Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس گزارش سازمان حسابرسی کشور شرکت راه‌آهن ۷۱۶ میلیارد تومان از شرکت رجا طلب دارد، ضمن این‌که راه‌آهن وصول ۳۵ میلیارد تومان بابت فروش زمین به سایپا و سازمان بنادر را پیگیری نکرده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در بخشی از گزارش سازمان حسابرسی کشور آمده است؛ مانده طلب راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از شرکت حمل‌ونقل ریلی رجاء 716 میلیارد تومان در رابطه با استفاده از خطوط ریلی، امکانات مربوط به ایستگاه‌ها،‌اماکن و کارگاه‌های عملیاتی است که علاوه بر عدم تهیه صورت تطبیق تایید شده طرفین، مانده‌های مذکور عمدتا مربوط به سال‌های گذشته بوده که وصول نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن این‌که در خصوص شناسایی درآمد بهره‌برداری از 20 ست ترن‌ست که در سال 88 در اختیار رجاء قرار گرفته ثبتی در حساب‌ها به‌عمل نیامده است.

همچنین بالغ بر 298 میلیارد تومان از سرفصل دریافتی‌های تجار،‌غیرتجاری و پیش‌پرداخت‌ها اقلام راکد وسنواتی بوده که پیگیری‌ها جهت وپول مبالغ مزبور به نتیجه نرسیده است.

در بخشی از گزارش سازمان حسابرسی کشور آمده است؛ تکالیف مقرر در جلسه عمومی عادی مورخ 15 شهریور 99 صاحبان سرمایه در رابطه با بندهای 4، 1-5، 2-5،1-7، 2-7، 10، 13 و 16 و موارد زیر به نتیجه نرسیده است؛

الف) انتقال مبلغ 6663 میلیارد ریال و 53 میلیارد ریال بهای دارای‌های تحویلی وزارت راه و ترابری و راه آهن دولتی ایران به حساب سرمایه.

ب) تعیین تکلیف وضعیت 16 هکتار از اراضی شرکت که بدون امضای قرارداد و تعیین و اخذ بهای فروش به شرکت مدیریت پروژه‌های نیروگاهی ایران (مپنا) واگذار شده است.

پ) وصول مطالبات شرکت در خصوص مفاد قراردادهای منعقده با شرکت‌های حمل‌ونقل به‌طور کامل و به‌موقع علیرغم پیگیری‌های به‌عمل آمده.

ت) وصول مبلغ 350 میلیارد ریال مطالبات شرکت بابت فروش دو قطعه زمین به شرکت سایپا و سازمان بنادر و دریانوردی در سنوات قبل.

به گزارش تسنیم، مطابق صورت‌های مالی شرکت راه‌آهن این شرکت در سال 99 بالغ بر 4313 میلیارد تومان درآمد عملیاتی داشته است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سایپا راه آهن سایپا راه آهن میلیارد تومان راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۶۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخبار بازار خودرو / ریزش گسترده قیمت‌ها در بازار

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، آن‌طور که گزارش‌ها نشان می‌دهد، طی یک هفته گذشته پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو با کاهش ۴ میلیون تومانی با قیمت ۳۴۶ میلیون تومان و پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۲ نیز با کاهش یک میلیون تومانی به قیمت ۳۲۲ میلیون تومان به فروش می‌رود.

بیشتر بخوانید: چه کسی پاسخگوی افزایش ناگهانی قیمت خودرو است؟

در این میان، قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ در حدود ۵ میلیون تومان ارزان شد و ۶۷۰ میلیون تومان قیمت خورده است. پژو ۲۰۷ دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۸۱۵ میلیون تومان و پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU ۵ P مدل ۱۴۰۳ با کاهش ۴۰ میلیون تومانی یک میلیارد و ۴۰ میلیون تومان به فروش رفت.

پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ در بازار با کاهش ۸ میلیون تومانی، ۷۲۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. اما پژو پارس ELX-TU ۵ مدل ۱۴۰۲ در بازار ۵ میلیون تومان افزایش یافت و ۸۴۵ میلیون تومان شد. پژو پارس LX مدل ۱۴۰۲ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۸۶۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

بنا به این گزارش، تارا اتوماتیک V ۲ مدل ۱۴۰۳ در بازار ۲۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشت و به قیمت ۹۹۰ میلیون تومان و تارا دنده‌ای V ۱ مدل ۱۴۰۳ در حدود ۱۵ میلیون تومان ارزان شده و ۸۲۵ میلیون تومان قیمت خورده است.

گزارش‌ها از بازار خودرو نشان می‌دهد دنا پلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۳، در حدود ۳۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشت و یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان قیمت خورد. دنا پلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۲، اما ۲۰ میلیون تومان گران شده و یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

رانا پلاس مدل ۱۴۰۳ با کاهش ۵ میلیون تومانی در حدود ۶۴۵ میلیون تومان و راناپلاس مدل ۱۴۰۲ در بازار با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۶۱۵ میلیون تومان به فروش رفت. همچنین ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۳ در بازار ۴۵۵ میلیون تومان و ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۲ هم ۴۲۵ میلیون تومان قیمت خورده است.

اما سمند سورن پلاس EF ۷ دوگانه‌سوز مدل ۱۴۰۳ در بازار با کاهش ۱۵ میلیون تومانی، ۸۲۰ میلیون تومان فروخته شد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۳ هم با کاهش ۱۵ میلیون تومانی، ۸۶۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۲ در بازار با کاهش ۱۰ میلیون تومانی به قیمت ۸۳۰ میلیون تومان رسیده است. همچنین کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ با افزایش ۱۰ میلیون تومانی به قیمت ۴۵۰ میلیون تومان به فروش رفت. کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۲ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۴۲۵ میلیون تومان رسید.

منبع: خبرآنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1228536 برچسب‌ها خودرو

دیگر خبرها

  • اخبار بازار خودرو / ریزش گسترده قیمت‌ها در بازار
  • ایران به عضویت سازمان جهانی ارزیابی و انطباق درآمد
  • دستگیری ۴ نفر سر جلسه کنکور
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟
  • تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز
  • تحولات خیره کننده حاصل از تلاقی فین تک با مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی