدت مشابه سال گذشته، ۲ میلیون و ۸۳۲ هزار تن بود.

میزان صادرات آهن اسفنجی نیز با افزایش ۲۵ درصدی در ۱۲ ماهه ۱۴۰۰، از ۸۴۳ هزار تن به یک میلیون و ۵۵ هزار تن افزایش یافت.

افزایش ۲۰ درصدی واردات شمش و کاهش ۱۳ درصدی واردات محصولات فولادی

برپایه این گزارش، میزان واردات محصولات فولادی و شمش در سال ۱۴۰۰ به ترتیب ۷۷۸ هزار تن و ۶ هزار تن بود که در مقایسه با رقم مدت مشابه سال گذشته (۸۹۷ هزار تن و پنج هزار تن)، ۱۳ درصد کاهش در واردات محصولات فولادی و ۲۰ درصد افزایش میزان واردات شمش بود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: ایمیدرو ، فولاد ، توسعه صادرات

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایمیدرو فولاد توسعه صادرات محصولات فولادی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۷۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی

یعقوعلی نظری استاندار خراسان رضوی گفت: خراسان رضوی یکی از مهم‌ترین نماد‌های اقتصاد بدون نفت کشور و بر این اساس بیش از ۹۵ درصد اقتصاد استان در اختیار بخش خصوصی است.

او افزود: در استان رشد بیمه بیکاری نداریم و این در حالیست که سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۱۶ درصد کاهش در این حوزه داشتیم و این در حالی است که میانگین نرخ بیکاری در استان ۶.۲ است.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: در این نمایشگاه چندین مجموعه ارزشی استان و از جمله زنجیره ارزش «زیارت و گردشگری» و «فولاد» به مخاطبان معرفی می‌گردد.

نظری با اشاره به رویکرد تشکیل زنجیره‌های ارزشی، بیان کرو: یکی از مزیت‌هایی که خراسان رضوی نسبت به سایر استان‌های کشور دارد، وجود بارگاه منور رضوی است که مزیتی را برای این خطه به شمار می‌رود و این امر مهم را یک ظرفیت مهم و استثنایی می‌دانیم.

او با تاکید بر اینکه موضوع زیارت یک زنجیره ارزش است، تصریح کرد: با استفاده از این ظرفیت، به وسیله موضوع زیارت و تشرف به بارگاه منور رضوی بسیاری از مسائل اجتماعی و اقتصادی ما حل می‌شود.

استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: مزیت دیگر استان خراسان رضوی معادن آن است و ۳۰ درصد از سنگ آهن فولاد کشور در استان خراسان رضوی و شهر خواف تامین می‌شود.

نظری با بیان اینکه مسئله ترانزیت از دیگر زنجیره‌های ارزش استان خراسان رضوی است، اظهار کرد: کوتاه‌ترین بخش مربوط به کریدور شمال به جنوب در شرق کشور واقع شده که مبدا آن چابهار است؛ لذا این کریدور از شرق کشور امتداد پیدا می‌کند و به کشور روسیه و کشور‌های آسیای مرکزی می‌رسد و ظرفیت ترانزیتی خوبی برای ایران ایجاد می‌کند.

او با بیان اینکه خراسان رضوی یک استان با سابقه در کشاورزی و فراورده‌های آن است افزود: بیشتر صنایع غذایی کشور، در استان خراسان رضوی فعالیت می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • تعیین عوارض ۶۰درصدی برای صادرات سیب‌زمینی
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • ارزآوری ۶.۲ میلیارد دلاری بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