Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد کاظم رحیمی نژاد در نشستی خبری با اشاره به اینکه یکی از مشکلات در حوزه آموزش، کمبود معلم است، اظهار داشت: کمبود نیرو در مدارس شهرستانهای مختلف استان یزد احصا شده و در تلاش برای تامین نیروهای مورد نیاز به ویژه از طریق دانشگاه فرهنگیان هستیم.

وی همچنین با اشاره به مشکلات آموزشی ایجاد شده در آموزش مجازی در دوران کرونا بیان کرد: افت تحصیلی همچنین دوری از فضای درس و مدرسه یکی از مشکلات مهم و اساسی آموزش مجازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد با اشاره به حضوری شدن مدارس استان یزد افزود: خسارت های ناشی از غیرحضوری بودن مدارس به طور قطع بیشتر از منافع آن است و باید با پذیرش سختی ها، مدارس به شکل حضوری دایر شوند.

رحیمی نژاد عنوان کرد: کرونا ثابت کرد که هیچ مکانی نمی تواند جای مدرسه و هم فردی نمی تواند جای معلم را برای دانش آموزان پر کند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد با اشاره بزرگداشت هفته معلم بیان کرد: بزرگداشت شخصیت و مقام معلم باید به یک فرهنگ تبدیل شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به زمان ثبت نام در مدارس نمونه دولتی، ماندگار و هیئت امنایی اظهار داشت: ثبت نام در این مدارس از اول تا ۱۰ اردیبهشت ماه است و آزمون آن نیز سوم تیرماه برگزار خواهد شد.

رحیمی نژاد یادآور شد: پیش از این، پذیرش دانش آموزان در این مدارس به نحوی بود که ۷۰ درصد دانش آموزان در حوزه شهری و ۲۰ درصد در حوزه روستایی پذیرش می شدند اما امسال این رقم بین ۲۰ تا ۵۰ درصد شناور خواهد بود.

۵۵ درصد مدارس استان یزد توسط خیران بنا شده است

رئیس مجمع خیران مدرسه ساز استان یزد نیز در این نشست با بیان اینکه ۵۵ درصد مدارس استان توسط خیران بنا شده است، اظهار داشت: استان یزد در این زمینه رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.

امیرحسین رادمنش عنوان کرد: خیران استان یزد دو سال پیش، ۲۰۰ میلیارد تومان و سال گذشته نیز تقریبا به همین میزان مدرسه سازی کردند.

وی یادآور شد: در سال جاری نیز تاکنون چهار مدرسه با ۱۸ میلیارد تومان توسط خیران مدرسه ساز استان ساخته شده است.

۲۵۰۰ دانش آموز یزدی از تحصیل بازماندند

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان یزد نیز در این نشست یکی از آسیب های جدی آموزش مجازی را افت تحصیلی دانست و اظهار داشت: آمارها حاکی از افت ۷۵ درصدی تحصیلی در مدارس استان است.

سعیده بهادرزاده یادآور شد: سال گذشته ۲ هزار و ۵۰۰ دانش آموز در استان یزد ترک تحصیل کردند زیرا هیچ دسترسی به منابع آموزشی نداشتند که موفق شدیم امسال بخشی از این تعداد را به مدارس بازگردانیم اما بخشی از آنها همچنان از آموزش محروم هستند.

کد خبر 5471229

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد اداره كل آموزش و پرورش استان يزد آموزش و پرورش استان یزد ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه ارتش جمهوری اسلامی ایران آمار کرونا ماه رمضان 1401 خطبه های نماز جمعه خراسان رضوی مشهد روز ارتش ایلام امام حسن مجتبی ع هفته هنر انقلاب اسلامی 29 فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران مدارس استان استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۱۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف اصلی طرح شهید عرب تجهیز سیستم گرمایشی مدارس است 

به گزارش جام جم آنلاین همدان، حمید شیرازیانی در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی طرح شهید عرب گفت: در ابتدای کار، مدارسی در سطح استان شناسایی و بررسی می‌شوند؛ این شناسایی نخستین مرحله از اجرای طرح شهید عرب است. 

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان افزود: سهمیه تعیین شده از سوی آموزش و پرورش برای اجرای این طرح، ۸۱ مدرسه است که لازم است کارشناسان ما جهت بررسی و برآورد هزینه از این مدارس بازدید داشته باشند. 

وی ادامه داد: سیستم گرمایش و سرمایش بیشتر این مدارس دارای نواقص و ایرادات کوچک و جزئی است؛ برخی مدارس نیاز به تعویض شمعک دارند، بعضی نیاز به تعویض رادیاتور دارند. 

شیرازیانی عنوان کرد: قرار هست از محل استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی، تجهیزات و لوازم مورد نیاز خریداری شود و تحویل پیمانکار تعیین شده از سوی آموزش و پرورش شود. 

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پروش استان همدان و مسئول قرارگاه جهادی عدالت تربیتی، نیز در ادامه ضمن اشاره به کلیات طرح، عنوان کرد: ارگان‌ها و نهادهای مختلفی پشتیبان این طرح هستند. 

مجتبی قمری بیان کرد: برخی از این نهادها با تامین بخشی از هزینه‌ها، برخی با تامین تجهیزات با کیفیت و ارزان قیمت، برخی با کمک در اجرای و عملیاتی کردن طرح و برخی هم با معرفی و شناسایی مدارس نقش خود را ایفا می‌کنند.

وی عنوان کرد: از جمله این نهادها می‌توان به معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری، جامعه خیرین مدرسه ساز، سازمام نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و ... اشاره کرد. 

مسئول قرارگاه جهادی عدالت تربیتی گفت: بسط فرهنگ نیکوکاری، ترویج روحیه جهادی، ایجاد بستر آشنایی دانش‌آموزان با گروه‌های جهادی و بهینه‌سازی و استاندارد‌سازی‌ سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی از جمله اهداف طرح شهید عرب است. 

گفتنی است، شهید علی عرب ملقب به ققنوس دفاع مقدس، سال ۱۳۴۹ در زرند کرمان متولد شد و در روز دوم عملیات کربلای یک در حالی که تنها ۱۶ سال داشت، با افتادن در آتش خود را فدای هم‌رزمانش کرد.

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • نهادینه کردن عدالت آموزشی از اهداف مجموعه مدارس «صدرا» است
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است/اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • هدف اصلی طرح شهید عرب تجهیز سیستم گرمایشی مدارس است