Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-01@15:18:35 GMT

صاحبان کالا به دنبال بنادر جایگزین جهت صادرات از چین

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۲۸۲۶۳

تین نیوز

با طولانی شدن اختلالات در زنجیره تامین و قرنطینه شدن شهرهای مهم بندری چین، فرستندگان کالا، خطوط کشتیرانی و شرکت های لجستیکی به دنبال گزینه هایی جایگزین برای حمل محمولات خود هستند.

به گزارش تین نیوز به نقل از آسام تدبیر، با اینکه اکثر مناطق شهر شانگهای در حالت قرنطینه فرو رفته، اما بندر کانتینری این شهر که یکی از شلوغ ترین بنادر جهان محسوب می شود، همچنان در حال فعالیت و خدمات رسانی است اما کمبود ظرفیت برای حمل ونقل باعث شده زنجیره تامین در این بندر با اختلال و کندی مواجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال، جزمین وال، مدیر تجاری Seko Logistics در منطقه آسیا و اقیانوسیه، می گوید: برخی از خطوط بزرگ کشتیرانی، از جمله مرسک (دانمارک) و وان (ژاپن)، شروع به لغو سرویس های خود به شانگهای کرده اند.

به دلیل مشکلات به وجود آمده در لجستیک و حمل و نقل، برخی از ترمینال ها در بندر شانگهای تحت فشار هستند. به طور مثال مرسک، هاپاگ لوید (آلمان)، ام اس سی (سوئیس-ایتالیا)، وان و دیگر خطوط کشتیرانی گفته اند که به دلیل مسائل لجستیکی، کالاهای خطرناک و کانتینرهای حامل محمولات یخچالی را برای تخلیه از کشتی ها به جای شانگهای به سایر بنادر چین منتقل خواهند کرد.

وزارت حمل ونقل چین برای جلوگیری از به وجود آمدن مشکلات در زنجیره تامین مواد سردخانه ای در سراسر شهر، دستورالعمل هایی صادر کرده تا حمل ونقل کالاهای یخچالی و ترخیص اینگونه محمولات به حالت اولیه بازگردند.

طبق گزارش Norman Global Logistics (NGL)، تاکنون حداقل سفر ۴۲ فروند کشتی کانتینری تحت راهبری ائتلاف های بزرگ خطوط کشتیرانی مختلف به شانگهای لغو شده است و حجم فزاینده ای از کالاهای صادراتی به سمت بندر نینگبو منتقل شده، اما خبرگزاری NGL  گفته که شرایط زنجیره تامین در نینگبو هم بدتر شده و وضعیت در دومین بندر بزرگ چین همراه با افزایش مبتلایان به کووید نسبت به معیارهای جهانی رو به وخامت است.

این امر با تلاش بسیاری از فرستندگان کالا برای تغییر مسیر محموله هایشان از شانگهای به نینگبو همراه شده، به ویژه آنهایی که در استان های جیانگ سو، آنهویی و سیچوان هستند.

از سوی دیگر، طبق گزارش ها، رئیس جمهور «شی» به دستور العمل های دولت خود در راستای کنترل بیماری کووید تا نقطه صفر پایبند است و این امر تردید بیشتری را در بین متعاملین حوزه زنجیره تامین در مورد زمان پایان آسیب های وارده به زنجیره تامین در چین ایجاد می کند.

طبق گزارش Forwarder Flexport، خطوط بزرگ کشتیرانی به ارزیابی تأثیرات قرنطینه بر روی رزرو کانتینر و کشتی ها ادامه می دهند و همچنین بسیاری از آنها به دلیل محدودیت ها و شیب کاهش فعالیت بندری در بنادر مهم چین به دنبال فراهم کردن زمینه استفاده از سایر روش های حمل و لجستیک برای محموله های خود در جنوب شرق آسیا می باشند.

در همین حال، تکمیل موجودی کالا در انبارها برای بسیاری از واردکنندگان و خرده فروشان در آستانه فصل، سنتی مهم و ضروری است.

در راستای گمانه زنی هایی که آیا ممکن است فشار مجددی برای تامین منابع در جنوب شرقی آسیا وجود داشته باشد یا خیر، سانی هو، مدیر اجرایی شورای حمل ونقل هنگ کنگ، به Loadstar گفت: به شرطی که چین بتواند با موفقیت همه گیری کووید را مهار کند، می تواند همانند دو سال گذشته کالاها را در عرصه جهانی عرضه کند.

