Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@12:34:09 GMT

ارزش سهام عدالت بیش از ۳ درصد رشد کرد

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۴۳۵۱۵

ارزش سهام عدالت بیش از ۳ درصد رشد کرد

به گزارش تابناک، شنبه (۲۷ فروردین) شاخص کل بورس با رشد ۱۳  هزار و ۵۳۹ واحد روی پله یک میلیون و ۴۶۷ هزار واحدی قرار گرفت. چهارشنبه (۳۱ فروردین) شاخص کل بورس با اُفت  ۸۱۸ واحد روی پله یک میلیون و ۵۱۲ هزار واحدی قرار گرفت.

ارزش کل سبد ۵۳۲ هزار تومانی و یک میلیون تومانی سهام عدالت روز  شنبه به ترتیب  ۱۳ میلیون و ۹۲۶هزار تومان، ۲۶ میلیون و ۲۳۱هزار تومان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز چهارشنبه هم ارزش کل سبد ۵۳۲ هزار تومانی سهام عدالت و یک میلیون تومانی سهام عدالت به ترتیب به  ۱۴ میلیون و ۳۵۷هزار تومان، ۲۷ میلیون و ۴۶هزار تومان رسید؛ بنابراین سبد ۵۳۲ هزار تومانی سهام عدالت، ۴۳۱ هزار تومان و سبد یک میلیون تومانی سهام عدالت ۸۱۵ هزار تومان در این هفته  رشد کرد.

به این ترتیب ارزش سبد سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی که هم اکنون ۱۴ میلیون و ۳۵۷ هزار تومان است، نسبت به شنبه که برابر با ۱۳ میلیون و ۹۲۶ هزار تومان بود، ۳ درصد رشد داشته است.

همچنین ارزش سبد سهام عدالت یک میلیون تومانی که حالا ۲۷ میلیون و ۴۶ هزار تومان است، نسبت به شنبه ابتدای هفته کاری که برابر با ۲۶ میلیون و ۲۳۱ هزار تومان بود ۳.۱ درصد رشد داشته است.

شما مخاطبان باشگاه خبرنگاران جوان می‌توانید نوسانات شرکت‌های بورسی زیر مجموعه سهام عدالت در هفته کاری گذشته در قالب جدول تنظیم شده مشاهده کنید.

نام شرکت سهامی

قیمت هر سهم در معاملات 31   فروردین (چهارشنبه) بر حسب تومان قیمت هر سهم در معاملات 27  فروردین (شنبه) بر حسب تومان

فارس (صنایع‌ پتروشیمی خلیج فارس) 

799   740  

شگويا (پتروشیمی‌ شهید تندگویان)

1264 1214

شاوان (پالایش نفت لاوان)

15920   15350  

دانا (بیمه دانا) 

998 998

بنيرو (شرکت نیرو ترانس) 

205   201

رمپنا (شرکت مپنا) 

1665   1582  

اخابر (مخابرات ایران)  

822   828  

کگل (شرکت گل گهر) 

1284   1292  

حکشتی‌ (کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران)

1633   1579

فولاد (شرکت فولاد مبارکه اصفهان) 

1208   1199  

فولاژ (فولاد آلیاژی ایران) 

884   820  

فخوز (شرکت فولاد خوزستان)

603   590  

ساراب (سیمان داراب) 

1807 1676

ورنا (سرمایه گذاری رنا) 

560   515  

حپترو (حمل و نقل پتروشیمی ) 

2247   2050  

کچاد (شرکت چادرملو)

1598   1607  

وپست (شرکت پست)

417   350  

مارون (پتروشیمی مارون) 

18830 17785  

شپنا (پالایش نفت اصفهان) 

602   745

شتران (پالایش نفت تهران)  

584   557  

شبندر (شرکت پالایش نفت بندر عباس) 

886   842

بسویچ (شرکت پارس سویچ) 

1390   1173

وبملت (بانک ملت)

377 372  

وبصادر (بانک صادرات ایران) 

216   211  

خاور (ایران خودرو) 

170   151

وتجارت (بانک تجارت)

216   208  

 فایرا (شرکت آلومینیوم ایران) 

1883   1853

شراز (پالایش نفت شیراز) 

14215 14215

جم (پتروشیمی جم) 

4878   4677  

فملی (شرکت ملی صنایع مس ایران) 

757   746  

سدشت 

2894 2765

شبريز (پالایش نفت تبریز)

