Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-03@00:24:41 GMT

آمریکا تجهیزات جنگی به عین‌ الاسد ارسال کرد

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۳۸۶۵۵

آمریکا تجهیزات جنگی به عین‌ الاسد ارسال کرد

به گزارش جام جم آنلاین، یک منبع امنیتی عراقی، عصر امروز (چهارشنبه)، خبر داد که آمریکا تجهیزات جنگی جدیدی به پایگاه هوایی «عین‌ الاسد» در استان الانبار (غرب عراق) ارسال کرده است.

منبع مذکور در گفت‌و‌گو با پایگاه «المعلومه» در این خصوص خبر داد که دو هواپیمای باری آمریکا که با تجهیزات جنگی بارگیری شده بودند در سایه اعمال تدابیر امنیتی شدید وارد پایگاه عین الاسد شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این منبع در ادامه اضافه کرد که به‌رغم اوضاع نامساعد جوی در مناطق غربی عراق پرنده‌های نظامی آمریکا به صورت فشرده در حال پرواز بر فراز عین‌ الاسد بوده‌اند.

طبق گفته این منبع، به علت حمله به کاروان‌های حامل تجهیزات برای نظامیان آمریکا، واشنگتن از هواپیماهای باری برای انتقال تجهیزات به عین‌الاسد استفاده می‌کند.

کاروان‌های حامل تجهیزات لجستیک برای نظامیان آمریکا از طریق مرز کویت وارد عراق می‌شوند و اقلام موردنیاز نظامیان آمریکایی را حمل می‌کنند.

آمریکایی‌ها از بیم بمب‌ های کنار جاده‌ ای، شرکت‌های حمل و نقل عراقی را برای انتقال این تجهیزات به کار گرفته‌اند.

محل استقرار نظامیان آمریکایی و کاروان‌های لجستیکی این کشور در عراق و سوریه در چند ماه گذشته هدف چندین حمله قرار گرفت. در همین ارتباط، ائتلاف آمریکایی به تاریخ نوزدهم فروردین ماه جاری چند ساعت پس از گزارش رسانه‌ها درباره حمله به مواضع آمریکا در غرب عراق در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر از حمله پهپادی به پایگاه هوایی عین الاسد خبر داد. با این حال، ائتلاف مدعی شد که پدافند هوایی آمریکا توانسته این پهپاد را سرنگون کند.

بغداد و واشنگتن در ۲۶ ژوئیه گذشته، به توافق رسیدند که نیروهای رزمی ایالات متحده با آغاز سال جاری میلادی از عراق خارج شوند و تنها تعدادی از نیروهای آمریکایی (که شمار آن مشخص نشده است) برای مشاوره و آموزش نیروهای عراقی باقی بمانند.

نیروهای آمریکایی در سال ۲۰۱۴ به درخواست دولت عراق برای مبارزه با داعش که در آن زمان یک سوم خاک این کشور را اشغال کرده بود، وارد عراق شدند.

آمریکا به این بهانه ۳۰۰۰ نیروی در قالب یک ائتلاف بین‌المللی موسوم به ضد داعش که ۲۵۰۰ تن از آن‌ها، آمریکایی بودند، وارد این کشور کرد. پس از اعلام پیروزی بر داعش از سوی بغداد، مردم و دولت عراق بر ضرورت خروج نظامیان خارجی از کشور تاکید کردند.

با وجود انجام چندین دور مذاکره راهبردی میان بغداد و واشنگتن برای پایان دادن به حضور نظامی آمریکا در عراق به دلیل پایان نبرد با داعش و نیز تصویب طرح اخراج همه نظامیان خارجی از خاک عراق در پارلمان این کشور، آمریکا هنوز با نقض این مصوبه در خاک عراق حضور دارد. هرچند که مقامات مسئول عراقی از خروج نظامیان آمریکایی خبر داده‌اند.