با این حال، تأثیر قرنطینه شانگهای فقط به حوزه لجستیک و جابجایی کالاها محدود نمی شود، بلکه بر فعالیت های اقتصادی مهم تر از جمله معاملات و مدیریت امور مالی و اداری نیز تأثیر گذاشته است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: جهان خدمات رسانی بندر شانگهای چین کشتی بندر نینگبو جنوب شرقی حمل و نقل دریایی خطوط کشتیرانی زنجیره تامین بندر شانگهای لجستیک بندر نینگبو چین بنادر چین زنجیره تامین حمل ونقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۸۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد

تین نیوز

مدیرکل بنادر و دریانوردری استان خوزستان گفت: بندر بزرگ تجاری امام خمینی(ره) با برخورداری از ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی با هدف پیاده‌سازی اصول پدافند غیرعامل موجب می‌شود که در مواقع ضروری با استفاده از این امکان، زنجیره تأمین کالا و انتقال کالای اساسی به اقصی نقاط کشور دچار اختلال نشود.

به گزارش تین نیوز از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان ابوطالب گرایلو با اشاره به حماسه‌آفرینی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس گفت: بندر امام خمینی (ره) صحنه رشادت‌های نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در دفاع از امنیت کشتیرانی و صیانت از تجارت دریایی کشور بود.

گرایلو که در جمع امرا، استادان و دانشجویان دانشکده‌های افسری ارتش شرکت‌کننده در اردوی معارف جنگ سخن می‌گفت، با اشاره به اینکه بندر امام خمینی (ره) با بندر امام خمینی (ره) آن دوران بسیار فرق کرده است، اظهار کرد: آثار و نشانه‌های دوران جنگ تحمیلی از جمله مغروقه‌های موجود در مسیر آبراه خور موسی به منظور ارتقای ایمنی دریایی و تردد انواع شناورها لایروبی شده و بر عمق کانال‌های دسترسی دریایی در راستای عمل به اصول پدافند غیرعامل افزوده شده که با این‌گونه اقدامات در راستای توسعه زیرساخت‌های بندری و دریایی زمینه برای توسعه و رونق فعالیت‌های بازرگانی فراهم شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اشاره به امکان تردد شناورهای بالای ۷۰ هزار تن در این مجتمع بزرگ بندری گفت: با تقویت زیرساخت‌ها و روساخت‌های بندری، این مجتمع بندری پذیرای کشتی‌هایی با تناژ بالا به منظور تخلیه و بارگیری بخش عمده کالاهای اساسی مورد نیاز کشور است و با توسعه و بهره‌گیری از پایانه‌های مکانیزه ۱۲ میلیون تن بر امکان تخلیه، بارگیری و انبارش کالای اساسی افزوده شده است.

گرایلو با اشاره به پروژه اراضی توسعه‌ای بندر با هدف ایجاد زیرساخت‌های بندری به منظور گسترش فعالیت‌های لجستیک بندری گفت: این بندر در حال حاضر هیچ محدودیتی برای پذیرش شناورها و تخلیه و بارگیری انواع کالاها ندارد و با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و توسعه روساخت‌های بندری این امکان برای تمامی فعالیت‌های بندری و دریایی فراهم شده است.

وی با استناد به آمار و ارقام به ظرفیت‌های متعدد بندری ازجمله برخورداری از یک میلیون و ۱۰۰ هزار متر مربع انبار مسقف جهت انبارش کالا، عملکرد تخلیه و بارگیری انواع کالا در سال گذشته را بالغ بر ۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تن عنوان کرد و گفت: این بندر بزرگ تجاری با برخورداری ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در این بندر با هدف پیاده‌سازی اصول پدافند غیرعامل موجب می‌شود که در مواقع ضروری با استفاده از این امکان زنجیره تأمین کالا و انتقال کالای اساسی به اقصی نقاط کشور دچار اختلال نشود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان توسعه زیرساخت‌ها و روساخت‌های بندری به منظور رونق فعالیت‌های بازرگانی و اقتصاد دریا محور را فرصتی ارزنده و مهم برای نسل‌های آتی کشور عنوان کرد.

گرایلو در ادامه با اشاره به دانش‌آموختگی بخشی از نیروهای حوزه دریایی کشور از جمله مدیران سازمان بنادر و دریانوردی در دانشگاه دریایی امام خمینی (ره) ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: همکاری آموزشی و علمی ارتش جمهوری اسلامی به عنوان یکی از اعضای شورای عالی دریایی می‌تواند نقش به سزایی در تأمین نیروهای متخصص دریایی مورد نیاز حوزه دریایی کشور از جمله سازمان بنادر و دریانوردی ایفا کند.

امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی در جمع دانشجویان دانشکده افسری ارتش جمهوری اسلامی که به مدت دو روز در اردوی معارف جنگ یادواره شهید سپهبد صیاد شیرازی شرکت کرده بودند، اظهار کرد: آموزش فرهنگ‌ساز است و از درون آموزش فرهنگ به دست می‌آید.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • ◄ ایجاد طرح جامع بندر شهید حقانی به عنوان قطب مسافری و تفریحی
  • ۶۶۰ هزار مسافر در بنادر شرق هرمزگان جابه‌جا شد
  • «طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش» جایگزین ۱۷ طرح پتروشیمی شدند
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از بندر کانتینربری شانگهای چین
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • بازدید هیئت هرمزگانی از بندر کانتینربری شانگهای
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک