Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه صنعتی شریف در جهت حمایت از استعداد‌های درخشان و در چـارچوب ضـوابط وزارت علـوم، تحقیقـات و فناوری از میان دانش آموختگان ممتاز دوره کارشناسی ارشد دانشگاه‌های کشور، تعداد محدودی دانشـجو در مقطـع دکتری برای شروع به تحصیل در نیمسال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۱ به صورت بدون آزمون می‌پذیرد.

متقاضیان می‌توانند تا تاریخ ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، درخواست و مدارک خود را به صـورت الکترونیکی بـــه آدرس https://admission.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

edu.sharif.edu ارسال کنند.

شرایط عمومی برای پذیرش درخواست به این شرح است:

داشتن مدرک کارشناسی در رشته مرتبط، با معدل حداقل ۱۶، داشتن مدرک کارشناسی ارشد در رشته مرتبط یا گواهی فراغـت از تحصـیل تـا ۳۱ شهریور ۱۴۰۱ بـرای دانشـجویان شاغل به تحصیل کارشناسی ارشد با معدل حداقل ۱۷ بدون نمره پایان نامه

بر اساس تاکید دانشگاه مدارک دوره‌های مجازی، نیمه حضوری یا غیر حضوری برای ورودی بدون آزمـون، مـورد پـذیرش نخواهنـد بود. فقط پرونده فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد دو سال اخیر قابل بررسی است.

مدارک لازم جهت تشکیل پرونده عبارت اند از تصویر کارنامه کارشناسی، تصویر کارنامه کارشناسی ارشد، یک نسخه کامل از مقالات چاپ شده یا پذیرفته شده در مجلات، همراه با نامـه پـذیرش (حـداکثر ۲ عـدد مقاله مجله قابل محاسبه است.)، یک نسخه از مقالات ارائه شده در کنفرانس‌های معتبر، همراه با نامه ارائه (حداکثر دو عدد مقاله کنفـرانس قابل محاسبه است.)، تصویرگواهی‌های افتخارات علمی و سوابق پژوهشی معتبر و تصویر مدرک زبان (به پذیرفته شدگان فرصت داده می‌شود ظرف مدت یـک نیمسـال مـدرک زبـان مـورد قبول دانشگاه را به اداره پذیرش ارائه دهند.)

هزینه ثبت نام در دکترای بدون آزمون مبلغ یک میلیون و ۳۰۰ هزار ریال است و به صورت اینترنتی در مرحلـه نهایی از طریق سایت مذکور پرداخت خواهد شد.

بر اساس اعلام دانشگاه صنعتی شریف این موارد در پذیرش دانشجویان امتیاز محسوب می‌شوند:

گواهی رتبه آزمون سراسری کارشناسی (زیر ۱۰۰)، گواهی رتبه آزمون سراسری کارشناسی ارشد (اول تا سوم در رشته)، گواهی رتبه‌های تحصیلی اول تا سوم (دوره کارشناسی در رشته مربوطه)، گواهی رتبه‌های تحصیلی اول تا سوم (دوره کارشناسی ارشد در رشته مربوطه)، گواهی رتبه اول تا سوم در المپیاد‌های دانشجویی، گواهی مدال طلای کشوری یا مدال‌های طلا، نقره و برنز بینالمللی در المپیاد‌های دانش آموزی، گواهی رتبه اول جشنواره خوارزمی جوان، گواهی رتبه اول تا سوم جشنواره بین المللی خوارزمی، گواهی مدال یا رتبه در مسابقات علمی بینالمللی معتبر (مورد تایید وزارت علوم)، برگزیدگان مسابقات معتبر علمی بینالمللی تیمی سخت افزاری و نرم افزاری و سایر دستاورد‌های علمی – پژوهشی به تشخیص کمیته تخصصی مربوطه در دانشگاه.

دانشجویان دانشگاه شریف نیازی به تهیه گواهی‌های رتبه یا گواهی فراغت از تحصیل ندارند. داوطلبان فقط می توانند در یک رشته درخواست بدهند؛ در غیر این صورت از هر دو رشته لغـو درخواسـت انجام خواهد شد.

