Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزاد تیموری در جلسه کارگروه استانی اجرای برنامه مدیریت جامع تالاب آق گل گفت: توجه و احیای تالاب آق گل مصوبه شورای برنامه ریزی استانداری همدان و استانداری مرکزی را هم  دارد و باید برای حل مشکلات این تالاب مهم برنامه ریزی شود.

تالاب آق گل یکی از زیستگاه‌های طبیعی پرندگان مهاجر و گونه های گیاهی شهرستان ملایر در مرز با شهرستان خنداب استان مرکزی است و ۸۳۰ هکتار وسعت دارد که اکنون به دلیل کاهش بارش ها، خشک شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش آب چاه‌های روستا‌های اطراف و خطر بروز ریز گرد‌ها از جمله پیامد‌های خشکی تالاب آق گل است.

او گفت:وضعیت خشکسالی بحرانی امسال که استان و دیگر مناطق کشور را فرا گرفته است نگران کننده است و صرفه جویی مردم برای عبور از این بحران  ضروری است و رسانه‌ها باید برای این مهم اطلاع رسانی کنند.

 تالاب آق گل ملایر در زمان پر آبی از تنوع جانوری و گیاهی غنی و خوبی برخوردار است و میزبان پرندگان مهاجر نیز است.

علیمردان طالبی مدیر کل ستاد مدیریت بحران استانداری مرکزی هم آموزش مردم محلی و ذینفعان، مشارکت و همکاری سازمان‌های مردم نهاد را برای کمک به حل بحران خشک شدن تالاب آق گل خواستار شد.

در این جلسه مقرر شد ۴ کمیته تخصصی مدیریت منابع آب، خاک و کشاورزی،  کمیته تخصصی اقتصادی، اجتماعی و گردشگری، کمیته تنوع زیستی، آموزش و اطلاع رسانی و کمیته تخصصی بودجه و منابع مالی با عضویت دستگاه‌های مربوط برای مدیریت و احیای تالاب آق گل تشکیل شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان گفت: برای احیای تالاب آق گل باید با تشکیل کارگروه ها وظایف دسگاه های اجرایی تعریف و طبق برنامه عمل شود.

احیای تالاب آق گل نیازمند برنامه ریزی و همکاری مردم محلی است

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تالاب خشکسالی احیای تالاب آق گل برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۵۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: حبیبه هراتی با اشاره به سرانه ۶۳۰ کیلوگرمی تولید زباله در تبریز، اظهار کرد: روزانه به صورت متوسط یکهزار تن زباله از سطح شهر تبریز جمع‌آوری می‌شود .

وی افزود: در طرح جدید سازمان مدیریت پسماند، به صورت آزمونه در ۲ منطقه زعفرانیه و رشدیه، جمع اوری پسماند خانگی به صورت شبانه از ساعت ۲۱ آغاز شده است و در ادامه به سایر مناطق شهر تسری می‌یابد.

هراتی با اشاره به خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست در سال گذشته افزود: پس از خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست، تفکیک پسماند و تولیدات این کارخانه افزایش یافته است.

وی با اشاره به فعالیت ۲ خط ۲۵۰ تنی تولید کمپوست در این کارخانه اعلام کرد: خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در سال جاری راه‌اندازی می‌شود که در مجموع ظرفیت تولید کمپوست در سازمان مدیریت پسماند به ۸۰۰ تن در روز می‌رسد.

دیگر خبرها

  • اولین آزمون استخدامی سال ۱۴۰۳ برگزار شد
  • برگزاری اجلاسیه شهدای چرام در ۲۷ اردیبهشت
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • رقابت 21 هزار کرمانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • احیای بخشی از تالاب بین المللی هامون و شور وصف ناپذیر مردم سیستان
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز