Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور از تعیین مهلت یک ماهه به ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای ساماندهی کولبران خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید میراحمدی، معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره سرانجام ساماندهی کوله‌بران گفت: درباره بحث کوله‌بران جلسه‌ای را برگزار کردیم و همه دستگاه‌های ذیربط در کشور و همچنین مسئولان استان کرمانشاه نیز در این جلسه حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعا ما وضعیت فعلی را غیرقابل قبول می‌دانیم و این وضعیت از نگاه ما مورد پسند نیست و باید به سرعت اصلاح شود.

وی ادامه داد: در گذشته تصمیمات مختلفی در این زمینه اخذ شده است، اما هیچ ‌کدام تقریبا عملیاتی نشده است. ما یک مهلتی را تعیین کردیم و به ستاد مبارزه با قاجاق کالا و ارز اعلام کردیم حداکثر ظرف مدت یکماه با مشورت سایر دستگاه‌ها طرح پیشنهادی را در این خصوص تهیه و ارائه دهند تا براساس آن منافع مرزنشینان تامین شود و آن‌ها علاقه‌مند شده و با ما همکاری داشته باشند تا از معابری که ما مشخص می‌کنیم به طور رسمی و بدون نگرانی کالاهایی که مورد نظر است را وارد کنند.   معاون امنیتی انتظامی وزیرکشور خاطرنشان کرد: همچنین آن بخشی که اقدام به قاچاق کالا و کالاهای ممنوعه می‌کنند به شدت کنترل شده و با آنها برخورد شود تا وضعیت فعلی ساماندهی شود.   میراحمدی تصریح کرد: ما طرح‌هایی را باید بدهیم که مرزنشینان از آن استقبال کنند، اگر برنامه‌ای را که ارائه می‌دهیم مرزنشینان از آن استقبال نکنند و احساس کنند منافع آنها تامین نمی‌شود، این برنامه و طرح دچار مشکلات می‌شود و ادامه وضعیت فعلی را شاهد خواهیم بود.   وی تاکید کرد: مهمترین نکته در این برنامه این است که باید منافع مرزنشینان حتما در آن مورد توجه قرار گیرد و آن‌ها از این حالتی که به شکل غیرقانونی و سختی دست به این اقدامات می‌زنند، خارج شده و در مسیر قانونی خود کار را انجام دهند و این کار نظامند و قانونمند شود.   معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور خاطرنشان کرد: تعداد زیادی از کوله‌بران شناسایی شده و به آنها مجوز داده شده است و اطلاعات آنها در حال تکمیل است و همانطور که عرض کردم طرحی که ارائه می‌شود به گونه‌ای که منافع مرزنشینان در آن تامین شود اجرا می‌شود. در واقع همین کاری که در حال حاضر به شکل غیرقانونی انجام می‌دهند را ساماندهی کرده و قانونمند می‌کنیم تا از معابر مشخص شده قانونی عبور کنند و یک نظم و نظام درستی را پیدا کنند.   به گفته میراحمدی با آن عده‌ای هم که می‌خواهند اقلام غیرقانونی را از مسیرهای قاچاق وارد کنند به شدت برخورد می‌شود.   انتهای پیام/
منبع: ایلنا

منبع: دانا

کلیدواژه: معاون امنیتی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۲۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل سامانه ملی اسکان و تعیین سقف افزایش اجاره‌بها براساس مصوبه مجلس

به گزارش «نماینده»، علی خضریان درباره مصوبه مجلس مبنی بر ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، گفت: گرانی و نابسامانی بازار مسکن و اجاره‌بها ما را بر آن داشت که با تدوین طرحی از آشفته بازار جلوگیری کنیم بنابراین طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی را تدوین کردیم که مراحل تصویب این طرح در مجلس طی شد و اکنون برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس مجلس شورای اسلامی در تشریح محورهای مصوبه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، بیان کرد: تکمیل سامانه ملی اسکان از طریق اخذ اطلاعات از دستگاه‌ها و همچنین خوداظهاری خانواده‌ها و مالکین با استفاده از طریق منوط کردن ارائه خدمات دستگاه ها به ثبت اطلاعات توسط مردم در این سامانه یکی از محورهای این مصوبه است.

طراح، طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی گفت:طرح شناسایی خانه‌های خالی توسط شهرداری‌ها و تأیید آن توسط سامانه ملی املاک و اسکان و ارائه مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی به موجرینی که قرارداد بلندمدت منعقد می‌کنند یا واحدهای خود را به خانواده کم درآمد دارای سه فرزند و بیشتر اجاره می‌دهند یا واحد را قیمت مناسب اجاره می‌دهند و پیش‌بینی ضمانت‌های اجرایی برای ثبت قراردادهای اجاره و خرید و فروش توسط متعاملین و مشاورین املاک در سامانه ثبت معاملات املاک از دیگر موضوعاتی است که در این طرح پیگیری می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه براساس این طرح سقف افزایش اجاره‌بها توسط شورای عالی مسکن در شرایط وجود تورم بالای ۳۰ درصد تعیین می‌شود، افزود:ساماندهی سکوهای ثبت اگهی از طریق تایید اصالت ملک با سامانه ملی املاک و اسکان و تأیید مالک یکی دیگر از اقداماتی است که براساس این طرح باید اجرایی شود.

سخنگوی کمیسیون اصل 90 قانون اساسی مجلس با اشاره به اینکه طبق این مصوبه برای ارائه دامنه قیمت منصفانه با استفاده مشخصات مکانی و فنی هر واحد سامانه‌ای ایجاد می‌شود، ایجاد سکوی ثبت رسمی معاملات، اخذ عوارض از اراضی بایر و بلااستفاده و ممنوعیت خرید و فروش واحدهای طرح‌های حمایتی قبل از تکمیل واحدها را از دیگر محورهای این مصوبه برشمرد.

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد ریال کالای قاچاق در ایلام
  • تمدید مهلت ثبت نام کارآموزی آزمون سردفتری
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • مصوبات ساماندهی اجاره‌بها/ تعیین محدوده افزایش
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • مهلت ۳ ماهه استاندار لرستان جهت تکمیل برج امید
  • مهلت یک ماهه فرماندار مشهد به مسئولان بینالود
  • تکمیل سامانه ملی اسکان و تعیین سقف افزایش اجاره‌بها براساس مصوبه مجلس
  • بررسی پرونده‌ها و کالاهای موجود در انبار مرکزی اموال تملیکی گیلان