Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-28@18:27:57 GMT

تعیین مهلت یک ماهه برای ساماندهی کولبران

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۳۳۱۳۵

تعیین مهلت یک ماهه برای ساماندهی کولبران

مجید میراحمدی معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور درباره سرانجام ساماندهی کوله‌بران گفت: درباره بحث کوله‌بران جلسه‌ای را برگزار کردیم و همه دستگاه‌های ذیربط در کشور و همچنین مسئولان استان کرمانشاه نیز در این جلسه حضور داشتند. قطعا ما وضعیت فعلی را غیرقابل قبول می‌دانیم و این وضعیت از نگاه ما مورد پسند نیست و باید به سرعت اصلاح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در گذشته تصمیمات مختلفی در این زمینه اخذ شده است، اما هیچ ‌کدام تقریبا عملیاتی نشده است. ما یک مهلتی را تعیین کردیم و به ستاد مبارزه با قاجاق کالا و ارز اعلام کردیم حداکثر ظرف مدت یکماه با مشورت سایر دستگاه‌ها طرح پیشنهادی را در این خصوص تهیه و ارائه دهند تا براساس آن منافع مرزنشینان تامین شود و آن‌ها علاقه‌مند شده و با ما همکاری داشته باشند تا از معابری که ما مشخص می‌کنیم به طور رسمی و بدون نگرانی کالاهایی که مورد نظر است را وارد کنند.

معاون امنیتی انتظامی وزیرکشور خاطرنشان کرد: همچنین آن بخشی که اقدام به قاچاق کالا و کالاهای ممنوعه می‌کنند به شدت کنترل شده و با آنها برخورد شود تا وضعیت فعلی ساماندهی شود.

میراحمدی تصریح کرد: ما طرح‌هایی را باید بدهیم که مرزنشینان از آن استقبال کنند، اگر برنامه‌ای را که ارائه می‌دهیم مرزنشینان از آن استقبال نکنند و احساس کنند منافع آنها تامین نمی‌شود، این برنامه و طرح دچار مشکلات می‌شود و ادامه وضعیت فعلی را شاهد خواهیم بود.

وی تاکید کرد: مهمترین نکته در این برنامه این است که باید منافع مرزنشینان حتما در آن مورد توجه قرار گیرد و آن‌ها از این حالتی که به شکل غیرقانونی و سختی دست به این اقدامات می‌زنند، خارج شده و در مسیر قانونی خود کار را انجام دهند و این کار نظامند و قانونمند شود.

معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور خاطرنشان کرد: تعداد زیادی از کوله‌بران شناسایی شده و به آنها مجوز داده شده است و اطلاعات آنها در حال تکمیل است و همانطور که عرض کردم طرحی که ارائه می‌شود به گونه‌ای که منافع مرزنشینان در آن تامین شود اجرا می‌شود. در واقع همین کاری که در حال حاضر به شکل غیرقانونی انجام می‌دهند را ساماندهی کرده و قانونمند می‌کنیم تا از معابر مشخص شده قانونی عبور کنند و یک نظم و نظام درستی را پیدا کنند.

به گفته میراحمدی با آن عده‌ای هم که می‌خواهند اقلام غیرقانونی را از مسیرهای قاچاق وارد کنند به شدت برخورد می‌شود.

بیشتر بخوانید: کولبران بیمه تأمین اجتماعی می‌شوند

۴٧۴٧

کد خبر 1623582

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کولبر وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۳۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«کولبری» نه شغل است و نه شریف/ مردم از ناچاری بار بر دوش می‌گیرند

آفتاب‌‌نیوز :

در روز‌های آغازین سال جدید، چندین کولبرِ مریوانی، جان خود را از دست دادند؛ بالا رفتن آمار مرگ و میر کولبران به گفته عبدالله بلواسی، فعال صنفی کارگران مریوان، باید یک زنگ خطر جدی تلقی شود.

او در این رابطه گفت: همانگونه که همگان می‌دانیم و رسانه‌ها با اقتدارِ بسیار اعلام می‌کنند، بعد از نفت، مرز باشماخ مریوان بیشترین میزانِ درآمد را برای ایران و خزانه بیت‌المال دارد، اما باید پرسید سود‌های هزاران میلیاردی روزانه‌ی مرز باشماخ کجا و به جیب چه کسانی می‌رود؟ آیا حاصل این همه تجارت در مرز باشماخ، به غیر از ارابه‌های مرگ، خطرآفرینی جاده‌های کردستان و مرگ روزانه کولبران چیز دیگری هم بوده است؟! این تجارت عظیم، سودی برای مردم نداشته است حتی رانندگان ترانزیت، قربانیان سیستم سرمایه‌داری و استثمار صاحبان ترانزیت‌ها هستند.

بلواسی ادامه داد: درحالیکه اگر مدیران محلی دلسوز بودند، با اختصاص فقط یک درصد از درآمد باشماخ می‌توانستند صد‌ها شغل ایجاد کنند، مریوان را با داشتن پتانسل فوق العاده گردشگری قطب گردشگری ایران کنند و به تبع آن هزاران شغل ایجاد شود تا هیچکس محتاج کولبری نشود.

به گفته این فعال کارگری، سیاست‌های فقیرسازیِ دولت‌های پیاپی، گروه زیادی از جوانان و تحصیلکردگان و حتی ورزشکاران را مجبور به کولبری کرده است.

او «شغل دانستن کولبری» را یک رویکرد ناعادلانه در جهت پاک کردن صورت مساله دانست و گفت: اشتباه نکنیم کولبری نه شغل است و نه شریف، مردم از روی ناچاری باری را که باید حیوانات حمل کنند بر دوش می‌گیرند و در برابر دریافت چند ریال پول، جان را برای نان می‌دهند.

بلواسی در پایان گفت: به راستی تا کی باید هر روز شاهد مرگ جوانان در جاده‌های مرگ و سقوط کولبران جوان و پیر و جان باختنِ دلخراشِ آنان باشیم؟ تا کی باید شاهد در عزا نشستن مادرانی باشیم که فرزندانشان برای یک لقمه نان خالی به کوهستان می‌زنند و دیگر هرگز برنمی‌گردند؟

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • حیدری: کولبران در انتظار ابلاغ قانون ساماندهی اشتغال پایدار مرزنشینان هستند
  • طرح پیشنهادی تعیین وضعیت اراضی پادگان جی به کمیسیون ماده پنج ارسال شد
  • تمدید مهلت ثبت نام کارآموزی آزمون سردفتری
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • تعیین سقف افزایش اجاره‌بها؟ | جزئیات مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی برای موجران
  • مصوبات ساماندهی اجاره‌بها/ تعیین محدوده افزایش
  • «کولبری» نه شغل است و نه شریف/ مردم از ناچاری بار بر دوش می‌گیرند
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • مهلت ۳ ماهه استاندار لرستان جهت تکمیل برج امید