Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، محمد مهدی تجری پیش از ظهر امروز در نشست خبری نخستین جشنواره رسانه‌ای «کاهش آسیب‌های اجتماعی» در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: نخستین جشنواره رسانه‌ای «کاهش آسیب های اجتماعی» در گلستان برگزار می‌شود و هدف اصلی این جشنواره سمت و سو دادن به آثار آسیب‌های اجتماعی است.

وی با بیان اینکه اصحاب رسانه در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی تولید محتوا کنند، تصریح کرد: این جشنواره در دو قالب حرفه‌ای و عمومی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسوول بسیج رسانه گلستان ابراز کرد: اهالی قلم می‌توانند در جشنواره رسانه‌ای کاهش آسیب‌های اجتماعی در چهار قالب تیتر، مقاله، یادداشت، گزارش و عکس در بخش حرفه‌ای شرکت کنند.

*برگزاری اختتامیه جشنواره رسانه‌ای «کاهش آسیب‌های اجتماعی» در خردادماه جاری

تجری خاطرنشان کرد: موضوعات جشنواره در قالب عفاف و حجاب، تصادفات جاده‌ای، سرقت، خودکشی، حاشیه‌نشینی، معضلات پیری جمعیت و سالمندی جامعه، کودکان کار، قاچاق کالا و ارز، جمعیت و فرزندآوری است همچنین اعتیاد، طلاق، مصرف مشروبات الکلی، خشونت اجتماعی، خشونت علیه زنان، خانواده، کسب و کار، رسانه، کرونا و ازدواج از دیگر موضوعات این جشنواره است.

مسوول بسیج رسانه گلستان با بیان اینکه شرکت در این جشنواره برای عموم آزاد است، اظهار کرد: این جشنواره به همت بسیج رسانه گلستان، فرهنگ و ارشاد اسلامی و نشریه کسب و کار برگزار شد.

تجری خاطرنشان کرد: اهالی رسانه می‌توانند برای شرکت در نخستین جشنواره پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، آثار خود را تا دوم خرداد ماه سال جاری ارسال کنند اختتامیه این جشنواره ۲۱ خردادماه خواهد بود.

وی تصریح کرد: شرکت‌کنندگان در این جشنواره می‌توانند سه اثر را به دبیرخانه ارسال کنند و زمان نشر آثار از سال ۱۳۹۹ لغایت ۱۴۰۱ خواهد بود.

*بررسی آسیب‌های اجتماعی اولویت فرهنگ و ارشاد اسلامی

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان گفت: آسیب‌های اجتماعی همواره دغدغه بزرگی برای همه جوامع به ویژه کشورهای جهان سوم محسوب می‌شود در حوزه آسیب‌های اجتماعی تعدادی ستاد وجود دارد که متاسفانه نتوانستند در این زمینه خروجی لازم را داشته باشند.

ایرج رمضانی اظهار کرد: در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی باید پژوهشی صورت گیرد در حوزه آسیب‌های اجتماعی بسیار گسترده است که باید بر روی این موضوع کار شود.

* نقطه مقابل فضای مجازی امروز قدرت تمدنی اسلام است

دبیر جشنواره رسانه‌ای کاهش آسیب‌های اجتماعی در گلستان با تاکید بر اینکه فضای مجازی عقربه زیستی انسان‌ها را بر هم زده است، گفت: عقربه زیستی مردم ما اکنون عوض شده است و تعلیم و تربیت در خانواده جای خود را پیدا نمی‌کند.

ولی‌الله شهابی نقطه مقابل فضای مجازی امروز قدرت تمدنی اسلام است، اظهار کرد: اگر ما به درستی فضای مجازی را در بین مردم تبیین کنیم کارگزاران ما آلوده تشریفات نشوند قوانین ما در جای خودش قرار بگیرد و عدالت در جامعه چه از طرف مردم باشد و یا کارگزاران به درستی اجرا شود مطمئن باشید تمدن اسلامی پاسخ همه آنها را خواهد داد. ‌

انتهای پیام/83019

منبع: فارس

کلیدواژه: جشنواره رسانه ای کاهش آسیب های اجتماعی گلستان دبیر جشنواره رسانه ای کاهش آسیب های اجتماعی جشنواره رسانه ای فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۷۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌ها با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند، به شورای اجتماعی معرفی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

آیت الله رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی مؤثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آئین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 750979

دیگر خبرها

  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • برپایی نخستین جشنواره غذای سنتی در شهر مریانج
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه