Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، فرزانه فصیحی در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ در ماده ۶۰ متر مسابقات جهانی بلگراد صربستان، حد نصاب ۷.۳۹ ثانیه را به ثبت رساند و با قرار گرفتن در جایگاه ششم گروه سوم، از صعود به مرحله نیمه نهایی بازماند و در پایان این رقابت‌ها در رده سی وهفتم جهان قرار گرفت. تفتیان نیز در این رقابت‌ها در ماده ۶۰ متر با حد نصاب ۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷۵ ثانیه در رده سی و پنجم جهان قرار گرفت.

هاشم صیامی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا، اظهار داشت: فرزانه فصیحی و حسن تفتیان ورودی مسابقات داخل سالن را کسب کردند اما این رقابت‌ها بخاطر کرونا به تعویق افتاد. در هر صورت با نظر کمیته تخصصی این ۲ ورزشکار به مسابقات جهانی صربستان اعزام شدند. هر چند به این دو ورزشکار به دلیل کسب سهمیه جهانی توجه ویژه‌ای هم شد اما اینکه آنها نتیجه مطلوب را کسب نکردند باید از خودشان بپرسید.

وی افزود: فدراسیون دوومیدانی وظیفه آماده سازی، حمایت و پشتیبانی از ورزشکاران را دارد و ما تمام تلاشمان را کردیم که آنها شرایط خوبی داشته باشند اما علت نتیجه نگرفتن را باید خودشان توضیح دهند. اگر ورزشکاری خارج از کشور اردو بزند هم باید اعتبارات او با دیگر ورزشکاران یکی باشد. نمی‌شود که ورزشکاری در ایران از حداقل‌ها محروم و دیگری در خارج از بهترین‌ها برخوردار باشد. در واقع تفتیان و فصیحی در کنار کمک فدراسیون از حمایت حامی مالی هم برخوردار بودند.

رییس فدراسیون دوومیدانی عنوان کرد: وقتی ورزشکاران خودمان را با کشورهای همسایه مقایسه می‌کنیم به این نتیجه می‌رسیم که باید بیشتر به آنها توجه کنیم تا در بازی‌های آسیایی و المپیک مقام کسب کنند. رقیبان ما به خوبی تمرین می‌کنند. حتی ورزشکاران کشورهای حوزه خلیج فارس به راحتی به ارپا و آمریکا می‌روند و از دانش مربیان طراز اول دنیا استفاده می‌کنند. اما ورزشکاران ایرانی در رقابت‌های زیادی حضور ندارند.

وی اضافه کرد: کمبود اعتبارات سبب می‌شود تا نتوانیم این اعزام‌ها و اتفاقات خوب را رقم بزنیم. هر چند وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک تمام تلاششان را می‌کنند اما باید به این رشته بیشتر توجه کنند. ما حتی برای مدیریت هزینه‌ها سعی کردیم ورزشکاران را به ترکیه اعزام کنیم به طوری که سال گذشته پنج اعزام به این کشور داشتیم. وقتی ورزشکاری به خارج از کشور می‌رود، انگیزه او افزایش می‌یابد و تمام تلاشش را برای ثبت رکوردهای بهتر می‌کنند.

صیامی با اشاره به اینکه مسابقات بین‌المللی جام امام رضا (ع) را دهه اول خرداد امسال برگزار می‌کنیم، گفت: برای ۲۰ کشور دعوت نامه فرستادیم و حداقل امیدواریم ۱۰ یا ۱۵ کشور در این مسابقات شرکت کنند. مرحله اول این مسابقات سال گذشته با همکاری شهرداری مشهد برپا و امسال در کنار شهرداری با کمک مجموعه آستان قدس رضوی برگزار خواهد شد.

وی همچنین درباره بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو نیز گفت: کمیته دوهای سرعت، پرش‌ها و دوهای استقامت و نیمه استقامت کارگروهی به نام ستاد بازی‌های آسیای و کشورهای اسلامی را تشکیل می‌دهند و ورزشکارانی که در سه مسابقه قهرمانی کشور، جایزه بزرگ و جام بین‌المللی امام رضا (ع) شرایط خوبی بدست بیاورند، راهی این بازی‌ها خواهند شد.

رییس فدراسیون دوومیدانی افزود: باید بپذیریم که کمیته ملی المپیک تعداد محدودی سهمیه اختصاص می‌دهد و باید بهترین‌ها را به این بازی‌ها اعزام کنیم. تلاش می‌کنیم تا ذهن ورزشکاران از لحاظ روانی درگیر بحث ورودی نباشد زیرا آنها آسیب می‌بینند و اعزام آنها به این بازی‌ها براساس رنکینگ آسیایی خواهد بود. وقتی ورزشکاری در آسیا در رده پانزدهم باشد، مسلما اعزام نخواهد شد اما اگر در رده سوم یا چهارم باشد، او را اعزام خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: در این مدت با مدیران عامل باشگاه‌هایی چون ذوب آهن و شرکت نفت و افرادی که حامی دو و میدانی هستند و بتازگی می‌خواهند وارد این عرصه شوند، دیدار داشتم. وظیفه خودمان می‌دانیم تا در این ایام از این باشگاه‌ها بابت همکاری در رشته مادر تشکر کنیم. لازم است تا همکاری و تفاهم‌نامه بیشتری با باشگاه‌های مطرح داشته باشیم. اگر استقلال و پرسپولیس وارد این عرصه شوند، تاثیر زیادی در رشد و توسعه این رشته و هیجان مسابقات خواهند داشت.

صیامی ادامه داد: مهم‌ترین موضوع در دوومیدانی کسب اعتبارات لازم برای تامین و حمایت ورزشکاران است و امیدوارم که مسوولان ورزش کشور و نمایندگان با توجه به ظرفیت این رشته در ارتقای سلامت و ظرفیت آن در مدال‌آوری، توجه بیشتری به ما داشته باشند و بودجه بیشتری به ما تعلق بگیرد. بسیاری از کشورها در رنکینگ المپیک و بازی‌های آسیایی بالا هستند زیرا به دوومیدانی توجه کردند. متاسفانه همیشه شعار دادیم که دوومیدانی ورزش مادر و پایه است ولی کمک جدی به این رشته نشد.

وی تاکید کرد: پس از انقلاب پیست‌های زیادی برای دوومیدانی ساخته شد اما در تجهیزات در مضیقه داریم. همچنین برگزاری مسابقات در استان‌ها نیاز به اعتبارات دارد اما هیات‌های استانی باید پویا باشند که نیستند. بخاطر نبود اعتبارات این هیات‌ها الان دچار مشکل هستند و بایستی برای اماکن ورزشی تخصصی پول بدهند. وقتی اعتبار نداریم و اماکن تخصصی را در اختیار دوومیدانی قرار نمی‌دهند، نباید توقع داشته باشیم تا اتفاقات خوبی در این رشته بیفتد و به مدال برسیم.

برچسب‌ها حسن تفتیان هاشم صیامی فدراسیون دو و میدانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حسن تفتیان هاشم صیامی فدراسیون دو و میدانی حسن تفتیان هاشم صیامی فدراسیون دو و میدانی رقابت ها بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۰۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست

محمدحسن آصفری، نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره کمبود منابع انرژی و احتمال تغییر ساعات کاری در فصل تابستان گفت: نیاز کشورمان به انرژی بیش از هشتاد هزار مگاوات است در حالی که امروز ظرفیت نیروگاه‌های ما کمتر از پنجاه هزار مگاوات است.

وی اظهار کرد: پیک مصرف در فصل تابستان به‌دلیل گرما بالا می‌رود بنابراین تا منابع انرژی تامین نشود مشکلاتی در این زمینه خواهیم داشت و ممکن است تغییراتی در ساعات کاری صورت گیرد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس بیان کرد: با توجه به قانونی که محلس شورای اسلامی در حمایت از صنعت برق تصویب کرد باید اجرای این قانون با جدیت دنبال شود و بخش خصوصی هم در اجرای آن شریک شود تا با سیاست‌های تشویقی و تسهیلاتی که در نظر می‌گیریم بتوانیم کمبود منابع انرژی را جبران کنیم.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس ادامه داد: تغییر ساعات کاری یک راهکار موقت برای تامین انرژی است و باید منابع انرژی را افزایش دهیم لذا تا این اتفاق نیفتد شاهد راهکار‌های موقت مثل تغییر ساعات کاری هستیم.

آصفری گفت: لازمه جلوگیری از تغییر ساعات کاری در تابستان افزایش منابع انرژی است، چون تغییر ساعات کاری برای دولت هزینه‌بر است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • اعزام ۱۰ تیم ورزش نابینایان البرز به مسابقات قهرمانی کشور
  • سپهرزاد: کنار گذاشتن من بدون اطلاع قبلی زیبنده دوومیدانی نیست/ حسین رسولی از بی توجهی‌ها دلخور است
  • تجدید انتخابات جنجالی در فدراسیون دوومیدانی
  • اسبقیان خطاب به دوومیدانی‌کاران: عملکرد شما را تحت نظر داریم
  • معتمدی: انتخابات کاملاً بی‌طرف را در دوومیدانی برگزار می‌کنیم
  • معتمدی: در انتخابات دوومیدانی بی‌طرف هستیم
  • سرپرست فدراسیون دوومیدانی: من و وزارت نظری در مورد انتخابات نداریم/ معتمدی: انتخابات کمیسیون ورزشکاران باطل شد+ فیلم
  • معتمدی: رکورد المپیک برای دوومیدانی ایران دست نیافتنی است
  • فصیحی: استاد اولین‌ها هستم و از حضور در لیگ الماس خوشحالم