Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، عبدالحمید حمزه پور پنجشنبه شب در نشست شورای اداری هرمزگان که با محور بررسی مشکلات بخش مرکزی و رویدر شهرستان خمیر برگزارشد، افزود: رویدر یکی از مناطق دارای تنش آبی است که  رفع تنش موجود نیازمند انتقال آب از محل شیرین سازی آب دریاست که برای این مهم پیش بینی لازم صورت گرفته است. 
به گفته وی، در حال حاضر ۳۷ کیلومتر از مرحله نخست انتقال آب از آبشیرین کن خلیج فارس به رویدر تکمیل شده است که برای بهره برداری نهایی از این طرح ۳۰ کیلومتر دیگر باید اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان،، اعتبار مورد نیاز مرحله دوم این طرح را یکهزار و ۲۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد و اظهارداشت: در این نشست مقرر شد، لوله های مورد نیاز این طرح در ۲ مرحله با حمایت استاندار هرمزگان در اختیار آبفا قرار گیرد.
وی ادامه داد: اعتبار اجرای طرح نیز از محل اعتبارات تخصیصی به آبفا تامین می شود.
حمزه پور افزود: با مصوبه سفر استاندار هرمزگان به شهرستان خمیر، بزودی مناقصه مرحله دوم این طرح برگزار و عملیات آن آغاز خواهد شد.
به گفته وی، با تکمیل این طرح آبِ آبشیرین کن خلیج فارس به کهورستان، رویدر و روستاهای همجوار خواهد رسید.

برچسب‌ها آب شیرین کن هرمزگان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان آبرسانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آب شیرین کن هرمزگان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان آب شیرین کن هرمزگان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان آبرسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۵۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه‌های توزیع آب ایلام فرسوده است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام گفت: شبکه‌های توزیع آب شهری به ویژه در مرکز استان فرسوده است، به نحوی که ۴۰ درصد نَشتی آب در این شبکه‌ها داریم که تعمیرات آن نیاز به اعتبار ملی و کار جهادی دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، سعید هژبری امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت‌_ در جلسه بررسی وضعیت زیرساخت‌های آب و برق، سدها، انرژی، پسماند و حمل و نقل درون‌شهری استان ایلام که با حضور مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور برگزار شد، اظهار کرد: سد چناره در چرداول تأمین کننده آب شرب سه شهرستان سیروان، چرداول و ایلام است، اما با توجه به مطالعات انجام شده توسط کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از لیست اعتبارات ملی خارج شده است و درخواست رفع موانع آن را داریم.

وی افزود: شبکه‌های توزیع آب شهری به ویژه در مرکز استان بسیار فرسوده است، به نحوی که ۴۰ درصد نشتی آب در این شبکه‌ها داریم که تعمیرات آن نیاز به اعتبار ملی و کار جهادی دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با بیان اینکه شبکه انتقال ۲۳ کیلومتری آب از سد ایلام به مرکز استان و شبکه انتقال آب چشمه‌های «گل‌گل» فرسوده است، ادامه داد: بعضی شهرستان‌های استان شبکه تصفیه‌خانه و دفع فاضلاب ندارند و ارتقای تصفیه‌خانه شهر مهران که گرانیگاه اربعین است به ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

هژبری با اشاره به حوزه حمل‌ونقل درون شهری گفت: اتوبوس‌های درون‌شهری در ایلام بسیار فرسوده است که در راستای نوسازی، تقاضای اختصاص حداقل ۴۰ دستگاه اتوبوس را داریم.

کد خبر 747818

دیگر خبرها

  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • اعلام برنامه های روز ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی هرمزگان – 8 اردیبهشت
  • پرواز پاراگلایدرها در آستانه روز ملی خلیج فارس
  • خلیج فارس جزو هویت ملی ایران
  • نقش خلیج فارس در راهبرد امنیت ملی کشور بی‌بدیل است
  • تخصیص ۴۳۵ میلیارد برای اجرای طرح‌های آبی استان قزوین
  • بارش باران و تگرگ در بخش کهورستان بندرخمیر
  • شبکه‌های توزیع آب ایلام فرسوده است