Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار فارس اقدامات انجام شده در جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در این استان را متناسب با امکانات خوب توصیف کرد و گفت: انتظار است که با مشارکت تمام دستگاه های مرتبط و همچنین خیریه‌ها، طرح هادی و مقام‌سازی مسکن روستایی در استان تا پایان سال ۱۴۰۲ به اتمام برسد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری فارس، محمد هادی ایمانیه، سه شنبه در جمع مدیران بنیاد مسکن استان در شیراز، بر لزوم افزایش سهمیه روستاها در طرح جهش ملی مسکن تاکید کرد و افزود: باید تلاش شود سهمیه بیشتری از این طرح به روستاها اختصاص یابد تا پایداری ماندن در روستاها بیشتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر کسی که در حاشیه شهر زندگی می کند به روستا مهاجرت کرد باید مورد تشویق قرار گیرد و می توان با اقدامات حمایتی در جهت تهیه مسکن در روستا و اختصاص تسهیلات ویژه و مشوق‌هایی در این زمینه مهاجرت معکوس از شهر به روستا را نیز رقم زد.

ایمانیه اظهار داشت: یک روستایی زمانی حاضر به ماندن در روستا است که نخست شغلش تامین باشد، برخورداری از امکاناتی همچون اینترنت، تلفن و جاده مناسب در روستاها گرچه ضروری است اما آنچه موجب ماندن روستایی در روستا می شود داشتن شغل و درآمد برای امرار معاش است.

استاندار فارس گفت: لازم است که با توافق قرارگاه اشتغال استان، همزمان با ساخت مسکن در روستاها، زمینه ایجاد فرصت های شغلی بیشتر نیز فراهم شود تا هیچ روستایی از جمعیت خالی نشود.

ایمانیه ادامه داد: قطعا گردشگری نیز می‌تواند در ایجاد شغل و ماندگاری در روستاها موثر باشد و لذا باید با همکاری معاونت گردشگری، روستاهای هدف گردشگری در استان افزایش یابد.

وی گفت: تا پایان امسال با همکاری بنیاد مسکن و هماهنگی بهزیستی، باید تمام خانواده‌های دارای دو معلول در استان صاحب خانه شوند.

باید مصرف آب را مدیریت کنیم
استاندار فارس همچنین در جلسه امضای تفاهم نامه‌ پیش‌خرید پساب از شهرداری‌ها توسط صنایع در استان گفت: این اقدام نیز گامی در جهت مدیریت مصرف آب است و فارس می‌تواند در بحث مدیریت پساب در کشور به یک الگو تبدیل شود.

ایمانیه افزود: بحران کم آبی تهدیدی برای آینده استان است و اگر مدیریت مصرف آب را نداشته باشیم در آینده با چالش‌های جدی مواجه خواهیم شد.

وی استفاده از پساب فاضلاب شهرها برای مصارف صنعتی و فضای سبز را راهکاری موثر در مدیریت مصرف آب دانست و ادامه داد: حدود ۱۰ سال است که فارس دچار خشکسالی شده که باید برای سال های پیش رو برای عبور از بحران های احتمالی چاره اندیشی کرد.

او افزود: با توجه به نیاز سالانه پتروشیمی مرودشت به ۱۲ میلیون متر مکعب آب که از سد درودزن تامین می‌شود و همچنین نیاز شبکه نیمه تمام فاضلاب مرودشت به ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل، لذا شهرداری مرودشت و پتروشیمی توافق کردند که پیش فروش پساب توسط شهرداری به پتروشیمی، علاوه بر تامین هزینه تکمیل فاضلاب مرودشت، آب مورد نیاز پتروشیمی نیز از محل پساب تامین ‌شود.

استاندار فارس گفت: در سایر شهرهای استان نیز بر اساس تفاهم نامه مشابه، شبکه فاضلاب شهری به صنایع پیش‌فروش خواهد شد و صنایع نیز اعتبار اجرای شبکه تصفیه ‌خانه فاضلاب شهرها را تامین خواهند کرد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: صرفه جویی در مصرف آب ، شیراز ، بنیاد مسکن

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صرفه جویی در مصرف آب شیراز بنیاد مسکن استاندار فارس مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۱۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد آیینی امروز (چهارشنبه) در نشست خبری با اعلام این خبر گفت: بیش از ۱۶۷ هزار هکتار بافت فرسوده شامل بافت‌های تاریخی و سکونتگاه‌های حاشیه‌ای در کشور وجود دارد که ۱۰ میلیون نفر جمعیت از ۶۹۰ شهر در آن مستقرند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: این ۱۶۷ هزار هکتار شامل ۶ هزار محله یعنی چهار هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده و تاریخی و یک هزار و ۱۷۰ سکونتگاه است و فقط ۳۰۰ هزار کوچه در آن وجود دارد.

آیینی گفت: راهبرد اصلی ما در این دولت مقاوم سازی و پایدارسازی سقف‌های لرزان است، زیرا به طور مستقیم با جان انسان‌ها در ارتباط است.

وی ادامه داد: برای نوسازی این باخته فرش شده با سه چالش اساسی مواجه بودیم که نخستین چالش خود مردم ساکن در این بافت‌ها هستند.
معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: مردم ساکن‌ترین بافت‌ها افرادی کم درآمد هستند که توان مقاوم‌سازی و نوسازی ندارند و حتی اگر وام ارزان قیمت به آنها پرداخت شود توان بازپرداخت اقساط را ندارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زمان واگذاری پروژه‌های نهضت ملی مسکن در کردستان+فیلم
  • اجرای هزار میلیارد طرح عمرانی در روستاهای استان یزد
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • برای حل مشکل مسکن کارگران از ظرفیت تعاونی‌ها استفاده شود
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • مقاوم‌سازی ۲۵۶ واحد مسکن روستایی در فامنین