4721 4457  

منبع: تابناک

کلیدواژه: ماه رمضان میانکاله شب قدر دعای روز نوزدهم رمضان روز سعدی بورس ارزش کل سبد سهام عدالت ماه رمضان میانکاله شب قدر دعای روز نوزدهم رمضان روز سعدی تومانی سهام عدالت یک میلیون تومانی ۵۳۲ هزار تومانی پالایش نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۳۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، گمرک ایران آمار عملکرد ۱۰۰ صادرکننده اول کشور در حوزه تجارت خارجی را در سال ۱۴۰۲ اعلام کرد. از مجموع صادرات غیر نفتی کشور در سال گذشته، بالغ بر ۱۳۶ میلیون تن به ارزش بیش از ۴۹ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی انجام شده است که از این میزان، ۶۹ میلیون و ۷۳۹ هزار تن به ارزش ۲۸ میلیارد و ۹۵۵ میلیون دلار توسط ۱۰۰ صادرکننده برتر انجام گرفته است. این میزان صادرات توسط ۱۰۰ صادرکننده برتر، بیانگر افت ۱.۴۷ درصدی از نظر وزن و افت ۱۸.۹ درصدی از نظر ارزش دلاری نسبت به سال ۱۴۰۱ است. با این حال فولاد مبارکه توانسته است در سال ۱۴۰۲ هم از نظر وزنی و هم از نظر ارزش دلاری، رشد قابل توجهی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشته باشد.

نکته حائز اهمیت در رشد صادرات محصولات فولاد مبارکه، افزایش هم‌زمان وزن و ارزش دلاری صادرات است.

محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در رابطه با میزان صادرات این شرکت در سال ۱۴۰۲ گفت: شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تغییر رویکرد در حوزه فروش و بازاریابی و حضور مؤثر در بازارهای جدید توانست ضمن تأمین نیاز مصرف کنندگان داخلی در سال ۱۴۰۲ بالغ بر یک میلیون و ۴۰۹ هزار تن محصولات فولادی به ارزش بیش از ۷۰۷ میلیون دلار صادر کند که از نظر وزنی ۱۶.۶۱ درصد و از نظر دلاری ۱۴.۶۸ درصد نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۱ رشد داشته است و این رشد صادرات در شرایطی رقم خورده است که در سال ۱۴۰۲ با محدودیت‌های شدیدی در حوزه برق و گاز مواجه بودیم.

طیب‌نیا افزود: نکته حائز اهمیت در رشد صادرات محصولات فولاد مبارکه، افزایش هم‌زمان وزن و ارزش دلاری صادرات است. این مسئله بیانگر نگاه ویژه فولاد مبارکه برای گذر از خام‌فروشی و صادرات محصولات با ارزش افزوده بالاتر است.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: فولاد مبارکه با کسب سهم ۱.۴۳ درصدی ارزش دلاری صادرات در بین کل صادرکنندگان در جایگاه پنجم قرار گرفته است و این در شرایطی است که رتبه اول به شرکت ملی گاز و سه رتبه دیگر به شرکت‌های حوزه پتروشیمی باز می‌گردد و این مهم، اهمیت رتبه فولاد مبارکه را به عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده غیرنفتی و پتروشیمی دو چندان می‌کند.

طیب‌نیا با اشاره به جزئیات صادرات محصولات فولاد مبارکه گفت: فولاد مبارکه بزرگترین تولیدکننده محصولات تخت در منطقه به شمار می‌رود و ۸۴ درصد تولیدات ما در سال ۲۰۲۳ راهی بازارهای داخلی و ۱۶ درصد راهی بازار صادراتی شده است.

طیب‌نیا افزود: البته در بخش صادرات چالش‌هایی نیز وجود دارد که امیدواریم در سال‌های آتی رفع شود. نخست آن که برای فروش و ارائه محصولات متنوع به بازار جهانی محدودیت داریم. همچنین چالش اصلی صادرات در شرایط کنونی کشور عدم امکان برنامه‌ریزی بلندمدت با توجه به باثبات نبودن پیش‌بینی‌ها بر شرایط ارزی و تغییرات احتمالی قوانین و تعرفه‌ها و معافیت‌های صادراتی و … است. به عنوان نمونه حذف معافیت‌های مالیاتی صادرات به واسطه محدودیت گذاشتن بر سقف معافیت‌ها در قانون بودجه سال جاری از مواردی است که با توجه به الزام به عرضه ارز با قیمت نیما توجیه صادرات را برای بسیاری شرکت‌ها از بین خواهد برد.

وی گفت: همچنین زیرساخت‌های کشور برای صادرات باید تقویت شود؛ در بخش لجستیک و حمل و نقل نیاز به بهبود داریم، اسکله‌ها در بنادر باید تقویت شود تا بتوانیم محصولات را با تناژهای بیشتر صادر کنیم.

کد خبر 6097074

دیگر خبرها

  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • سهام استارباکس ۳۱ درصد ضرر کرد
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • آینده بورس در چند پرده
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