Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا فیروزی در جلسه‌ای با رئیس سازمان صمت فارس گفت: صنعت در رونق اقتصادی این منطقه بسیار تاثیرگذار است و اقتصاد فسا بر پایه کشاورزی و دامپروری است که به دلیل مسائل متعدد نیز هنوز کار جدی در زمینه صنعت این شهرستان انجام نشده است.

او به ایجاد پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در شهرستان فسا و پیشرفت فیزیکی قابل توجهی که تاکنون داشته است اشاره و گفت: فرآیند اجرایی این پروژه در حال انجام است که سرمایه‌گذار آن تاکنون ۲۰۰۰ میلیارد ریال بدون دریافت تسهیلات در زمینه ساخت پایانه صادراتی نیز هزینه و سرمایه‌گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیروزی گفت: استان پهناور فارس هنوز پایانه صادراتی ندارد و با تکمیل و به بهره‌برداری رسیدن این پروژه و همچنین بکارگیری ظرفیت فرودگاهی شهرستان فسا در ایجاد کارگو هوایی و سیستم باربری مجهز نیز منجر به توانمندی ظرفیت‌ها نسبت به توسعه صادرات محصولات کشاورزی در حدود چندین هزار تن به کشور‌های مختلف خارجی فراهم خواهد شد.

فرماندار ویژه شهرستان فسا گفت: بایستی شرایط بهره‌برداری از محصولات کشاورزی را ایجاد کرد که متاسفانه محصولات گلخانه‌ای به دلیل نبود زیرساخت‌های لازم نظیر سورتینگ باید در استان‌های دیگر از جمله اصفهان انجام بشود که با ایجاد این زیرساخت‌ها می‌توانیم در افزایش راندمان تولید و اشتغال استان موثر باشیم.

او به ایجاد و توسعه ظرفیت‌های گلخانه‌ای شهرستان فسا اشاره و گفت: با توجه به کمبود منابع آبی و نیاز مبرم ما در زمینه تغییر الگوی کشت در حال حاضر مراحل ساخت بزرگترین مجتمع گلخانه‌ای جنوب شرق کشور در این شهرستان اجرا می‌شود که بهره‌برداری از آن می‌تواند به اقتصاد کشاورزی فارس کمک شایانی داشته باشد.

حمیدرضا ایزدی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس نیز گفت: ظرفیت قابل توجهی از تولید محصولات کشاورزی، باغی و حتی دامی در استان وجود دارد و در فرآیند تولید محصولات بایستی به ارزش و کیفیت آن توجه جدی بشود.

او  گفت: تولید باید با راندمان قابل قبولی در استان انجام بشود و زنجیره ارزش در تولید ضرورت دارد که یکی از بخش‌های مهم آن مربوط به فرآوری محصولات کشاورزی در جهت ایجاد ارزش افزوده و همچنین عرضه مناسب آن در بازار‌های داخلی و بین‌المللی است.

ایزدی با ارائه میزان حجم صادراتی محصولات کشاورزی در استان فارس، گفت: این استان در حدود ۴۷ میلیون دلار محصولات کشاورزی در سال به کشور‌های خارجی صادر می‌کند که در راستای بهره‌برداری بهتر از این ظرفیت نیازمند پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در استان فارس هستیم که متاسفانه به دلائل مختلف این امکان هنوز در منطقه فراهم نشده است.

رئیس سازمان صمت فارس در رابطه با راه‌اندازی پایانه‌های صادراتی محصولات کشاورزی در استان فارس، گفت: تاکنون چندین پروژه پایانه صادراتی تعریف و مراحل اجرایی آن شروع شده است که شهرستان فسا در ایجاد آن پیشتاز است.

او به پیشرفت فیزیکی و هزینه‌ای پایانه صادراتی محصولات کشاورزی شهرستان فسا اشاره و گفت: این پروژه شامل سردخانه ۱۰ هزار تنی، سورتینگ ۲۵۰۰ تنی، ۳ سالن ذخیره به مساحت ۱۲۵۰ مترمربع، گلخانه ۵۰ هکتاری، باسکول و زیرساخت‌های اداری تاکنون پیشرفت فیزیکی و هزینه‌ای بسیار خوبی داشته است که بهره‌برداری از آن می‌تواند در اقتصاد کشاورزی و توسعه صادرات غیرنفتی ما تاثیرگذار باشد.

ایزدی گفت: صادرات محصولات کشاورزی فرآوری شده و صنعتی ما متناسب با ظرفیت‌های استان نیست که تلاش داریم در راستای افزایش تراز تجاری ایران با کشور‌های دوست در جهان این رویه معمول را با یک نگاه بنیادین و دانش‌بنیان به بهره‌برداری مناسب برسانیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان صمت فارس تکمیل زنجیره تولید محصولات کشاورزی پایانه های صادراتی صادراتی محصولات کشاورزی پایانه صادراتی شهرستان فسا بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۵۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر حسینی محراب در سفر به شهرستان دزفول از پایانه گل و گیاه این شهرستان بازدید کرد.

استاندار خوزستان در این بازدید با تاکید بر توسعه زیرساخت‌های صادراتی در خوزستان گفت: گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی به عنوان اولویت در دستور کار است.

وی با اشاره به طرح مشکل پرداخت نشدن تسهیلات به پایانه یادشده گفت: تسهیلاتی برای کمک به احداث این پایانه تصویب شده است که چرایی پرداخت نشدن این تسهیلات دنبال می‌شود.

استاندار خوزستان در این بازدید ۲ تن از معاونان خود را مسئول پیگیری حل مشکل پرداخت تسهیلات مصوب و همچنین رفع مشکل زمین بخشی از این پایانه کرد.

به گزارش مهر، پایانه گل و گیاه دزفول به عنوان نخستین پایانه گل و گیاه در جنوب غرب کشور در سال ۱۳۸۲ به تصویب رسید و کلنگ زنی شد که هم اکنون این طرح حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

کد خبر 6088683

دیگر خبرها

  • وزیر کشور: اقدامات استان کرمان در ایجاد زنجیره ارزش قابل توجه است
  • تقویت زنجیره های ارزش محصولات کشاورزی مازندران
  • استان فارس ظرفیت‌های قابل توجهی در ایجاد زنجیره‌های ارزش دارد
  • ظرفیت‌های فارس در زمینه ایجاد زنجیره‌های ارزش قابل توجه است
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی در خوزستان
  • زنجیره ارزش پسته باید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان تکمیل شود