پذیرش نهایی دانش آموختگان منوط به تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (سازمان سنجش آموزش کشور) خواهد بود.

پذیرش بدون آزمون امتیازی است که در چارچوب مقررات به متقاضیانی با شرایط برجسته اعطا می‌شود و نه حقی که مورد مطالبه باشد. از این رو، متقاضیان امکان اعتراض نسبت به معیار‌ها و نحوه ارزیابی دانشگاه برای معرفی پذیرفته شدگان را ندارند. به مدارک ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد.

در صورت مشاهده هرگونه عدم صداقت در درج اطلاعات داوطلب، درخواست وی ملغی و عواقب آن به عهده داوطلب خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه شریف کارشناسی ارشد کارشناسی ارشد بدون آزمون گواهی رتبه اول تا سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۸۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟

صمد نژاد ابراهیمی، درباره استفاده از پژوهش های حوزه علوم انسانی در حل مسائل کشور گفت: علوم انسانی بخش تاثیرگذار در بخش پژوهش و کیفیت زندگی است. فرهنگ، تمدن و نوع رفتار افراد به علم انسانی مربوط است. به صورت کلی استراتژیک حرکت ما را تعیین می کند. استفاده از علوم انسانی در حل مسائل کشور درصد پایینی دارد؛ اما در حوزه استراتژیک، علم و فناوری و خط مشی و حکمرانی متخصصان خوبی درکشور داریم که نتایج آن را در آینده شاهد خواهیم بود.

وی افزود: از علوم انسانی خیلی اوقات درست حمایت نشده یا مسیر به درستی ترسیم نشده است. علوم انسانی در برخی حوزه ها با مشکلات جدی مواجه است. خیلی از افراد به دلیل عدم تصور از مشاغل مربوط به فلسفه ادبیات و جامعه شناسی تمایل به تحصیل در مقطع کارشناسی ندارند. برای این موضوع از سطح وزارت آموزش و پرورش تا وزارت علوم باید فرهنگ سازی شود.

نژاد ابراهیمی درباره افزایش پژوهانه اعضای هیئت علمی نیز گفت: در برنامه هفتم توسعه، بندی به نام آیین نامه جامع پژوهانه وجود دارد که در آن پژوهانه اعضای هیئت علمی افزایش یافته است با ابلاغ این برنامه این آیین نامه اجرا می شود.

وی در بخش دیگر از سخنان خود به نشریات علمی پرداخت و گفت: چاپ مقالات در سطح بین الملل مشروط به پرداخت هزینه است و این موضوع برای ما سخت شده است. به همین دلیل، می خواهیم از پتانسیل نشریات داخلی استفاده کنیم. در حال حاضر تعداد ۱۶۰۰ نشریه وجود دارد که در کمیسیون نشریات وزارت علوم به آن ها اعتبار داده می شود.

مدیر کل سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، گفت: یکی از سیاست  های ما بین المللی کردن این نشریات است تا مطالب نشریات داخلی در سطح دنیا دیده شود. در حال حاضر ۱۶۰ نشریه در پایگاه بین المللی نمایه شده است. از این تعداد، ۳۳ نشریه در حوزه علوم انسانی است که به مسائل فرهنگی و تمدنی کشور مربوط می شود.  با بین المللی شدن  این نشریات، مقالات ایرانی در دنیا هم‌دیده خواهند شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • امشب، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳
  • امشب آخرین مهلت انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری سال ۱۴۰۳
  • فرصت تغییر محل آزمون پایان ترم برای پیام‌نوری‌ها
  • مهلت انتخاب رشته دکتری امروز به پایان می‌رسد
  • امروز؛ آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجویان دکتری
  • امروز ، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری
  • مهلت انتخاب رشته دکتری، امروز به پایان می رسد
  • امروز، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری
  • امروز آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری
  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