مقامات آمریکایی نیز اظهارات ضد و نقیضی در این خصوص مطرح کرده‌اند. در حالی که برخی مقامات از گفت‌وگوی جدی با مقامات عراق برای خروج نیروهای رزمی از عراق سخن گفته‌اند مقام‌های دیگری از جمله ژنرال «کنت مک‌کنزی» فرمانده سابق ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده موسوم به «سنتکام» گفته‌اند واشنگتن شمار نیروهای خود در عراق را کاهش نخواهد داد.

پارلمان عراق در دی ماه سال ۹۸، در پی اقدام جنایتکارانه آمریکا در ترور سردار سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و «ابومهدی المهندس» نائب رئیس شهید سازمان الحشد الشعبی عراق، طرح اخراج نظامیان آمریکایی از خاک این کشور را تصویب کرد.

منبع: فارس

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: عین الاسد نظامیان آمریکا ائتلاف آمریکایی نظامیان آمریکایی نظامیان آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۸۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکل یافتگی دانشجویان یک ویژگی خاص در تظاهرات دانشگاه‌های آمریکا است

معراجی، کارشناس مسائل آمریکا در گفت و گو با شبکه خبر در ارتباط با خیزش دانشجویان دانشگاه های سراسر جهان خصوصا آمریکا علیه صهیونیست ها و حمایت غربی ها از آن ها اظهار کرد: درباره تظاهرات دانشجویان در آمریکا باید نکته‌ای را در نظر بگیریم که این بخشی از خروش افکار عمومی جامعه علیه یک رویدادی است که وجدان عمومی بشریت را جریحه دار کرده و تبلور آن را در دانشگاه های آمریکا می بینیم . اکنون ما با قشر دانشجو و جوانی طرف هستیم که دارای هدف و پایگاه ویژه‌ای مانند دانشگاه هستند که قابلیت همگرایی را برای این قشر به وجود می‌آورد.

وی گفت: صرفا نباید این تظاهرات و ضدیت با اقدامات اسرائیل را مربوط به دانشجویان بدانیم اما آن چیزی که می‌شود به صورت ملموس توجه کرد آن است که تشکل یافتگی این دانشجویان یک و یژگی خاص است.

وی ادامه داد: زمانی که از جنبش‌های دانشجویی حرف می‌زنیم باید  به دهه ۱۹۶۰ میلادی توجه کنیم. در آن زمان آمریکا درگیر جنگ ویتنام بود و تظاهرات دانشجویان در آن زمان باعث توقف و دست کشیدن آمریکا در جنگی  شد که خود هم می دانستند دستاوردی ندارد و تنها جنگی فرسایشی است و با تلفات زیادی همراه است.

معراجی در انتها گفت: آن زمان آمریکایی ها با نیروهای خود درگیر جنگی تن به تن بودند. اما  امروز،  حمایت‌های مادی و معنوی دولت آمریکا باعث خروش دانشجویان در این کشور شده است و به شکلی خاص آن را در دانشگاه کلمبیا دیده ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • یورش پلیس آمریکا برای سرکوب و بازداشت دانشجویان دانشگاه لس‌ آنجلس
  • بازخوانی یک جنایت
  • هدف قرار گرفتن کشتی «سیکلادیس»با پهپاد «شهاب» نیروهای یمنی+ فیلم
  • فرمانده حشد الشعبی: تهدیدهای آمریکا ما را نمی‌ترساند
  •  آماده‌ شدن آمریکا برای حمله گسترده به یمن/ حمله یمن به ۲ ناوشکن آمریکایی و ۲ کشتی اسرائیلی/ برگزاری رزمایش دریایی 9 روزه ارتش چین/  اعلام نقض حقوق بشر توسط پنج واحد ارتش اسرائیل از سوی آمریکا
  • رزمندگان لبنانی و فلسطینی، نظامیان صهیونیست را هدف قرار دادند
  • بمباران نوار غزه و حمله به کرانه باختری
  • تشکل یافتگی دانشجویان یک ویژگی خاص در تظاهرات دانشگاه‌های آمریکا است
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • «سندرم ویتنام» در غزه تکرار می‌شود؟